Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 19, 2019

Η μυστηριώδης έπαυλη του Marilyn Manson πωλείται!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ποιος μίλησε για σκοτεινά δωμάτια, γκόθικ αισθητική και μπουντρούμια; Η βίλα που είχε για κατοικία του ο τραγουδιστής είναι προς πώληση και δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που περιμέναμε να δούμε!

Με χρονολογία κατασκευής το 1925, το μεσογειακής αρχιτεκτονικής οίκημα βρίσκεται στο Hollywood και ήταν η κατοικία του Manson από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως το 2004. Τελικά ο εκκεντρικός καλλιτέχνης αποφάσισε να “προχωρήσει” τη ζωή του και το σπίτι είναι πλέον διαθέσιμο σε νέους αγοραστές.




Προς μεγάλη μας έκπληξη, η βίλα είναι εξαιρετικά φιλική προς οικογένειες και δεν μοιάζει σε τίποτα με το σκοτεινό κάστρο που όλοι θα φανταζόμασταν τον τραγουδιστή να ζει. Η επίσημη αγγελία πώλησης του ακινήτου περιγράφει πως έχει ελικοειδής σκάλες, μεγάλο καθιστικό, βεράντες σε κάθε όροφο και είναι γεμάτο μυστήριο. Το τριώροφο αυτό σπίτι σίγουρα θα έχει πολλά να προσφέρει στο νέο ιδιοκτήτη, μολονότι χρειάζεται μία καλή ανακαίνιση. Μερικές ακόμη πολυτελής πινελιές της έπαυλης είναι ο διώροφος ξενώνας, η πισίνα και η λιμνούλα με τα ψάρια που διαθέτει.




Στο εσωτερικό του σπιτιού, το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό ενώ τα πολλά παράθυρα το κάνουν φωτεινό και φιλικό προς τους κατοίκους του. Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι εξίσου τεράστιοι όμως είναι εμφανές πως έχουν παραμεληθεί από καιρό, με αποτέλεσμα ο κήπος να μοιάζει περισσότερο με μικρή ζούγκλα παρά με luxury έπαυλη. Μπορεί τελικά ο Manson να μην τα πήγαινε τόσο καλά με την κηπουρική ή απλώς να άφηνε επίτηδες ατημέλητο το εξωτερικό του σπιτιού του, προκειμένου να βάλει μερικές πινελιές αποσύνθεσης στο κατά τα άλλα άψογο οίκημα.





Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της βίλας της ροκ είναι πως ο Marilyn Manson δεν είναι ο πρώτος διάσημος που έμεινε εκεί. Προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν ο Marshall Chess, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Rolling Stones Records και γιος του θρυλικού συνιδρυτή της δισκογραφικής Chess Records, Leonard Chess. O Marshall Chess ως πρόεδρος της ομώνυμης δισκογραφικής του θρυλικού συγκροτήματος εμπλεκόταν αρκετά τόσο στη μουσική όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητές της μπάντας. Παραδέχεται ωστόσο πως η ζωή του ροκ σταρ, βουτηγμένη στα ναρκωτικά, το σεξ και το rock ‘n’ roll ήταν υπερβολική για εκείνον και για αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δισκογραφική μετά από 7 χρόνια.




Ωστόσο, αν συνδυάσουμε τη ζωή του Chess με την εκκεντρική persona του Manson μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η έπαυλη αυτή έχει βουτηχτεί στην rock ‘n’ roll “αμαρτία”, κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι νέοι ιδιοκτήτες. Και σίγουρα θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η βίλα κοστίζει 1,9 εκατομμύρια δολάρια!Ποιος μίλησε για σκοτεινά δωμάτια, γκόθικ αισθητική και μπουντρούμια; Η βίλα που είχε για κατοικία του ο τραγουδιστής είναι προς πώληση και δεν μοιάζει καθόλου με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου