Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 13, 2019

Μαρτύρια δίχως τέλος, για τον Πατριάρχη Ειρηναίο. Ποιοί και γιατί από την νέα τάξη, δεν επιθυμούν την επιστροφή του στην Ελλαδα ;


Στις 13 Αυγούστου συμπληρώνονται 18 χρόνια από τότε που εξελέγη ο Έλληνας Εμμανουήλ Σκοπελίτης, ως Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηνάιος ο Α.




Η εκλογή του Έλληνα Πατριάρχη, από την Σάμο, αναγνωρίστηκε εξ αρχής από όλα τα εμπλεκόμενα κράτη, Παλαιστινιακή αρχή και Ιορδανία, εκτός από την κυβέρνηση του Ισραήλ, η οποία τον αναγνώρισε μόλις το 2004.


Στις έξι Μαιου 2005, λόγω κατασκευασμένων
κατηγοριών, περί κακής διαχείρισης, η
Αγιοταφική Αδελφότητα τον αποκήρυξε.




Ο Πατριάρχης Ειρηναίος σύμφωνα με τους νεοταξίτες, είχε "εκποιήσει" ακίνητη περιουσία του Πατριαρχείου, ενώ παράλληλα έστειλε σημαντικά χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Η εκποίηση ακίνητης περιουσία σε εταιρίες Ισραηλινών συμφερόντωμ επηρέαζε ένα ευαίσθητο στάτους κβο, το οποίο επικρατούσε στην περιοχή, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από Παλαιστινιακής πλευράς.


Για τις κατηγορίες όμως αυτές και μετά από παρέλευση τόσων ετών, δεν υπήρξαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να καταδικαστεί.


Το έτος 2005 η Παλαιστινιακή Αρχή κατόπιν σχετικής έρευνας, από την αρμόδια επιτροπή, εξέδωσε αθωωτικό πόρισμα για τις εν λόγω κατηγορίες, περί πωλήσεως των επίμαχων ακινήτων.


Όπως αποδείχτηκε οι παραχωρήσεις των ακινήτων, έγιναν με την υπογραφή Παπαδήμα, κατόπιν ενός πληρεξουσίου, το οποίο έφερε την υπογραφή του Πατριάρχη, ωστόσο όμως, το κείμενο ήταν στα αγγλικά, δεν υπήρξε καμία μετάφρασή του στα Ελληνικά, και όπως είναι γνωστό, ο Πατριάρχης Ειρηναίος δεν γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα.

Επίσης οι πωλήσεις αυτές δεν έτυχαν της εγκρίσεως της συνόδου, συνεπώς δεν είχε καμία απολύτως αρμοδιότητα ο Παπαδήμας να υπογράψει τις συμφωνίες.

Ούτε ο ίδιος ο Πατριάρχης, δεν θα ήταν σε θέση να δώσει τέτοια εξουσία, στον Παπαδήμα, καθώς τα θέματα αυτά βάσει Κανονισμών και εγγράφων, αποφασίζονται, και εκτελούνται από τον Πατριάρχη και την σύνοδο, όπως γίνεται σε όλες τις σχετικές συναλλαγές του Πατριαρχείου.


Κατά την διάρκεια της δίκης, οι Ισραηλινοί δικαστές, ζήτησαν, αποδείξεις σχετικά με παρόμοιες συναλλαγές του Πατριαρχείου.

Όμως δυστυχώς, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εκπροσωπούμενο από τον Θεόφιλο, όχι μόνο δεν έδειξε αποδεικτικά έγγραφα από παρόμοιες συναλλαγές, που είχε στην κατοχή του, αλλά επικαλέσθηκε το απόρρητο, και εν συνεχεία παραιτήθηκε παντελώς από τον ισχυρισμό περί υποχρεωτικής έγκρισης της συνόδου, τόσο των συναλλαγών όσο και του πληρεξουσίου Παπαδήμα !!!

Ο Άγιος Ειρηναίος δεν επέτυχε να κερδίσει το δικαστήριο ως ενάγων, διότι οι Αρχές ήραν την αναγνώριση από εκείνον, και η Αδελφότητα προχώρησε σε μη έγκυρη εκλογή νέου Πατριάρχου, ο οποίος ναι μεν "συνέχισε" τους δικαστικούς αγώνες, αλλά δεν "κατάφερε" να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Πατριαρχείου, λόγω εσκεμμένων κακών χειρισμών και λάθους υπερασπιστικής γραμμής.





Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην υπόθεση αυτή, ομιλούν, περί συμφωνίας του Θεοφίλου με την εταιρεία Ατερέτ Κοανίμ, η οποία εμπλέκεται στις συναλλαγές στην Πύλη της Γιάφφας,με σκοπό να χάσει το Πατριαρχείο το δικαστήριο, δεδομένου ότι οι Ισραηλινοί υπουργοί, Τσάχι Ανέγκμπι, και Ράφι Εϊτάν, καθώς και μέλη της εταιρείας Ατερέτ Κοανίμ, πίεζαν και τους 2 Πατριάρχες να υπογράψουν και να επικυρώσουν τις συναλλαγές, που υπέγραψε ο Παπαδήμας.

'Οποιος από τους δύο υπέγραφε-δεσμευόταν, ότι θα τις τηρήσει, εκείνον και θα αναγνώριζε τελικά το Ισραήλ ως Πατριάρχη, και είδαμε όλοι τελικά ποιόν αναγνώρισαν και άφησαν να κάθεται στον θρόνο.

Με αυτόν τον ανέντιμο τρόπο έριξαν όλη την ευθύνη στον Έλληνα Πατριάρχη Ειρηναίο, του αφαίρεσαν τον θρόνο, και δεν τον άφησαν να διασώσει ότι πέταξε ο Παπαδήμας με μία οργανωμένη ομάδα γύρω του, που ήθελαν να ρίξουν τον Ειρηναίο επειδή «δεν πουλούσε», έγραψαν μανιφέστα, αναπόδεικτες κατηγορίες, επιστράτευσαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη, την Ελληνική Κυβέρνηση, Παλαιστινίους και Ιορδανούς, για να τον βγάλουν από την μέση, και τον καθαίρεσαν.

Δυστυχώς όμως δεν έφταναν όλα αυτά, καθώς οι ενέργειες τους ήταν απολύτως παράνομες, για αυτό φοβούμενοι τις συνέπειες, έκλεισαν τον νόμιμο Έλληνα Πατριάρχη, επί 12 συναπτά έτη, μέσα σε ένα δωμάτιο.


Τελικά η σκευωρία κατέπεσε καθώς ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πάνω από 25 συναλλαγές, πωλήσεις-μισθώσεις, μεγάλων κτημάτων, και περιουσιακών στοιχείων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, επί Θεοφίλου, καθώς και η μεταφορά πολλών εκατομμυρίων ευρώ, στο εξωτερικό, σε κοινούς προσωπικούς λογαριασμούς του Θεοφίλου, του δικηγόρου του, και άλλων παραγόντων, όπως αποκαλύπτονται από αγγλική εταιρεία.

Υπάρχει μία διασπάθιση χρήματος, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Πατριαρχείου από τον Θεόφιλο και μετά, έχει εξαφανισθεί, όπως και τα τεράστια χρηματικά ποσά.

Ενδεικτικό είναι ότι δικηγόρος του Θεοφίλου, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου εκεί διατηρεί και εταιρεία, ως πάρα πολύ εύπορος, ενώ στο Ισραήλ, επί Πατριάρχου Ειρηναίου, ήταν σε οικτρή οικονομική κατάσταση.

Tον Μαιο του 2005 έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα του αιώνα που διανύουμε.

Ένας Ελληνας Χριστιανός Ορθόδοξος, διότι αρνήθηκε να γίνει συμμέτοχος στην καταστροφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, φυλακίζεται παράνομα απο την νέα τάξη πράγματων.



Ο Άγιος αυτός άνθρωπος δεν δέχεται να συμμέτεχει στην παναίρεση του οικουμενισμού-πανθρησκείας, και να δώσει ένα σημαντικό μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας, στο Ισραήλ.


Ο Πατριάρχης Ειρηναιος, από την Σάμο,είναι ο μεγαλύτερος μάρτυρας της Ορθδοξίας μας,την σύγχρονη εποχή.


Η άρνηση του να ενταχθεί στον οικουμενισμό και να προσχωρήσει το πατριαρχειο Ιερουσαλήμων, στο παγκόσμιο συμβούλιο Εκκλησιών προκάλεσε τα άδικα και τρομερά μαρτύρια του.
Ο Άγιος ζούσε άρρωστος και εντελώς πάρανομα
, κλεισμένος επί 12 συναπτά έτη μέσα σε ένα δωμάτιο. Εκεί προσπαθούσε να επιβιώσει.


Δεν υπήρχε κανένας ιατρός που να μπορούσε να τον δει.


Έβγαζε μόνος τα δόντια του, με τα χέρια του, και έκανε μπάνιο με κρύο νερό, σε ηλικια 78 ετών.

Κάθε ημέρα έβγαινε στο παράθυρο για να πάρει, με το γνωστό καλάθι, το λίγο φαγητό, που του έδιναν κάποιοι Άραβες, μέσα σε ένα κουβά με σκοινί, για να μπορεί να το ανεβάζει.

Με τον Aγιο Ειρηναίο κλειδωμένο, άρρωστο και φιμωμένο σε ένα δωμάτιο του Πατριαρχεiου ήταν πιο εύκολο κάποιοι να επιτύχουν τους σκοπούς τους.


Τον κλείδωσαν μέσα έκρυψαν τις αποφάσεις των δικαστηρίων που τον αθώωσαν, ότι δεν έκανε τίποτα από όσα τον κατηγορούσαν .


Ο Άγιος δεν πούλησε ούτε μια σπιθαμή γης από το Πατριαρχείο.


Επίσης ενημερώθηκε το υπουργείο εξωτερικών για την αθωότητα του και για την πλεκτάνη που του έστησαν, καθώς και για τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε Παλαιστίνη-Ισραήλ που τον αθωώνουν αλλά η Ελληνικές κυβέρνησεις κάνουν ότι δεν γνωρίζουν απολυτως τιποτα !!!



Ενταση στη Βηθλεέμ: Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του ...

www.iefimerida.gr/.../entasi-sti-vithleem-palaistinioi-epitethikan-sto-aytokinito-toy-elli...




ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ.


Δεξιοί "πατριώτες", εμπλέκονται στις σκευωρίες εις βάρος του Έλληνα Αγίου, σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές μου.
Σε αυτήν την άδικη υπόθεση, της καθαιρέσεως του Έλληνα Ειρηναίου, πρωτοστατούσε πρώην υπουργός εξωτερικών, επί κυβερνήσεως νέας δημοκρατίας, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στην Ιορδανια, είς βάρος του Ειρηναίου.




Έχοντας πολύ καλές σχέσεις με το παλάτι της Ιορδανίας, λόγω συναλλαγών και συνεργασιών φρόντισε να στρέψει και από εκεί το κλίμα εναντίον Ειρηναίου, ώστε να μην βρεί ποτέ το δίκιο του για τις αγοραπωλησίες που τον κατηγορούσαν ότι "έκανε".


Έχοντας ισχυρές σχέσεις με το παλάτι φρόντισε να εισχωρήσει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μέσω του Αρίσταρχου Κωνσταντίνης, ο οποίος, ήταν αρχιγραμματέας του Πατριαρχείου.




Αυτό το έκανε για να είναι εν γνώσιν της, ότι έγγραφο υπήρχε, ώστε να μπορεί να παρέμβει όταν θα ερχόταν η ώρα της πλεκτάνης.



Ακόμη ο πατέρας της υπουργού, είχε αδελφικές σχέσεις, με τον Σιμόν την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.




Τότε αναγνωρίστηκε το κράτος του από την Ελληνική κυβέρνηση και ο Πέρες ορκίστηκε αιώνιος φίλος του. Η Ελλάδα έγινε το πρώτο κράτος που αναγνώρισε το Ισραήλ.




Όταν ήρθε η ώρα να εκθρονίσουν τον Άγιο Ειρηναίο, η υπουργός, έστειλε τον Σκανδαλάκη, υφυπουργό εσωτερικών της Ελλάδος και δικό της παιδί να πάει στα Ιεροσόλυμα.


Σε συνεργασία με την Ελένη Σουράν διπλωμάτη, προκάλεσαν σύγχυση στους ανυποψίαστους αγιοταφίτες και έριξαν τον Πατριάρχη Ειρηναίο παραδίδοντας τα καλύτερα κομμάτια γής, μέσω του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου στο Ισραήλ.

Πολύ αξιόπιστη πηγή μου, είχε αναφέρει, ότι στην πλεκτάνη αυτή συμμετείχε και ο Θέρος, που με την ισχυρή του δυναμική στην Αμερική και τις επαφές του με πράκτορες, εξασφάλισε την κυριαρχία των Εβραίων στο Πατριαρχείο .





Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.

Στα Άγια Προσκυνήματα και στην περιουσία του Πατριαρχείου, θα πρέπει να ερευνήσουμε για να αντιληφθούμε σχετικά γιατί μεγέθη μιλάμε, και τι συμφέροντα διακυβεύονται.


Το 60% των προσκυνημάτων ανήκουν στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο.


Επίσης ο Πανάγιος Τάφος, ο Γολγοθάς, ο τόπος ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, τα Παρεκκλήσια του Αδάμ, του εκατόνταρχου Λογγίνου, ο χωρος με την Πλακα της Αποκαθηλωσης, των Κλαπών, και το Καθολικό του Ναού της Αναστάσεως, ανήκουν στο Πατριαρχείο.


Μεταξύ πολλών άλλων, η μεγάλη Βασιλική της Θείας Γέννησης στην Βηθλεέμ, η εκκλησία της Γεσθημανής στο Όρος των Ελεών, καθώς και άλλα πολλά, τα οποία είναι λιγότερο γνωστά.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ισραηλινών αρχών το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο ήταν ο δεύτερος μετά το Ισραηλινό κράτος, ως ιδιοκτήτης ακινήτων και γής.


Eίχε το 30% περίπου της ακινήτου περιουσίας της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων και συνολικά το 1/5 της χώρας του Ισραήλ !!!


Ακόμη διαθέτει ακίνητη περιουσία σε Ιορδαία, στο Παλαιστινιακό κράτος στην Δ. όχθη και την Λωρίδα της Γάζας , την Ελλάδα , την Κύπρο, την Τουρκία και στις Ηνωμένες πολιτείες.


Μόνον στην Αθήνα διαθέτει 143 ακίνητα, μεταξύ αυτών τα θέατρα Αμιράλ, Διάνα, Διονυσια, Ορφέας κ.α.


Ενδεικτικά το Ισραηλ, έχει κτισει σε Πατριαρχική
έκταση στα Ιεροσόλυμα, πάρα πολλά πράγματα, όπως το πάρκο της ανεξαρτησίας.


Επίσης έχτισε το γνωστό Ισραηλινό μουσείο, την μεγάλη συναγωγή, την συναγωγη Χεισαλ Σλόμο, το Ισραηλινό κοινοβούλιο, το προεδρικό μέγαρο, μέχρι και την οικία του πρωθυπουργού !!!



Στο σημείο αυτό να αναφέρω οτι το Ισραήλ, δεν έχει ακόμη σύνταγμα, ισχύει το αγγλοσαξονικό δίκαιο, όπου η γη δεν πωλείται, αλλα νοικιάζεται για 50 ή 99 χρόνια.


Η αποκαλούμενη μητέρα όλων των Εκκλησιων, υπολογίζεται ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία σε τρείς ηπείρους, με αξία πάρα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.


Στις συγκεκριμένες εκτάσεις,οπως η talabiya, η rehavia, η baka και η katamon, έχουν ανεγερθεί τις τελευταίες δεκαετiες εκατοντάδες κτiρια καθώς και σημαντικά οικοδομικά-εμπορικά συγκροτήματα.


Εκεί βρίσκονται οι καλύτερες και πιο ακριβές περιοχές του Ισραήλ.


Αυτές είναι οι πύργοι wolfson, η συνοικία neve granot, o ‘κήπος της καμπάνας’, η μεγάλη συναγωγή και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ιερουσαλήμ.



Η συμφωνία υπεγράφη, προσωπικά από τον "πατριάρχη" Θεόφιλο και τον βοηθό του σε οικονομικά θέματα.



Το ύψος της συναλλαγής υπολογίζεται σε 16 εκατομμύρια ευρώ.




Δυστυχώς τα μαρτύρια του Αγίου, δεν έχουν τέλος.




Ο Άγιος Έλληνας Πατριάρχης Ειρηναίος, από την Σάμο, αμτιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και είναι πάρα πολύ επείγον να έρθει στην Ελλάδα για να νοσηλευτεί.

Εν τούτοις δεν του δίνουν πίσω το διαβατήριο του και κινδυνεύει η ζωη του.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς που δέν επιθυμούν, για κανένα λόγο, την επιστροφή του Ειρηναίου, είναι και οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Η επιστροφή ενός εν ζωή Αγίου της Ορθοδοξίας, θα ανεβάσει, στα ύψη το ηθικό των Χριστιανών, και θα τους συσπειρώσει γύρω, από τον μοναδικό αντινεοταξίτη Πατριάρχη.




Όπως είναι πλέον γνωστό εδώ και χρόνια, η μιτ, επιχειρεί, με κάθε τρόπο, να διαλύσει το Ελληνικό έθνος.

Συνεπώς πρέπει να αποτρέψουν με κάθε τρόπο, την επιστροφή του Έλληνα Αγίου. Να περάσουμε τώρα να θυμηθούμε, μερικά, από αυτά τα οποία σας έχω, αναφέρει για την δράση των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.


Ένα από αυτά τα οποία ενοχλεί πολύ της Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, είναι η υποστήριξη του Έλληνα Πατριάρχη, στις θέσεις της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι :

Oρθοδοξία, Εκκλησιαμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, με προσωπικό μου στόχο, την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας.

Ένας επιπρόσθετος λόγος που δεν του επιτρέπουν να έρθει στην πατρίδα, είναι γιατλι φοβούνται μην κάνει αποκαλύψεις, και για να μην διεκδικήσει τον πατριαρχικό θρόνο, τον οποίο, τον αφαίρεσαν από εκείνον τελείως παράνομα.




ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ :




Η ασύμμετρη απειλή γεωσρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα "συμμαχικά" κράτη, από το νάτο, έιτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.

Η επίθεση υπό μορφή ασύμμετρης απειλής, από κράτη της "συμμαχίας", ή από την νέα τάξη πραγμάτων, μπορεί να εκδηλωθεί, υπό μορφή οικονομική (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), έιτε υπό μορφή εμπρησμών στα δάση, ή στούς οικισμούς, με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς. Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας υπέταξαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην Ελλάδα γιά πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα.

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό, γεωστρατηγικό επίπεδο.

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η δράση των μυστικών υπηρεσιών και των εγκληματικών οργανώσεων στην Ελλάδα. Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι η Ελλάδα είναι έρμαιο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και της Αλβανίας. Είμαστε μία χώρα υπό κατοχή. Εδώ και δεκαετίες καταστρέφουν ανενόχλητοι οι αλλοδαποί πράκτορες την Ελληνική επικράτεια. Αρκετά χρόνια τώρα έχουν αναπτύξει πολλές εγκληματικές δραστηριότητες όπως ναρκωτικά, εμπρησμοί, πλαστογράφηση ιδιόγραφων διαθηκών κλπ.

Οι διαμένοντες στην Ελλάδα πράκτορες-κακοποιοί, έχουν αναπτύξει μεγάλη δράση, σε μια προσπάθεια να καταστήσουν την Ελληνική νεολαία εξαρτημένη των ναρκωτικών ουσιών, ώστε να επιτύχουν τα ανθελληνικά- αλυτρωτικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο αγνοούσα την δράση και την σύμπραξη των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, γνώριζα μόνο για την Τουρκία. Σύμφωνα όμως με μια πολύ αξιόπιστη πηγή μου στο στόχαστρο των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών είναι η Αττική, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο. Το Αιγαίο γιατί αποτελεί τον διακαή πόθο των συμμάχων τους, των Τούρκων. Η Αλβανία είναι από τις χώρες με την μεγαλύτερη διακίνηση ουσιών. Αυτές ο ανθελληνικές δράσεις των ξένων μυστικών υπηρεσιών δεν έχουν όρια.

Η Τουρκία διεκδικεί την Θράκη, την Κύπρο και τα νησιά του Αιγαίου, εδάφη της Συρίας και του βορείου Ιράκ.

Όλοι οι Έλληνες πλέον αναγνωρίζουν την μεγάλη και ανησυχητική δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και της Ρόδου, που ενεργούν ως κέντρα πρακτόρων της μιτ στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης και του Αιγαίου.

Είναι πολυετείς οι ενέργειες της Τουρκίας, για την Ισλαμοποίηση των νήσων, με προπύργια των ενεργειών τους την Κω, την Ρόδο, την Λέσβο και το Καστελόριζο, με απώτερο σκοπό τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο που κρύβεται στις θάλασσες των νησιών μας. Αυτό το οποίο δεν γνωρίζουν οι Έλληνες είναι ότι όλοι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί πράκτορες δεν είναι μουσουλμάνοι αλλα ανήκουν σε μια πανάρχαια παγανιστική-δωδεκαθειστική οργάνωση τους Χαριζίτες. Οι Χαριζίτες (Haridjiler ή Haridji Meszep) είναι αδελφότητα (σέχτα), παγανιστών – σατανιστών), στην οποία υπάγεται ή Αραβοτουρκική πλευρά.


Για όσους δεν γνωρίζουν, είτε δεν θυμούνται υπενθυμίζω την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017. Πρός τιμήν του έστησαν τον "φύλακα άγγελο του Παλαιού Φαλήρου" που τοποθέτησε στην Πόλη του, ο Δήμαρχος. Αυτό το γλυπτό – έκτρωμα, συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του Τούρκικου κράτους.

Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και για αυτό υπάρχει και η ημισέληνος στη σημαία τους. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της οικουμένης, ο οποίος δεν έχει ιστορία όπως αναφέρουν όλοι, παρά μόνον ποινικό μητρώο. Το γλυπτό τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα. Savas στα Τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος. Αυτό το άγαλμα-εωσφόρος καλωσόριζε τον Χαριζίτι Τούρκο στην Αθήνα δυο μέρες πριν. Ο Δαίμονας, που ατυχώς ο Δήμαρχος τον παρουσίασε ως “κόκκινο άγγελο”, είναι τρισυπόστατος και έχει τρία ζεύγη αρσενικής – θηλυκής αρχής με τις εξής τρεις ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα-Allaat. Nergal-Ereskigal. Balaal-Σαβαζιος Διόνυσος,- Balaat.

Μπαλαάτ ονομάζεται μεταξύ άλλων μια συνοικία της Κωνσταντινουπόλεως στην οποία ζουν ντονμέδες και χαριζίτες. Έπρεπε λοιπόν, να καλωσορίσουν τον ερχομό του Χαριζίτι Ερντογάν με την τοποθέτηση αυτού του σατανικού γλυπτού από μια περιοχή που ασφυκτιά από το τουρκικό στοιχείο, οπως η περιοχή των Σουρμένων, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου που δραστηριοποιείται χαριζίτικος πυρήνας, που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως τη Βουλιαγμένη.





Από τις συνεχόμενες αναφορές, από το 2008 όταν ακόμη ήμουν στην περιφερειακή εφημερίδα, ανησύχησαν και ανησυχούν τα κλιμάκια της μιτ στην Τουρκία και τα εδώ παραρτήματά τους και ειδικότερα οι πυρήνες της μιτ στην νήσο Κω και την Λέσβο, οι οποίοι συνδέονται όπως αναφέρω, με αντίστοιχους πυρήνες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Το κλιμάκια της Κω και της Λέσβου είναι τα σημαντικότερα, γιατί είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια του πρώτου χαριζίτι Σουλτάνου του Σελίμ Β. Επίσης είναι σημαντικά και τα κλιμάκια των νομών Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Ημαθίας! Όπως και του παραρτήματος των Αθηνών.

Σε δεύτερο σταδιο, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούνται και αντίστοιχα κλιμάκια στη ΒΔ Ελλάδα στους νομούς Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Κέρκυρας και Καστοριάς, καθως εκει βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων, για αυτό η Τουρκία θέλει να έχει λόγο, μέσω της συμπράξεως της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας και της Αλβανίας.






Ο αρχαιότερος εχθρός του Ελληνικού έθνους. ήταν και είναι ο παγανισμός.




Σύμφωνα με τον πατέρα της ιστορίας τον Ηρόδοτο, (Β Βιβλίο, Ευτέρπη), οι Φοίνικες ήρθαν από την Αίγυπτο, από το 1519 π.Χ. και μετά. Εκείνοι κατέκτησαν δια της βίας Στερεά Έλλαδα, και Πελοπόνησο και επέβαλαν το εωσφορικό δωδεκάθεο. Η βίαιη επιβολή του ξενόφερτου δωδεκαθέου, άγγιξε τα όρια γενοκτονίας στην Ελληνική επικράτεια.


Τα αρχαία χρόνια, μεταξύ άλλων έλαβαν χώρα, φοβεροί εμφύλιοι πόλεμοι, τους οποίους πάντοτε υποκινούσε το Φοινικικό ιερατείο των Δελφών. Κατά την εποχή των Περσικών πολέμων το εωσφορικό Φοινικικό μαντείο των Δελφών, ήταν μονίμως με το μέρος των Περσών και καλούσαν τους Έλληνες, μέσω ψευδοχρησμών να μην πολεμήσουν.


Η Ελλάδα ήταν το κέντρο του πολιτισμού, εντούτοις όλοι οι σημαντικοί αρχαίοι Φιλόσοφοι διώχθηκαν, φονεύθηκαν και δημεύτηκαν οι περιουσίες τους.



Η φιλοσοφία άνθιζε και χάριζε το πνεύμα της παντού. Δύο απο τις μεγάλες μορφές ήταν ο Σωκράτης και ο Πρωταγόρας. Ο μεγάλος σοφιστής Πρωταγόρας, ξακουστός για την ρητορική του δεινότητα και την φιλοσοφική του κλίση αλλά και για τα υψηλά δίδακτρα που χρέωνε στους μαθητές του, καταφτάνει στην Αθήνα.

Στο έργο "Πρωταγόρας" του Πλάτωνος βλέπουμε αυτές τις δύο μεγάλες μορφές να συναντιούνται, να συγκρούονται. Είναι ξεκάθαρο ότι η φιλοσοφία στην Αθήνα ακμάζει όσο τίποτα άλλο, και αποκτάει όλο και περισσότερους πιστούς. Ο Σωκράτης αποκτάει ένα μεγάλο μαθητή, τον γνωστό σε όλους μας Πλάτωνα ο οποίος αργότερα αναπτύσσει την Πλατωνική φιλοσοφία και δημιουργεί την Ακαδημία Πλάτωνος μέσα από την οποία επιδιώκει να περάσει τη γνώση του. Αντίστοιχα ο Πρωταγόρας αποκτάει τον Πρόδικο τον Κείο, σπουδαίος για τη ρητορική και σοφιστική του ικανότητα. Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα οτι δεν ξέρει στο εαν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και έκαψαν τα βιβλία του στην Αγορά, ολα τα αντίτυπα (Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3. Ησύχιος, Ονοματολόγος. Σέξτος Εμπειρικος, Προς μαθηματικούς, IX 55)

Δυστυχώς μέσα σε αυτή την μεγάλη φιλοσοφική άνθιση συμβαίνουν μία σειρά από αλλεπάλληλα γεγονότα που αποδεικνύουν την πραγματική πνευματική κατάσταση των Αθηναίων μπροστά στο ανάστημα των μεγάλων φιλοσόφων. Ο Πυθόδωρος κατηγορεί τον Πρωταγόρα για αθεΐα και η Αθηναϊκή πολιτεία καταδικάζει το βιβλίο "Περί Θεών" ως αιρετικό κυνηγώντας τον μεγάλο σοφιστή ως κοινό εγκληματία από την πόλη ενώ όλα τα αντίγραφα του βιβλίου καίγονται δημοσιως στην πυρά. Η επικρατούσα θρησκεία ήταν τόσο σκοτεινη που δεν θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση ένα βιβλίο που αμφισβητούσε τους θεούς. Λίγα χρόνια αργότερα η Αθηναϊκή πολιτεία δικάζει τον Σωκράτη και τον οδηγεί στο θάνατο για τους ίδιους λόγους .


Η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης οδηγείται στον θάνατο με κώνειο και ασκείται μεγάλος πόλεμος στην φιλοσοφία για ακόμα μία φορά. Οι μεγαλοι σοφοί, όπως ο Πλάτωνας και ο Πρόδικος καταλαβαίνουν πλέον ότι το περιβάλλον της Αθήνας αντιτίθεται στο θείο δώρο της φιλοσοφίας. Ο Πλάτωνας αποτυγχάνει να εφαρμόσει το όραμα της ιδανικής πολιτείας στην Αθήνα και προσπαθεί να γίνει δεκτός στη Ρώμη όμως διώκεται και από εκεί. Ο Πρόδικος κατηγορείτε ότι "διαφθείρει" τους νέους και καταδικάζεται σε θάνατο με κώνειο όπως ο Σωκράτης.


Αυτοί δεν ήταν οι μόνοι που πέθαναν στην απομόνωση ή εκδιώχθηκαν για χάρη της φιλοσοφίας. Ο Αναξαγόρας μηνύθηκε για ασέβεια επειδή διακήρυσσε ότι ο ήλιος είναι μια διάπυρη μεταλλική μάζα, και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 35 ταλάντων και εξορία. Κατά άλλους καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο. Ο Θεόδωρος ο Κυρηναίος, ο επονομαζόμενος Άθεος, που έζησε στο α΄ μισό του 3ου π.Χ. αι. κατά τον Διογένη Λαέρτη (2, 101-102) αφού εξορίστηκε για τη διδασκαλία του από την Αθήνα, κατέφυγε στην αυλή του Πτολεμαίου, και έπειτα στην Κυρήνη, όπου επίσης εξορίστηκε, για να καταφύγει ξανά στην Ελλάδα. Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων, τον καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο. Ο Στίλπων ο Μεγαρεύς δικάστηκε και καταδικάστηκε για ασέβεια προς τα μνημεία των θεών, και η ποινή ήταν εξορία.


Βλέπουμε λοιπόν ότι στο όνομα της φιλοσοφίας υπήρξαν ¨Ελληνες μάρτυρες, άνθρωποι που διώχθηκαν από την επικρατούσα θρησκεία, το Φοινικικό δωδεκάθεο και το κράτος, για λόγους θρησκευτικούς.


Η εξουσία καταδίκασε την φιλοσοφία και την οδήγησε σε αφανισμο, Ο Διοπείθης (5ος αι. π.Χ.) ηταν Αθηναίος χρησμολόγος. Υπήρξε αντίπαλος του Περικλή και των μεταρρυθμιστών και επέτυχε την ψήφιση νόμου εναντίον όποιου θα επιχειρούσε μεταβολές στη θρησκεία.

Με βάση αυτό τον νόμο μηνύθηκε και εξορίστηκε ο Αναξαγόρας.

Εγκρίθηκε η προταση του μάντη Διοπείθη από τους Παγανιστές και έγινε νόμος στην Αρχαία Αθήνα κατά των φιλοσόφων που δεν πίστευαν στα θεία και διέδιδαν θεωρίες για τα ουράνια φαινόμενα (Πλουτάρχου Περικλής, 32) με ποινές την εξορία, τον θάνατο και το κάψιμο των συγγραμμάτων (Nauk, Fragm. Trag. Gracc. 2η έκδοση, σελ. 771).




ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ.

Τα χρηστά ηθη είναι το διαχρονικο "μυστικο " επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια.
Οι Έλληνες του μεσαίωνα, από σκλάβοι του Ρωμαικού κράτους, έγιναν δικοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό, πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, πανεπιστήμονες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ηθη ζωης, τα οποία στην συνέχεια οδήγησαν στην ελευθερία των προγόνων μας, από τους κατακτητές Ρωμαίους.

Οι ιεροί πρόγονοι μας, ζούσαν χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά. Τα χρηστά ήθη ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό «μυστικό», για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών πολιτικών και κοινωνικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους. Οι Έλληνες με το που αναλαμβάνουν την διοίκηση του Ρωμαικού κράτους, έχουν πλήρη συνείδηση της πολιτισμικής, της θρησκευτικής και της ηθικής τους ανωτερότητας. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι Έλληνες ότι εξαιτίας του Χριστού, του Πλάτωνα και των χρηστών ηθών απελευθερώθηκαν χωρίς να πολεμήσουν.

Αυτό είναι ένα ακόμη παγκόσμιο επίτευγμα, το οποίο μόνον οι προγονοί μας επέτυχαν από καταβολής κόσμου, μέχρι και σήμερα. Μετά την απελευθέρωση τους, οι Έλληνες του μεσαίωνα είναι Ρωμαίοι αυτοκράτορες, Ρωμαίοι υπήκοοι και διοικούν την παγκόσμια Ρωμαική αυτοκρατορία.

Οι τίτλοι λοιπόν Ρωμαίοι αυτοκράτορες, Ρωμαίοι υπήκοοι,σήμαιναν ταυτοχρόνος τους τίτλους εξουσίας, ελευθερίας και πολιτιστικής ανωτερότητας των Ελλήνων. Οι νεοταξίτες εκείνης της εποχής αδυνατούν, να καταλάβουν αυτό που είχε συμβεί. Όλα αυτά, διότι μας είχαν ξεγραμμένους, καθώς αυτοί ζούσαν μέσα στο σκοτάδι του εωσφορισμού. Ο βασιλιάς Ηράκλειος ξεπέρασε σε αρκετούς τομείς τον M. Αλέξανδρο και κράτησε ζωντανή την Ελλάδα στην πιο κρίσιμη ιστορίκη καμπή όλων των εποχών.

Εάν δεν υπήρχε ο Ηράκλειος παρά τα χρηστά ήθη των προγόνων μας η Ελλάδα θα είχε σκλαβωθεί στους Πέρσες. Ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας μόλις ανέβηκε στον Ελληνικό- Ρωμαικό θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο.

Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή, και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.

Υπήρξαν πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα.
Στους αγίους τόπους έγιναν άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, βιασμοί ,και σκλάβωμα χριστιανών.

Ανάμεσα σε όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας, μέσα σε επτά μόνον χρόνια, οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες.

Οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι μπορεί να επιτύχουν οι Έλληνες εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;

Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος, με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες σε σχέση με τον Ηράκλειο, καθώς και ένα πού ισχυρό Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο σε όλους τους τομείς, χρειάστηκε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο.

Επίσης την εποχή που έγινε ο Μ. Αλέξανδρος βασιλέας στην Ελληνική Μακεδονία δεν ήταν η μισή Ελληνική επικράτεια κατεκτημένη από την ισχυρότερη αυτοκρατορία του κόσμου την Περσική. Φυσικά ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι το Ελληνικό Μακεδονικό Βασίλειο δεν ήταν χρεωκοπημένο. Όταν ξεκίνησε ο Αλέξανδρος την εκστρατεία του η Ελλάδα ήταν ελεύθερη και ισχυρή.

Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χαος και όλεθρος. Κατά την εποχή του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχή του Θεοδόσιου, του Αρκάδιου, του Θεοδόσιου του β, του Ιουστίνου του α, του Ιουστίνου του β, είχαμε μόνον συνοριακούς πολέμους, και περιόδους ειρήνης με τους Πέρσες.

Μόνον όταν ανέβηκε στον θρόνο, ο πρώτος Ελλήνας χριστιανός βασιλιάς, ο Ηράκλειος από την Καππαδοκία έκαναν οι Πέρσες όλα αυτά τα τρομερά πράγματα εις βάρος των Ελλήνων, τα οποία, δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ από μέρος των Μηδών. Είχαμε δηλαδή εισβολή, και κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απογειον της Ελληνορθοδοξίας ήταν όταν ο Έλληνας Αυτοκράτορας Ηράκλειος πήρε πίσω από τους Πέρσες τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο πήγε ο ίδιος πίσω στα Ιεροσόλυμα. Ο θρίαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικός.

Δεκατέσσερα χρόνια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικό-Ρωμαικό κράτος, είχε βρεθεί κατακτημένο κατά το ήμισυ από τους Πέρσες, ενώ ήταν και για πρώτη φορά στην ιστορία του σκόπιμα χρεωκοπημένο, εξαιτίας των αλλοδαπών βασιλέων-αυτοκρατόρων.

Ήταν η εποχή που έδωσαν οι Πέρσες τελεσίγραφο στους προγόνους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν όλοι τον Ιησού Χριστό, η δεν θα ξαναδούν ποτέ τον ήλιο.

Τελικά ο υπερόπτης εωσφοριστής Χοσρόης ο οποίος αποκαλούσε τον Ηράκλειο, δούλο του, έχασε την ζωή του, και ο γιός του έκανε κηδεμόνα-δούλο, το παιδί του στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο. Αυτό ειναι το απόγειο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Χριστός και η Ελληνική-Ρωμαική αυτοκρατορία είχαν κερδίσει κατά κράτος τον εωσφόρο και την αυτοκρατορία του. Η Περσική αυτοκρατορία επι 1228 χρόνια προσπαθούσε να αφανίσει δια παντώς τον Ελληνισμό.

Εξαιτίας της γενναιότητας, του ήθους, της πίστης, των χρηστών ηθών, και της βοήθειας του Ιησού Χριστού, οι πρόγονοι μας κατέβαλαν δια παντώς τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνικού έθνους. To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος).

Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών.Οι εωσφοριστές μετά την συντριβή της Περσικής αυτοκρατορίας, δεν πίστευαν τι είχε συμβεί.

Αυτό διότι οι Έλληνες όχι μόνον έγιναν από σκλάβοι διοικητές στο ένα τους δημιούργημα, που ήταν το Ρωμαικό κράτος, αλλά με την ανάληψη της εξουσίας στην Ρωμαική αυτοκρατορία επέτυχαν να καταστρέψουν διά παντώς το άλλο τους κατασκεύασμα την Περσικη αυτοκρατορία. Όταν οι Έλληνες ξαναέγιναν παγκόσμιοι κυρίαρχοι με την κατακτηση της Περσικής αυτοκρατορίας το 628 μ.Χ., τότε πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν τον μωαμεθανισμό.

Ο αποκλειστικός τους σκοπός ήταν να κατακτήσουν την Ελληνική-Ρωμαική αυτοκρατορια.




Τότε συμβαίνει κάτι ακόμη το μοναδικό. Ένας λαός αγράμματος, αναλφάβητος, ο οποίος ζούσε στην έρημο μια νομαδική ζωή, έγινε μέσα σε έξι χρόνια παγκόσμια υπερδύναμη, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία την Μεσοποταμία κλπ, από τους Έλληνες.




Αυτοί ήταν οι Άραβες, οι οποίοι μόλις είχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμό. Ακόμη και εμείς οι Έλληνες με τον κορυφαίο πολιτισμό στον κόσμο πέρασαν αιώνες γιά να γίνουμε κοσμοκράτορες, αυτοκράτορες. Όμως οι αγράμματοι Άραβες χρειάστηκαν μόνον έξι χρονια.



Αυτό διότι από πίσω τους βρισκόταν οι εωσφοριστές-παγανιστές της νεας ταξης πραγματων.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι  
Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος  Γιαννόπουλος

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Η μόνη λύση για να επιβιώσουμε είναι η επιστροφή στα Ελληνοχριστιανικά ήθη. Διαβάστε στην εργασία μου για τον Αγιο Θεοδόσιο (στα σχόλια) τι πόλεμο κάνουν οι παγανιστές-πράκτορες έναντια στην Ορθοδοξία και στην στήλη.

Τα έθνη χάνονται, όχι όταν χάσουν την κρατική τους ανεξαρτησία ή την υλική τους ευμάρεια, αλλά όταν χάσουν την πολιτιστική τους ταυτότητα, την γλώσσα και την θρησκεία τους.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν.

Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε διά της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.

Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ;

Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ;

Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμποδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους.

Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μήδεν άγαν.



ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ :


Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ.



ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΘΕΩΡΕΙ , ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ.



Η ΥΠΟΜΟΝΗ, Η ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.



ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΜΕΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΖΩΗ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΣΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΗΡΕΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.



Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, Ο ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.





ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ,ΝΑ ΔΟΞΑΖΩ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.


Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΙΣΙΟ, ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΛΠ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ.


ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΡΧΟΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΝΑΙΩΝΕΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου