Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 10, 2018

Ποιος είναι ο πρώην υπουργός που είχε «τσιμεντώσει» 19 εκατομμύρια ευρώ στο Παλαιό Ψυχικό;



Μια αποκάλυψη που σοκάρει φέρεται να έχει κάνει η αστυνομία. Το ιλιγγιώδες ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να εντοπίστηκε «τσιμενταρισμένο» μετά από ξαφνικό έλεγχο σε σπίτι πρώην υπουργού , των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, στο Παλαιό Ψυχικό, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.



Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Δημοκρατία» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό και είχε θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο – αν και ακατοίκητο – φρουρούταν σε 24ωρη βάση από εταιρεία security.

Η έφοδος έγινε με 15 αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη, την ώρα που τρεις ιδιωτικοί φρουροί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του πρώην υπουργού. Οι αστυνομικοί φέρονται να τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν, με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων την έρευνα. Λίγη ώρα μετά, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη το ιλιγγιώδες ποσό σε μεγάλες δεσμίδες των 50 ευρώ. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το σπίτι παραπέμπει σε συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν. Αναμένονται όμως ανακοινώσεις από την αστυνομία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου