Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 20, 2020

Σε ικετεύω Δέσποινα, σε νύν επικαλούμαι. Βοήθησε Παναγία μου, τους Έλληνες. Ψύχωσε τους, και φώτισε τους, να βρούνε τον σωστό δρόμο, για την ελευθερία.

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Θεό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες, μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον δημιουργό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας. Τα έθνη χάνονται, όχι όταν χάσουν την εθνική τους ανεξαρτησία-ελευθερία, ή την υλική τους ευμάρεια, αλλά όταν χάσουν την πολιτιστική τους ταυτότητα, την γλώσσα και την θρησκεία τους, της διαχρονικές ηθικές και πνευματικές τους αξίες.


Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα "συμμαχικά" κράτη, από το νάτο, είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.


Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.

Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας υπέταξαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Στην πατρίδα μας για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό επίπεδό. Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Για να έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε συμμάχους. Η μοναδική πραγματική σύμμαχος χώρα του έθνους μας, έχει αποδειχτεί ότι είναι η Συρία της οικογένειας Ασσάντ.

Ένα έθνος που δεν γνωρίζει την πραγματική του ιστορία και ποιοι είναι οι σύμμαχοι του, τότε δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει. Ποτέ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χαφέζ Ασσάντ κατά την Ελληνοτουρκική κρίση του 1987 υπήρξε ο μόνος αρχηγός κράτους ο οποίος παρέταξε τα Συριακά στρατεύματα στα Τουρκοσυριακά σύνορα, και δήλωσε ότι εάν γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας τότε θα χτυπήσει τους Οθωμανούς. Κανένας άλλος δεν μας υποστήριξε σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πατέρα του Χαφέζ, κινείται και ο γιος του ο Μπασάρ Ασσάντ, για αυτό εκτός των ενεργειακών και των οικονομικών συμφερόντων τα οποία έχουν οι νεοταξίτες στην Συρία, ένας ακόμη λόγος ο οποίος κάνουν τον αιματηρό πόλεμο, είναι ότι αποτελεί τον μοναδικό πραγματικό σύμμαχο των Ελλήνων.

BASHAR AL ASSAD


Γιατί οι νεοταξίτες προσπαθούν να αφαιρέσουν την εξουσία από τον νόμιμο πρόεδρο στην Συρία και τον αποκαλούν "δικτάτορα" και "κτήνος" ; Οι Εωσφοριστές θέλουν να ρίξουν τον Ασσάντ διότι υπό την προστασία του, συνυπάρχουν ειρηνικά οι χριστιανοί μέ τους μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εμποδίσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση αυτή η πολύ εξαιρετική συνύπαρξη να γίνει παράδειγμα και σε άλλα έθνη. Ο πρόεδρος Ασσάντ θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο νόμπελ και όλα τα σχετικά βραβεία, με βάση αυτό το οποίο έχει επιτύχει. Δυστυχώς όχι μόνον δεν βραβεύεται αλλά παράνομα και καταργώντας κάθε έννοια δικαίου τον πολεμούν και επιθυμούν τον αφανισμό του οι νεοταξίτες. Τα ίδια βραβεία θα έπρεπε να λαμβάνουν και οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους δια την παραδειγματική τους συμβίωση.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Είναι φαιδρό, πρόστυχο και άνανδρο, διότι οι οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης που διδάσκουν την διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών εθνολογικών
μειονοτήτων, να μάχονται την μοναδική κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκείνους. Η Συρία είναι το μοναδικό ελεύθερο μωαμεθανικό κράτος. Όλες οι θρησκευτικές μειονότητες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μωαμεθανούς. Ο Ασσάντ είναι ο προστάτης των χριστιανών στην Συρία. Όσο παραμένει στην εξουσία δεν κινδυνεύουν οι χριστιανοί.


Ο πρόεδρος απέδειξε, ότι μπορεί να κρατήσει ενωμένο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα στο Συριακό κράτος. Είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία. Οι Μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι χριστιανοί και οι διάφορες θρησκευτικές μειονότητες είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Ασσάντ, διότι είναι ο προστάτης της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.


Όλοι γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη πτώση του Μπασάρ Αλ Ασσάντ θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την
θανάτωσή τους από τους νεοταξίτες, σε περίπτωση που οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρία. Για αυτό όλες οι θρησκευτικές μειονότητες πολεμούν με φανατισμό για να σώσουν την πατρίδα τους από την νέα τάξη και όλους τους υπόλοιπους ώστε να επιστρέψουν στην ευημερία του παρελθόντος. Επίσης δεν επιθυμούν να παραμείνει στην εξουσία ο Ασσάντ διότι δεν ξεπούλησε τον ενεργειακό πλούτο της χώρας του έναντι πινακίου φακής, και γιατί έχει δική της κεντρική τράπεζα η Συρία. Η κεντρική τράπεζα της Συρίας δεν είναι ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους της νέας τάξης.

Τον Μάρτιο του 2019 ο κατ εφημισμόν εμφύλιος στην Συρία συμπλήρωσε το έβδομο έτος. Στην αιματοβαμμένη Συρία πολεμούν σαπισμένοι ηθικά μισθοφόροι από 85 και περισσότερες διαφορετικές χώρες. Εντούτοις οι εωσφοριστές τον πόλεμο αυτό τον ονομάζουν "εμφύλιο". Η Συρία έγινε ένα από τα πιο αιματοβαμένα έθνη στην παγκόσμια ιστορία.



ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΙΡΕΣ

Μέχρι να δημιουργήσουμε τις νέες πραγματικές Ελληνίδες. αυτές που ήδη υπάρχουν, είναι αριθμητικά λίγες, για την δημιουργία-επιβίωση του Ελληνικού έθνους. Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα. Με την κατάπαυση του πυρός, αμέσως όλοι οι γνήσιοι Έλληνες θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να έρθουν σε επαφή με τον Συριακό λαό, για να ξεκινήσουν οι γάμοι των Ελλήνων με τις Σύριες πολεμίστριες. Οι ντυμένες, οι ηθικές, ηρωίδες Σύριες θα είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία θα ξαναχτίσουμε το έθνος μας εκ του μηδενός. Για όσους δεν γνωρίζουν στην Συρία υπάρχουν και Σύριες χριστιανές. Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από την σεξουαλική διαφθορά. Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη ηθική-αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους. Γυναίκες οι οποίες με την γενναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς από τους δήθεν "άνδρες" του δυτικού κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει από την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή. Αυτές είναι οι Σύριες γυναίκες οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα στην Συρία, την νέα τάξη πραγμάτων.

Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να μολυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς. Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές και ανώμαλες πράξεις όπως αρκετές έκφυλες "Ελληνίδες", αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό θα υπερασπιστούν την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους.

Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από την σεξουαλική διαφθορά και την μόδα. Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Οι Σύριοι παραμένουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με εμάς που σκλαβωθήκαμε, εξαιτίας της σεξουαλικής διαφθοράς. Οι Σύριες γυναίκες έχουν φυσική ομορφιά, και όχι ψεύτικη με πλαστικές, μακιγιάζ κλπ. Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τους πατέρες της Εκκλησίας το βάψιμο είναι εωσφορική πλάνη και κατά συνέπεια μεγάλη προσβολή προς τον Θεό. Οι Σύριες αμαζόνες έχουν το κατάλληλο dna, διότι είναι πολύ ηθικές, με υψηλές αξίες και έχουν το γονίδιο του πολεμιστή. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι περισσότερες "Ελληνίδες", σέρνονται μέσα στον βούρκο της σεξουαλικής διαφθοράς, και έγιναν η αιτία να αργοσβήνει το ιερό Ελληνικό έθνος.


Συνεπώς έχουμε εθνικό χρέος, να βαδίσουμε επάνω στον δρόμο τον οποίο χάραξαν οι πρόγονοι μας, οι κορυφαίοι του κόσμου οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους, καθώς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους, και εμείς οι γνήσιοι Έλληνες την σημερινή εποχή. Αυτό θα το επιτύχουμε εμείς κάνοντας την ίδια ακριβώς συμμαχία στην σύγχρονη εποχή με τον Συριακό λαό και τους γάμους με της Σύριες Αμαζόνες, όπως έκαναν οι Έλληνες του μεσαίωνα με τις Χριστιανές γυναίκες, από την Αρμενία. Η Χριστιανική-Ελληνική, Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ως αποτύπωση, της Ουρανίου Βασιλείας, δεν έκανε, ποτέ επεκτατικούς πολέμους, για την διάδοση, της Ορθοδόξου πίστεως. Πάντοτε ήταν σε θέση άμυνας, καθώς ήταν περικυκλωμένη, από πολλές δεκάδες, βαρβαρικά έθνη, που παραβίαζαν τα σύνορα και έκαναν επιδρομές. είτε κατακτούσαν μόνιμα, η προσωρινά, μέρος των Ελληνικών-Ρωμαϊκών εδαφών.


Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, αρκετοί Έλληνες-Χριστιανοί αυτοκράτορες, της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, παντρευόταν αλλοδαπές, για να έχουμε συμμάχους, είτε να να μειώσουμε τους αμέτρητους εχθρικούς λαούς, που πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες, το Ρωμαϊκό κράτος. Η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μέχρι και σήμερα είναι το μοναδικό, κρατικό μόρφωμα, στον κόσμο, πού δέχτηκε επί αιώνες, τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσους πολλούς διαφορετικούς λαούς. Η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ήταν στρατιωτικό κράτος, εξαιτίας των αμέτρητων εχθρών, και των συνεχόμενων, αμυντικών πολέμων, σε όλη την διάρκεια ζωής του κράτους. Για αυτό την ανώτατη,πολιτική-στρατιωτική εξουσία, ασκούσαν, οι Ελληνικές οικογένειες. που έδιναν επί αιώνες σε καθημερινή βάση, της μάχες για λογαριασμό, της Ελλάδος, στα πεδία των μαχών. Όλοι οι Έλληνες στρατηγοί, όπως και οι επικεφαλής, των Ρωμαϊκών δυνάμεων, επιτεθόταν, πρώτοι-ολομόναχοι, χωρίς στρατιωτική συνοδεία, υποστήριξη, για να κερδηθούν, οι μάχες και οι πόλεμοι.

Οι πρόγονοι μας, οι ηρωικές Ελληνικές στρατιωτικές οικογένειες της Μ. Ασίας, εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς, όλους εκείνους τους αιώνες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τους εσωτερικούς εχθρούς, την πολιτική αριστοκρατία της Βασιλεύουσας. Για αυτό για να προστατέψουν το dna τους, αλλά και την εθνική τους υπόσταση, έκαναν πάντοτε γάμους μεταξύ τους, με βάση το παράδειγμα της αρχαίας Δωρικής, Σπαρτιατικής πολιτείας. Στην Μικρά Ασία κατοικούσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, μέλη των στρατιωτικών οικογενειών.


Επειδή όμως η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ήταν και είναι, το μοναδικό κράτος στον κόσμο, που δέχτηκε τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσους διαφορετικούς λαούς, επί πολλούς αιώνες, για αυτό έκαναν προσεκτικά, μια μικρή διεύρυνση, στον κοινωνικό θεσμό των γάμων, δια λόγους εθνικής επιβιώσεως.

Ουδέποτε άλλη αυτοκρατορία, δέχτηκε τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσα διαφορετικά έθνη, από τον τέταρτο αιώνα μέχρι και τον Απρίλιο του 1204 μ.χ. Οι πρόγονοι μας για να επιβιώσουν εξαιτίας των αμέτρητων εχθρών, έκαναν συμμαχίες με ξένους λαούς, και ειδικά στο θέμα των γάμων, μόνον με ένα μικρό μέρος του Αρμενικού λαού. Στα πλαίσια των συμμαχιών αυτών, παντρευόταν αλλοδαπές Αρμένισες, ηθικές Χριστιανές γυναίκες. Οι γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, ηθικών, φιλελλήνων, είναι μια πανάρχαια επιτυχημένη τακτική, που βοήθησε τα μέγιστα, στην επιβίωση του Ελληνικού έθνους. Ένα μικρό μέρος των Αρμενίων, που είχαν γίνει
Χριστιανοί, για αρκετούς αιώνες ήρθε-έζησε μαζί με τους προγόνους μας, και πολέμησε γενναία στα πεδία των μαχών, για την ελευθερία, και για την προστασία,της Ελληνοχριστιανικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μετά από καιρό δίπλα στους Έλληνες στρατιωτικούς, οι Αρμένιοι, απέκτησαν το ιερό δικαίωμα, να κάνουν γάμους, με τα μέλη των στρατιωτικών οικογενειών της Μικράς Ασίας.


Οι Αρμένιοι πολεμώντας πολύ γενναία δίπλα στους Έλληνες, απέκτησαν το δικαίωμα, να κάνουν γάμους και συγγενικούς δεσμούς με της στρατιωτικές οικογένειες της Μικράς Ασίας. Αρκετοί Αρμένιοι σκοτώθηκαν, στα πεδία των μαχών δίπλα στους Έλληνες, εκείνες τις εποχές. Οι Αρμένιοι το θεωρούσαν, ως την μέγιστη τιμή, που έχει γίνει ποτέ στην φυλή τους.



Οι Αρμένιοι είχαν αποδείξει επανειλημμένα, την γενναιότητα τους, στα πεδία των μαχών. Από τέτοιου είδους γάμους μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων ευγενών, και άριστων πολεμιστών, προέκυψαν, οι γνωστοί Ελληνοαρμένιοι, Ιωάννης Τσιμισκής, που ήταν, ο ανηψιός του Έλληνα Αγίου, του Νικηφόρου του Β Φωκά, και ο Βάρδας Σκληρός.


Οι Ελληνικές στρατιωτικές οικογένειες, έδιναν πολύ μεγάλη σημασία, στο να κάνουν γάμους μεταξύ τους, ώστε να εξασφαλίσουν, ότι θα συνεχίσουν να γεννούν Ήρωες, στο πέρασμα των αιώνων.


Η επιλογή τους, ήταν καθαρά θέμα προστασίας του Ελληνικού πολεμικού dna. Διαφορετικά το Ελληνικό έθνος, θα είχε αφανιστεί. Από αυτούς τους γάμους, ανάμεσα στα μέλη των αριστοκρατικών Ελληνικών οικογενειών της Μ. Ασίας, είχαμε όλα τα εχέγγυα, για την δημιουργία τόσων πολλών Ελλήνων ηρώων.


Δυστυχώς την σημερινή εποχή, η Ελλάδα, είναι σε προχωρημένη σήψη και επάνω στο πτώμα της ασελγούν οι πανάρχαιοι εχθροί μας.


Το μόνο ευχάριστο, είναι ότι τα διδάγματα, των αρχαίων προγόνων μας, τα εφαρμόζουν, στην μοναδική σύμμαχο χώρα, προς εμάς την Συρία. Στην Συρία γνωρίζουν εδώ και αιώνες την αξία του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Όποιος δεν γνωρίζει Πλάτωνα και Αριστοτέλη δεν μπορεί να εισαχθεί στα πανεπιστήμια της Συρίας. Για αυτό στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας οι Σύριοι με στήριγμα τον Πλάτωνα και τον Ελληνικό πολιτισμό επιβίωσαν ως έθνος.


Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με βάση τις διδαχές του Αριστοκλή, περί ανδρών και γυναικών. Οι Σύριες αποτελούν παράδειγμα, για όλους, Έφτασαν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. Εάν περίμεναν οι γυναίκες από τους άλλους "άνδρες" που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτίας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα, και της "φιλανθρωπίας", όπως στην περίπτωση των θλιβερών ραγιάδων. Με το βλέμμα στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν κοιτάξτε, σήμερα κάποιες από τις αληθινές υπερασπίστριες της Συρίας. Είναι οι Αμαζόνες της Συρίας, οι Αλλαουΐτισες και oι Χριστιανές. Aν λοιπόν σας έχει απομείνει μια στάλα ανδρισμός-Ελληνισμός, νοιώστε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωίδες γυναίκες της Συρίας, και γίνεται αυτό που ήταν και οι πρόγονοι μας. Έλληνες, Άνδρες, Αγωνιστές, Μαχητές, Πολεμιστές.


Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες, οι οποίες
αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συρίας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την γη τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται όπως έκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περιόδους oικονομικής κρίσεως.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.


Δύο ήταν και είναι οι μεγάλες μητέρες του έθνους.

Η μία είναι η Παναγία η μητέρα του σωτήρα Ιησού Χριστού και όλων των Χριστιανών, και η άλλη είναι η Ελλάδα. Οι δύο αυτές μεγάλες μητέρες, δοξάστηκαν αλλά και μαρτύρησαν περισσότερο από όλες τις άλλες.

Η μητέρα μας η Παναγία, υπέφερε απίστευτα βλέποντας τον Σωτήρα Χριστό επάνω στον Σταυρό. Επίσης η Θεομήτωρ ως μητέρα των Ελλήνων, εδώ και αιώνες υποφέρει, για τα δεινά του Ελληνικού έθνους, τα οποία μας προκαλούν, οι άλλοι λαοί, γιατί είμαστε το παγκόσμιο κέντρο τη Ορθοδοξίας. Ποιος μπορεί να παραβλέψει, τους αγώνες που δίνει η Παναγία επί τόσους αιώνες, για την σωτηρία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ; Πως να ξεχάσει κάποιος, το πόσο μεγαλόψυχη είναι η Παναγία, που ακόμη και αυτούς που την βλασφημούν, τους συγχωρεί ;

Στις ψυχές των σκλαβωμένων Ελλήνων, αυτήν την εποχή, η Ελλάδα, είναι σταυρωμένη όμοια με τον Χριστό. Η Ελλάδα είναι μια χαροκαμένη μάνα-Παναγία, ανεβασμένη στον σταυρό, που τρέχει το αίμα της επάνω στα οστά, και στα μνήματα των παιδιών της, που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία. Οι Έλληνες Χριστιανοί, στο πρόσωπο της Μαρίας της Μαγδαληνής, βλέπουν την Ελλάδα η οποία βρίσκεται, κάτω από τον σταυρό του Χριστού, και θρηνεί στα πόδια του, και παρακαλά τον σωτήρα, να την γλυτώσει, από τους Ισμαηλίτες-Αγαρηνούς, καθώς και από τους υπόλοιπους εχθρούς. Αυτή την εποχή η μόνη σκέψη των πραγματικών, Ελλήνων, πρέπει να είναι η Ορθοδοξία και ο αγώνας για την ελευθερία της Ελλάδας.



Η Ελλάδα στο πέρασμα των αιώνων, έχει σταυρωθεί αμέτρητες φορές. Πόλεμοι, γενοκτονίες, σφαγές, κλοπές, βιασμοί και σκλαβιά. Ο λόγος ένας και μοναδικός. Η Ελλάδα είναι το αιώνιο πολιτισμικό φως, και όλοι οι υπόλοιποι, το αιώνιο εωσφορικό σκοτάδι. Με την αποδοχή του χριστιανισμού, ένα πράγμα αυτονόητο, καθώς αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και χριστιανισμός είχαν τα ίδια αξιώματα. οι περιπέτειες του Ελληνικού έθνους έγιναν πάρα πολύ μεγαλύτερες στο πέρασμα των αιώνων. Από το έτος 2010 μ.χ, ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένας απίστευτος Εθνικός Γολγοθάς. Η Ελλάδα μας κάθε χρόνο σταυρώνεται μαζί με τον Ιησού. Μόνον που σε αντίθεση, με τον Χριστό, η Ελλάδα παραμένει μονίμως, αδύναμη και δυστυχώς καθηλωμένη επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου. Φυσικά όσο επιμένουν οι κάτοικοι, να μην αλλάζουν τρόπο ζωής, καμία ελπίδα επιιβιώσεως, δεν διαγράφεται στον ορίζοντα. Αυτό διότι ο διαχρονικός τρόπος επιβίωσης του Ελληνικού έθνους, ήταν πάντοτε τα χρηστά ήθη. Το χειρότερο όλων είναι ότι ήρθε ο Χριστός στην γη, έκανε θαύματα μαρτύρησε, σταυρώθηκε, αλλά δεν αναστήθηκε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Δηλαδή δεν αναστήθηκαν ψυχικά και πνευματικά αρκετοί άνθρωποι, στο πέρασμα 2020 ετών.

Πάρα πολλοί άνθρωποι παρέμειναν κακοί, δειλοί, σάπιοι και άνανδροι. Άδικος κόπος αναφέρουν μερικοί, απορημένοι, για το πως ο ερχομός του Χριστού στην γη, δεν άγγιξε της ψυχές όλων των ανθρώπων. Βέβαια, ξεχνούν είτε δεν υπολογίζουν, ότι εκτός από τον Χριστό στην γη, υπάρχει και ο Εωσφόρος με τους υποτακτικούς του. Σε μια ακόμη εποχή γενοκτονίας για το έθνος μας, όλοι λένε ότι είναι χριστιανοί, αλλά σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό μας με τις πράξεις τους. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι δήθεν χριστιανοί ,δεν είναι ικανοί να κάνουν μερικά απλά πράγματα που μας ζήτησε ο Χριστός. Άραγε τι κοστίζει έχει, να πας να κάνεις παρέα σε ένα συνάνθρωπο σου, εάν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις οικονομικά, για να αποφύγει την αυτοκτονία, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφική ενέργεια ; Τι κοστίζει να δώσεις ένα παλιό ρούχο που δεν φοράς, και να μην πας μια δυο φορές στην καφετέρια, και οπουδήποτε αλλού, για να δώσεις αυτά τα χρήματα σε έναν άστεγο, και κάποιες φορές να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζώο ; Τι θα πάθει κάποιος εάν αγοράσει αργότερα καινούργια ρούχα; Απολύτως τίποτα. Όμως αυτά τα λίγα,αυτά τα ασήμαντα δεν είναι ικανοί να τα κάνουν η κατ όνομα χριστιανοί.

Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνεία, είναι σχεδόν η απόλυτη προσβολή προς τον Ιησού Χριστό, μετά τις σεξουαλικές ανωμαλίες, αυτήν την εποχή οι σατανιστές να έχουν αγάπη μεταξύ τους, να βοηθά ο ένας τον άλλον, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν, και ήρθαν στον δρόμο του Χριστού, αλλά για να επιτύχουν την δημιουργία του πολυπόθητου για αυτούς, από τα αρχαία χρόνια κράτος του αντιχρίστου. Οι σατανιστές, επέτυχαν να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή ο ένας να κάνει άδικα κακό στον άλλο, είτε να αδιαφορεί ο ένας για τον άλλον. Μπόρεσαν να καταργήσουν από τους χριστιανούς το εμείς, και να τους επιβάλλουν το εγώ, που είναι απόλυτα σατανικό, και καταστροφικό.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, μεγαλύτερο κατάντημα για έναν λαό και για ένα έθνος, από το να παρακαλά τους χειρότερους εχθρούς του, τους Γερμανούς να το γλυτώσουν από άλλους εχθρούς και συγκεκριμένα τους Τούρκους. Οι αδύναμοι "Έλληνες" παρακαλούν τους φοβερότερους εχθρούς του έθνους, τους Γερμανούς να μας σώσουν από τους Τούρκους.

Κατά γενική παραδοχή, από το έτος 2010, έχει χαθεί η οικονομική και εθνική ανεξαρτησία, με την επικράτηση της οικονομικής Γερμανικής ευρωκατοχής. Για πρώτη φορά, στα παγκόσμια χρονικά, έχουμε κατάκτηση, της Ελλάδας, από την Γερμανία, και την παράδοση της χώρας, στην Τουρκία, υπό Γερμανική εποπτεία, χωρίς να γίνει πόλεμος. Η πνευματική, ηθική, κοινωννική, οικονομική και εθνική παρακμή, μας οδηγούν, στον οριστικό αφανισμό, με την επερχόμενη Αγαρηνοποίηση ,και μετατροπή της πατρίδας, σε Τουρκογερμανικό προτεκτοράτο, με την προσχεδιασμένη εισβολή Ισμαηλιτών εποίκων. Το όλο ανθελληνικό σχέδιο μεθοδεύεται από τους αρχαιότερους και πιο τρομερούς εχθρούς των Ελλήνων, τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί ως Τουρανικό φύλο, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία, από τα μεσαιωνικά χρόνια.

Στις εποχές της πνευματικής άλωσης και κατοχής, της εμετικής σεξουαλικής διαφθοράς, και τις επελάσεως των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, των καθημαγμένων και υπόδουλων ραγιάδων, από την ηθική-οικονομική κρίση, σήμερα όπως και τότε, περιφερόμαστε από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα της Δύσης, ως ανήμποροι επαίτες και εκλιπαρώντας για χρήματα, παραδίδοντας κυριαρχία και εθνικό πλούτο, προδίδοντας την εθνική συνείδηση και παράδοση.

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες, μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον Χριστό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας. Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου.

Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή. Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι ραγιάδες σήμερα. Η προσμονή "θεόσταλτων σωτήρων" από τον Θεό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ραγιάδων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό. Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν οι προγονοί μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εχθρών μας αντί να πολεμούν να έκαναν μόνον συλλαλητήρια ;

Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πριν. Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι κλπ, να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε.

Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα "έσπαγε" η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων. Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό.

Αυτό διότι ανά πάσα στιγμή οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τους είχαν ως παράδειγμα με συνέπειες τραγικές καθώς θα ακολουθούσαν και άλλοι οι οποίοι θα γίνονταν προδότες. Από την στιγμή που θα καταστραφεί η ιερή ιστορική συνέχεια των ηθικών και των γενναίων Ελλήνων θα ακολουθούσαν γενεές προδοτών και δειλών. Ο Χριστός βοηθά μόνον αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, μόνον όσους πολεμούν, όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Επίσης ο Θεός δεν βοηθά ποτέ όσους είναι καθήμενοι σε έναν καναπέ, και περιμένουν την ελευθερία, να τους δωθεί ως "δώρο", χωρίς να βοηθούν τον συνάνθρωπο, χωρίς να ζούνε ηθικά. Το πιο κλασικό παράδειγμα οι Εβραίοι οι οποίοι έκαναν σεξουαλικές ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λάτρεψαν δαίμονες. Τότε ο Θεός περίμενε να πεθάνει μέχρι και ο τελευταίος Εβραίος που είχε αμαρτήσει ενώπιον του. Μόνον τότε πήγε τους υπόλοιπους που δεν είχαν αμαρτήσει στην γη της επαγγελίας. Ο αληθινός θεός-Δημιουργός, είναι ο θεός του καλού, της δικαιοσύνης, της αγάπης, της τάξης, της ηθικής, για αυτό δεν βοήθησε ποτέ ανά τους αιώνες, τους σάπιους που ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά, την αδικία, την ανομία, την αταξία κλπ.

Οι σπουδαιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών στην ιστορία του πλανήτη οι ήρωες Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπολόγιζαν ως άνδρες και Έλληνες μόνον όσους πολεμούσαν. Όλους τους άνανδρους (θηλυπρεπείς) οι οποίοι δεν πολεμούσαν για την Ελλάδα τους σιχαινόταν και τους περιφρονούσαν. Aνάμεσα στα εκατομμύρια των αξιωματικών του μεσαίωνα είναι και ο στρατηγός-αυτοκράτορας Ρωμανός ο Δ Διογένης, ο οποίος περιφρονούσε τους δειλούς που περίμεναν βοήθεια από τον Χριστό και δεν πολεμούσαν. Όποιος δεν πολεμούσε εκείνους τους αιώνες με το σπαθί στο χέρι δεν τον θεωρούσαν Έλληνα και άνδρα αλλά γυναίκα. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη ατίμωση και προσβολή για έναν γνήσιο Έλληνα άνδρα από το να τον διώξουν από τον Ελληνικό-Ρωμαϊκό στρατό για οποιαδήποτε αιτία. Αμέσως έχανε την κοινωνική του θέση και υπόσταση. Ο Ιωάννης Κουρκουάς-Τσιμισκής συναίνεσε στην δολοφονία του Αγίου Νικηφόρου Φωκά, ο οποίος ήταν και θείος του, διότι όχι μόνον του αφαίρεσε όλα τα στρατιωτικά του αξιώματα, αλλά τον έκανε απλό πολίτη και τον έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό.

Δεν του επέτρεψε ο Άγιος Νικηφόρος να πολεμά ούτε ως απλός στρατιώτης. Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό καθώς και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Τι σήμαινε εκείνους τους αιώνες να πολεμά κάποιος γενναία σε καθημερινή βάση μας το έδειξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα Χριστιανή Φιλόσοφος. Ενδεικτική είναι η ενέργεια της μεγαλύτερης Ελληνίδας φιλοσόφου μαζί με την Υπατία, της Πριγκίπισσας Άννας, η οποία μεσολάβησε στον πατέρα της, τον αυτοκράτορα Αλέξιο Κομνηνό, να μην τιμωρήσει τον αξιωματικό Αρμενικής καταγωγής τον Αλέξιο Μουσελέ, διότι ήταν γενναίος στα πεδία των μαχών.

Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη ηθική και κοινωνική προσβολή, από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό, αλλά και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού. Αυτά ήταν τα ηθικά, εθνικά και κοινωνικά αξιώματα, των Ελλήνων του μεσαίωνα, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αυτά ήταν τα ηθικά, εθνικά και κοινωνικά αξιώματα, των Ελλήνων του μεσαίωνα, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Αγαπητές μου γυναίκες, διαχρονικά σε κάθε εποχή, και ειδικά όσοι Έλληνες αγαπούν την πατρίδα, που χάνεται, αναλαμβάνουν τον δύσκολο-άχαρο ρόλο να ενημερώσουν και να προστατέψουν κάποιες από εσάς με μοναδικό κίνητρο την εθνική μας επιβίωση. Μέσα από την προσπάθεια αυτή να επιβιώσει το έθνος, αρκετές φορές δεν γινόμαστε αρεστοί σε κάποιες γυναίκες, και ειδικά στις νέες, με αυτά τα οποία γράφουμε. Αυτό συμβαίνει διότι οι περισσότερες γυναίκες, βρίσκονται υπό την επήρεια της νεοταξικής μόδας, για αυτό τον λόγο, σας προκαλούμε έντονη δυσαρέσκεια. Για εμένα προσωπικά οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες-αδελφές, φίλες και μετά είναι ερωμένες. (1) Oι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα του σεξ, όπως τις έκανε για να τις εξευτελίζει και με σκοπό να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία και το έθνος, η νέα τάξη πραγμάτων. Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Η γυναίκα πού έχει μυαλό, δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο Αρχιερέας των Δελφών, ο φιλόσοφος Πλούταρχος. Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Αγίους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. Στον αντίποδα οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές, με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. Οι συνέπειες είναι κατά γενική παραδοχή καταστροφικές, καθώς οι περισσότερες γεννούν και μεγαλώνουν, δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες. Αυτές οι καταστάσεις, είναι τρομερές και δυσβάσταχτες, για το έθνος. Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία και καταστροφή. Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε και ήταν στην κορυφή του κόσμου. Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου, και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς.

Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών,
σβήνουμε αργά και σταθερά ως έθνος. Μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών, άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι κλπ. Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι κόρες του Εωσφόρου, με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική καταστροφή.

Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας όπως πολύ σωστά υπογράμμιζε στα κηρύγματα του ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως. Ο νεοταξικός τρόπος ζωής είναι πολύ κενός και σάπιος. Αφήνει όλους τους ανθρώπους άδειους από συναισθήματα και ηθικές αξίες.

Όσοι το αντιληφθούν αυτό απομακρύνονται πάρα πολύ γρήγορα από αυτή την παρακμιακή κατάσταση.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτήν την εποχή άγεται και φέρεται με βάση αυτά τα οποία θα καθορίσει η νεοταξική μόδα. Όσες ενδιαφέρονται να επιβιώσει το έθνος, πρέπει απαραιτήτος να εγκαταλείψουν, την νεοταξική μόδα. Είναι γνωστό ότι από τα αρχαία χρόνια, οι γυναίκες όλων των λαών που πιστεύουν στον Εωσφόρο είχαν έξω τις κοιλίες τους, έβαζαν σκουλαρίκια στον αφαλό, τατουάζ, καθώς επίσης έκαναν και πάσης φύσεως σεξουαλικές ανωμαλίες, για να υμνήσουν τον μιαρό τους αφέντη, τον σατανά. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών.

Οι Έλληνες του μεσαίωνα, από σκλάβοι του Ρωμαϊκού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό, πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, πανεπιστήμονες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη, τα οποία στην συνέχεια οδήγησαν στην ελευθερία των προγόνων μας, από τους κατακτητές Ρωμαίους. Οι ιεροί πρόγονοι μας, ζούσαν χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά. Τα χρηστά ήθη ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό «μυστικό», για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών πολιτικών και κοινωνικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος




Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, και τις προαναφερόμενες, εξαιρείται ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών- μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
Οι Μουσουλμάνοι του Ασσάντ, είναι πιστοί του αληθινού Θεού. Δυστυχώς όμως, όπως και στον Χριστιανισμό, υπάρχουν οι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι είναι άνθρωποι του πραγματικού Θεού, και οι φανατικοί οι οποίοι πιστεύουν στον Εωσφόρο. Κοινά χαρακτηριστικά όλων των λαών, που πιστεύουν στον εωσφόρο από τα αρχαία χρόνια, μέχρι και σήμερα, οι σφαγές, οι κλοπές, οι εμπρησμοί, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι βιασμοί και το σκλάβωμα γυναικών.Είναι πολύ θλιβερό, ότι στην κατοχική Ελλάδα, δεν θα υπάρξει πότε ένας πραγματικός πατριώτης ηγέτης, όπως είναι ο Ασσάντ, στην Συρία.




Τώρα που το παιχνίδι σε Ελλάδα και Τουρκία δείχνει να κλιμακώνεται, είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας.

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σε διπλωματικό πυρετό βρίσκεται η Αθήνα σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, ενώ η Τουρκία συνεχίζει να αψηφά το ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της διεθνούς κοινότητας για τη συμφωνία του Ερντογάν με την κυβέρνηση της Τρίπολης για την ΑΟΖ.

Στον απόηχο της κατάθεσης της παράνομης και άκυρης συμφωνίας στην τουρκική βουλή και τον πόλεμο νεύρων από την Άγκυρα, η οποία εξετάζει ακόμη και την αποστολή στρατού στην Λιβύη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τεταμένη την κατάσταση, ωστόσο διεμήνυσε ότι δεν φοβάται θερμό επεισόδιο.

Κακά τα νέα λοιπόν για τους αναμένοντες το «επεισόδιον στο Αιγαίο». Αβίαστα έρχονται στο μυαλό μας οι «προφητείες της Ορθοδοξίας», οι οποίες αποτελούν, πανθομολουμένως, κομμάτι της θρησκευτικής ιστορίας. Εντούτοις, υπάρχει ένα πρόβλημα! Κάποιες προφητείες ή εκτιμήσεις ή προβλέψεις, μπορείτε να τις ονομάσετε όπως θέλετε, αποτελούν σίγουρα αντικείμενο μελέτης σε συνδυασμό με πολλά και διάφορα γεγονότα, τα οποία ξετυλίγονται, αλλά δεν έχουν «προφητευθεί». Κάποιες άλλες προφητείες όμως είτε είναι ανυπόστατες, είτε είναι ψεύτικές και δημοσιεύονται σκόπιμα από διάφορα μικρά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου η όποια αλήθεια να γίνει δυσπρόσιτη λόγω… «αλαλούμ». Έτσι, η λαγνεία «προφητικών» ρήσεων, δίχως έλεγχο της προέλευσής τους, έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες σε «τρικυμία εν κρανίω».

Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει προς τα έξω και γίνεται αντικείμενο χλεύης από τους αντιπάλους της Ελληνοορθοδοξίας είναι το εξής: «Περιμένουμε το θερμόν επεισόδιον, μετά οι Ρώσοι θα μας δώσουν την Πόλη και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας». Όλα αυτά με τους Έλληνες μέσα στις καφετέριες ή έξω από αυτές λόγω του νέου αντικαπνιστικού νόμου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η υπέρ το δέον «διαφήμιση» ή επίκληση δήθεν «προφητειών», γελοιοποιεί την ίδια την ουσία της πραγματικής προφητείας. Όσοι διαδίδουν ψεύδο-προφητείες, «εγκλωβίζουν» πολλούς Έλληνες στην μοιρολατρία, με συνέπεια κανείς να μην προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά αντίθετα να περιμένει τους σωτήρες ή κάποιον <<παγκόσμιο>> σωτήρα. Φυσικά και οι Έλληνες θα ανανήψουν ξανά, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΠΟ, όχι «αραχτοί». Το αστείο είναι πως ενώ κάποιοι από εμάς έχουν επικεντρωθεί στο να περιμένουν το «θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους», ο Ερντογάν γεμίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους.

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ.




Γράφει ο πατερ Διονύσιος Ταμπάκης

«ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ προσκύνημα μας στο Άγιον Όρος επισκεφθήκαμε έναν Άγιο και σοφό Γέροντα και τον ρωτήσαμε λαχανιασμένοι από την ανηφόρα και με αγωνία :-Πάτερ θα την πάρουμε την Αγια Σοφιά;

Και εκείνος με ήρεμη βεβαιότητα μας απάντησε:
-Βεβαίως!! Όταν αποκτήσουμε πνευματικότητα ανώτερη από αυτούς που την είχαν και την ‘χάσαν, τότε θα πάρουμε πίσω την Άγια Σοφιά.-Γέροντα , μας φαίνεται λίγο ακατόρθωτο αυτό. -Εε , τότε ας κάνουμε μία έκπτωση και ας αποκτήσουμε την «πνευματικότητα» αυτών που την έχουνε τώρα και τότε θα την νε’πάρουμε.

Ας αποκτήσουμε την αδυναμία των Τούρκων να κατατάσσονται πρώτοι πανευρωπαϊκώς στις εκτρώσεις όπως εμείς. Ας τους μιμηθούμε στην τεκνογονία, στον σεβασμό προς τους μεγαλυτέρους, στην οικογενειακή συνοχή που έχουνε. Δυστυχώς εμείς, παρότι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι ,έχουμε καταντήσει και ως πρόσωπα και ως λαός χειρότεροι και από τους αβαπτίστους .Έτσι λοιπόν θα μας δώσει ο Θεός την Αγία Σοφιά; Εε τότε θα ήταν πολύ άδικος!

Βουτηχθήκαμε στα κάτεργα του Ίντερνετ δεκάωρα ολόκληρα, μάθαμε για τους Γεροντάδες της Ορθοδοξίας και τις προφητείες απ’εξω και ανακατωτά, αλλά μετάνοια ουδαμού.Οι Εκκλησίες είναι ακόμη άδειες! Καταφέραμε να αποκτήσουμε εγκεφαλική μετάνοια και όχι πρακτική. Κατέχουμε την μόνη Ορθόδοξη αλήθεια, το προζύμι του κόσμου όλου που προσμένουν όλες οι φυλές της γης, μα εμείς οι φουρνάρηδες, ως Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, , γίναμε η πιο αξιοθρήνητη γενιά του κόσμου. Κατέχουμε το πολυτιμότερο διαμάντι και το διαλαλούμε, μα φορούμε βρώμικα και λέτσικα ρούχα και έτσι όπως μας βλέπουνε οι άλλοι λαοί,δεν μα το πιστεύει κανείς.

Θέλουμε να διαδώσουμε την λαμπρή Ορθοδοξία μας σε όλη την υφήλιο, αλλά εμείς με την κακόμοιρη ζωή μας, τις μικρότητές μας και το χαμηλό μας επίπεδο και την σαπίλα της ψυχής μας, που βρωμάει φορμόλη, κηρύττουμε ένα Χριστό πεθαμένο και όχι αναστημένο και έτσι μας λέγει Ο Θεός «τὸ γὰρ ὄνομα τοῦ Θεοῦ δι᾿ ὑμᾶς βλασφημεῖται ἐν τοῖς ἔθνεσι»(Ρωμ.β-24)

Πανικολογούμε σαν τις Κασσάνδρες , βλέποντας γύρω μας όλο κινδύνους και απειλές.Όμως εγώ ρωτώ : εμείς κινδυνεύουμε τελικά από τον κόσμο ή ο κόσμος κινδυνεύει από εμάς τους υποκριτές ;

Ας γίνουμε λοιπόν καθάριοι Χριστιανοί, διότι πλέον ο κόσμος δεν ζητάει από εμάς τους Ορθοδόξους κατορθώματα και ακροβασίες, αλλά απλά, αλήθεια και ακεραιότητα, και έτσι θα γίνουμε οι καλύτεροι ιεραπόστολοι που θα αλλοιώνουμε όλους τους λαούς μυρίζοντάς μας ποτισμένους με το πάναγνο λιβάνι της Ορθοδοξίας μας.

Μονάχα η ΜΕΤΑΝΟΙΑ είναι αυτή που ορίζει το μέλλον μας και ως πρόσωπα και ως έθνος, τίποτα άλλο.»


(2) ΟΙ ΣΥΓΡΧΟΝΟΙ ΡΩΣΟΙ.

Οι Ρώσοι οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς ότι είναι οι
"συνεχιστές" της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αντέγραψαν κατά γράμμα την πολιτική των Ελλήνων του "Βυζαντίου". Στα πλαίσια αυτών των σκοπών οι Ρώσοι έκαναν γάμους-συμμαχία, μεταξύ Σύριων φοιτητών οι οποίοι σπούδασαν στην Μόσχα με Ρωσίδες. Περίπου 100.000 Ρωσίδες ζούνε παντρεμένες στην Συρία, και έχουν κάνει οικογένειες, Ρωσία και Συρία έχουν ισχυρούς δεσμούς εξαιτίας αυτών των γάμων, για αυτό η Συρία αγοράζει τα οπλικά της συστήματα μόνον από την Ρωσία και έχει αυτήν την στιγμή στον πόλεμο αυτό την υποστήριξη της Ρωσίας. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εδώ μια υπερδύναμη όπως η Ρωσία για να είναι σε θέση να επιβιώσει αναζήτησε συμμάχους στην περιοχή. To μέλλον του Ελληνικού έθνους κρίνεται στην μαρτυρική Συρία, και από την επικράτηση του Μπασάρ Ασσάντ.

Στην συνέχεια ακολουθώντας των παράδειγμα, των κορυφαίων του κόσμου, των Ελλήνων της Ρωμαϊκής-"Βυζαντινής"- αυτοκρατορίας, οι οποίοι έκαναν, γάμους-συμμαχίες με τους Αρμένιους, εκείνη την εποχή, θα κάνουμε και εμείς γάμους με τις Σύριες πολεμίστριες, την σημερινή εποχή, αμέσως μετά με την κατάπαυση του πυρός. Μέχρι να δημιουργήσουμε τις νέες πραγματικές Ελληνίδες αυτές που ήδη υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγες για την δημιουργία-επιβίωση του Ελληνικού έθνους. Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου