Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2012

Είδατε αυτό που κυκλοφορεί στα μπλογκς - Δείτε και τους πρωταθλητές τώρα...(Δύο εντυπωσιακά βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ψάχνοντας για φτηνό εντυπωσιασμό ανέβασαν το βίντεο (που θα έχετε δει) με τον αθλητή που σηκώνει 1073 λίμπρες (482.85 κιλά) σε άρση "θανάτου" (dead lift)....

 Η άσκηση αυτή λέγεται έτσι (νεκρή άρση είναι η σωστή μετάφραση) επειδή τα χέρια δεν λυγίζουν και απλά τραβούν το βάρος από το έδαφος. 

Ο αθλητής που κέρδισε τον αγώνα είναι ο γνωστός αθλητής δύναμης (Strongman) από την Λιθουανία zydrunas savickas που σήκωσε 1117 λίμπρες (502.65 κιλά), το οποίο είναι και παγκόσμιο ρεκόρ για την άρση θανάτου με τροχούς. 

Στην άρση με κανονικά κιλά (άρσης βαρών) και χωρίς βοηθητικά λουριά στους καρπούς το ρεκόρ είναι 460.4 κιλά και το κατέχει ο απίστευτος Ισλανδός Benedikt Magnússon

Είναι προφανές και στον αδαή πως η άρση τροχών είναι ευκολότερη, ειδικά με την χρήση λουριών στον καρπό, αλλά θεαματικότερη λόγω του μεγέθους.

Το μάτωμα της μύτης προκαλείται σε πολλούς αθλητές δύναμης από την αύξηση της πίεσης του αίματος κατά την υπερπροσπάθεια.

Δείτε την άρση του πρωταθλητή


Δείτε και το απίστευτο ρεκόρ του Ισλανδού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου