Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 04, 2019

Γιώργος Χουδαλάκης: Επιστρέφω στον Real Fm. Δίπλα στη λογική, βάζω και την καρδιά μου



Την επιστροφή του στο ραδιόφωνο του Real Fm ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Χουδαλάκης, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο καλός δημοσιογράφος, με μακρά και πετυχημένη διαδρομή αξιοπρέπειας στο ραδιόφωνο, σημείωσε τα εξής:

“Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες.
Σάββατο 31 Αυγούστου.
Εχθές το μεσημέρι υπέγραψα τα χαρτιά για την αποχώρηση μου από τα Παραπολιτικά, τα οποία και ευχαριστώ για την συνεργασία και εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια. Μην ψάξετε για ίντριγκες και άλλα “ωραία”. Δεν υπάρχουν.
Σήμερα λοιπόν “νομιμοποιούμαι” να σας ενημερώσω ότι μετά από ακριβώς δύο χρόνια επιστρέφω στον Real Fm 97,8.
Όπως είχα γράψει για τον Real Fm όταν έφυγα: “Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, γνωρίζουν τα αισθήματα μου και τα αισθήματα μου δεν είναι δημοσίας χρήσεως.” Άρα μην περιμένετε να γράψω ένα κείμενο συναισθηματικά φορτισμένο. Απλά υποθέστε ότι δίπλα στην λογική ένας ανθρωπος που επιδιώκει την ισορροπία του βάζει πάντα και την καρδιά του. Η πρόταση να αναλάβω την πρωινή ζώνη του 0800-10.00 και ταυτόχρονα την διεύθυνση του ραδιοφώνου είναι άκρως τιμητική, ιδίως όταν έρχεται από ανθρώπους με τους οποίους έχω ήδη συνεργαστεί εννέα χρόνια. Βεβαιώς αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα μια που για τον Real Fm δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να πρωταγωνιστεί. Επί προσωπικου αντιλαμβάνομαι ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του στοιχήματος με αφορά. Θα κάνω λοιπόν το καλύτερο εντάσσοντας τον εαυτό μου σε μια ομάδα, που έχει αποδείξει ότι “μπορεί” και αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες και κυρίως μια ομάδα συναδέλφων που στηρίζουν το αληθινό ραδιόφωνο με κάτι παραπάνω από αφοσίωση.
Στα πρακτικά τώρα. Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινάω στις 0800 στους 97,8 και από τις 16 Σεπτεμβρίου με τον Νίκο Ρογκάκο θα αποτελέσουμε το πρωινό δίδυμο. Ελπίζω και πιστεύω ότι και καλό ραδιόφωνο θα κάνουμε και τις διαφορετικές μας απόψεις θα ακούτε.


ΥΓ. Πάντα να ξαναρχίζεις. (Πωλ Βαλλερί).
Το είχα γράψει όταν έφυγα, το ξανα-κάνω πράξη.

ΥΓ 2. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η τηλεόραση. Από αύριο Δευτέρα με τον Διονύση Νασόπουλο και την Ελένη Στεργίου θα ενημερώνουμε στις 1400 από το One.

ΥΓ 3. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Είμαι ευγνώμων προς όλους σας για
την στήριξη τόσα χρόνια. Ελπίζω να εξακολουθήσω να την απολαμβάνω.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου