Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 05, 2023

Γάτες: Φιλόζωος οδηγεί αστικό λεωφορείο με… συνοδηγούς τα αγαπημένα του τετράποδα

Τους καλύτερους συνοδηγούς έχει οδηγός αστικού λεωφορείου.

Οδηγός αστικού λεωφορείου έχει κάνει ανάρτηση στη γνωστή φιλοζωική σελίδα στο Facebook «Ό,τι να’ ναι και γάτες», στην οποία αναφέρει ότι οδηγεί το όχημα με παρέα τα αγαπημένα του τετράποδα.


«Είμαι οδηγός σε αστικό λεωφορείο πάντα με τα αγαπημένα μου γατούλια!», γράφει χαρακτηριστικά ο φιλόζωος, ενώ έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με μια όμορφη άσπρη γάτα με φουντωτή μαύρη ουρά. 

Μάλιστα, η γάτα φαίνεται να του νιαουρίζει σαν να του… δίνει οδηγίες για το δρομολόγιο. Αυτό που δεν μας αποκαλύπτει ο οδηγός είναι αν η γάτα τον ακολούθησε στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ή κατέβηκε μέχρι να ξαναπεράσει ο αγαπημένος της άνθρωπος από το σημείο.


Πάνω από χίλιοι άνθρωποι έχουν κάνει like στην ανάρτηση, ενώ τα σχόλια είναι αποθεωτικά. «Μπράβο σας και νεράκι κάπου έξω γιατί διψούν πολύ με τις κροκέτες γράφει μια φίλη της σελίδας στο Facebook.

«Ψυχούλα μου όμορφη αγάπη θέλει μόνο και λίγη τροφή», γράφει άλλη. Άλλοι χρήστες του γράφουν «μπράβο» για τη φιλοζωική στάση του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου