Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 19, 2019

Κάποιος Πριμηκήρης του Λαφαζάνη που δηλώνει γιατρός, είναι ηλίθιος, προβοκάτορας, ή απλώς ένας μαλάκας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ρε σούργελο... το City Plaza είναι του Σόρος (απλά δες τις ιστοσελίδες των ιδρυμάτων του), των ΜΚΟ "ανοιχτά σύνορα" που σιτίζονται από το Σόρος, του Κωνσταντίνου της ανταρCia, των δικαιωματικών του συριζα και πρωτίστως της ΛαΕ (όχι γιατί το διευθύνει η θυγατέρα του Λαφαζάνη, που μπορεί να το κάνει για βιοποριστικούς λόγους), γιατί κανένα άλλο κόμμα η γκρουπούσκολο δεν έκανε επίσημη επίσκεψη!
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΛΑΕ στο Χώρο Στέγασης Προσφύγων City Plaza
Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας επισκέφτηκε σήμερα 29/12 το Χώρο Στέγασης Προσφύγων City Plaza. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του...
κόμματος Δημήτρης Στρατούλης, Δέσποινα Σπανού, Στάθης Λεωτσάκος, Μάνια Μπαρζέφσκι και Παναγιώτης Σωτήρης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η έκφραση αλληλεγγύης στο εγχείρημα του City Plaza.
Μετά την περιήγηση στους κοινόχρηστους χώρους, έγινε εκτενής συζήτηση μεταξύ της αντιπροσωπείας της ΛΑΕ και μελών της συνέλευσης του City Plaza. Σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων στην ανάγκη να συνεχιστεί η κινητοποίηση ενάντια στη συμφωνία της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στην Ελλάδα. Επισημάνθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστούμε με τη διαμονή ανθρώπων σε σκηνές μέσα στο ψύχος, καθώς και με τον αποκλεισμό των προσφύγων από τον αστικό ιστό. Τέλος, συμφωνήθηκε να ενταθούν οι προσπάθειες για μια σειρά αντιρατσιστικών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα στις 18 Μαρτίου.

Χώρος Στέγασης Προσφύγων City Plaza.
Σούργελο... επειδή μπορεί να πεις του Λαφαζάνη να ενημερώσει τη θυγατέρα του να αποσυρθεί η ανακοίνωση... πάρε να 'χεις για πάντα την αρχειοποίηση της επίσκεψης: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου