Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 12, 2019

Εφαρμογή σκανάρει τη βαλίτσα σας αν χωράει στην καμπίνα του αεροπλάνου



Οι επιβάτες της Easyjet δεν θα πρέπει να ανησυχούν πλέον για τις διαστάσεις των αποσκευών τους, καθώς η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια υπηρεσία που σε πολλούς… θα λύσει τα χέρια.

Η αεροπορική εταιρία έχει γίνει η πρώτη στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σαρώσουν την αποσκευή καμπίνας και να ελέγχουν ότι είναι εντός των συγκεκριμένων διαστάσεων που έχει θέσει η αεροπορική εταιρεία.

Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή της easyJet για τους κανονισμούς σχετικά με τις χειραποσκευές στην καμπίνα είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή μόνο στο iOS. Η εφαρμογή λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας σε συνδυασμό με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων των πελατών (από το iPhone 6S και μετά).

Κατά τη σάρωση εμφανίζεται ένα 3D κουτί στην οθόνη του ταξιδιώτη, το οποίο σε συνδυασμό με την κάμερα του τηλεφώνου διακρίνει το μέγεθος της βαλίτσας και υποδεικνύει αν «ταιριάζει» στις διαστάσεις που προτείνει η αεροπορική εταιρεία.

Ο Daniel Young, επικεφαλής της easyJet, δήλωσε: «Είμαστε συνεχώς στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας και αυτή η νέα τεχνολογία αποτελεί τέλειο παράδειγμα».

Εάν η εφαρμογή χρησιμοποιηθεί σωστά, οι επιβάτες αφενός θα γλιτώσουν χρόνο και αφετέρου θα γλιτώσουν χρήματα καθώς δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόσθετες χρεώσεις πριν την επιβίβασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου