Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2019

Ενωμένοι Μακεδόνες: Η Κυβέρνηση Έχει Τσαλαπατήσει Τη Δημοκρατία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
H κόκκινη χούντα ξαναχτυπά! Χωρίς λόγο και αιτία οι δυνάμεις καταστολής συνέλαβαν άτομα που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας απέναντι από την προεκλογική
ομιλία Τσίπρα! Ανάμεσά τους και μέλη των Ενωμένων Μακεδόνων! Προληπτικές προσαγωγές τις είπαν κι έγιναν εντελώς ΑΝΑΙΤΙΑ καταπατώντας το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν!!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια στιγμή στα νώτα των πατριωτών διαδηλωτών εμφανίστηκε συντεταγμένη ομάδα παρακρατικών αντιεξουσιαστών που φώναζε για την άδεια του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα!

Ζούμε καταστάσεις ολοκληρωτικού καθεστώτος! Που ήταν τα μεγάλα ΜΜΕ;; Που ήταν όλες οι δυνάμεις που αγωνίζονται για τη Μακεδονία;;; Που ήταν όλοι οι υποψήφιοι ''μακεδονομάχοι δημαρχάρες και βουλευτές'';;;

Εμείς ένα έχουμε να πούμε προς κάθε κατεύθυνση.... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου