Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2013

Συσκευή σε ακούει και μιλάει και μεταφράζει 25 γλώσσες (βίντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η SIGMO είναι μια μικρή συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα γλώσσα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Μετά τον καθορισμό της μητρικής γλώσσας και
η κυρίαρχη γλώσσα της χώρας που επισκέπτονται, οι χρήστες απλά πατήστε ένα κουμπί πριν αρχίσει να μιλούν στη μητρική τους γλώσσα στο μικρόφωνο στο SIGMO. Η SIGMO ακούει τη φράση, τότε παίζει τη μετάφραση από το μεγάφωνο της συσκευής.

Ένα δεύτερο κουμπί στη συσκευή ενεργοποιεί τη συσκευή για να ακούσετε μια απάντηση στην ξένη γλώσσα, τότε μεταφράζεται ότι πίσω στη μητρική του γλώσσα.
φορώντας-sigmo
Διαθέσιμες γλώσσες για μετάφραση μέσω του SIGMO περιλαμβάνει τέσσερις διαλέκτους της αγγλικής γλώσσας, τρεις διαλέκτους της Ισπανίας, δύο διαλέκτους της γαλλικής και δύο διαλέκτους της Πορτογαλίας, καθώς και Αραβικά, Βουλγαρικά, Καντώνα, καταλανικά, κινέζικα, κροατικά, τσεχικά, δανικά, ολλανδικά, φινλανδικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, της Μαλαισίας, Mandarin, νορβηγικά, πολωνικά, ρωσικά, σλοβακικά, σουηδικά, ταϊλανδικά, τουρκικά και της Ουκρανίας.





digitaltrends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου