Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 15, 2020

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!


Από #Alexandros #Panayiotou, κυτταρολόγο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
"Κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην λέγονται...έστω κι αν είναι αυτονόητα ακόμα και για τριτοετείς φοιτητές Ιατρικής (στο τρίτο έτος διδασκόμαστε την Μικροβιολογία)..
.
1. Όλοι οι ιοί εξασθενούν όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, ειδικά το καλοκαίρι μας απασχολούν ελάχιστα έως καθόλου.


2. Όλοι οι ιοί καταλείπουν ανοσία μετά την αποδρομή τους έστω και ολιγόμηνη (κάποιοι ακόμα και ισόβια όπως η ιλαρά, η ανεμεβλογιά, η λοιμώδης μονοπυρήνωση κλπ.)


3. Όλοι οι ιοί έχουν την ιδιότητα να μεταλλάσσονται πολύ εύκολα (ειδικά οι ιοί RNA όπως ο Covid19), κάτι που συμβαίνει άλλωστε αιώνες τώρα με τη γρίπη, αυτό όμως δεν τους αλλάζει ως δια μαγείας από μη παθογόνους για τον άνθρωπο σε μαζικά θανατηφόρους (όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι).


4. Όλοι οι ιοί είναι ουσιαστικά εντελώς ανενεργοί έξω από τον ξενιστή τους (το ανθρώπινο κύτταρο π.χ.) και επομένως δεν μπορούν να "αιωρούνται" για ώρες ως παθογόνοι στον αέρα όπως ειπώθηκε (και το χειρότερο όλων, έγινε πιστευτό).


5. Όλοι οι ιοί απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν ως ζωντανοί οργανισμοί (όπως είναι π.χ. τα βακτήρια) και γι αυτό ο όποιος πολλαπλασιασμός τους δεν μπορεί να γίνει έξω από ένα ζωντανό κύτταρο (στο οποίο όπως είπα, δρουν μόνο ως ξενιστές).


6. Όλοι οι ιοί μεταδίδονται με σωματικά υγρά ασθενούς (π.χ. αίμα όπως στο AIDS, σάλιο και εκκρίσεις όπως στον Covid19 αλλά και τη γρίπη) εφόσον έλθουν σε ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ με κάποια "πόρτα εισόδου" στον οργανισμό (π.χ. ανοιχτή πληγή στο AIDS, στοματική κοιλότητα, βλεννογόνος μύτης ή ματιών σε γρίπη και Covid19).


Επομένως, μόνο αν κάποιος βήξει ή φτερνιστεί πάνω μας μπορούμε να κολλήσουμε και στην περίπτωση φυσικά που με άπλυτα χέρια αγγίξουμε το στόμα, τη μύτη ή τα μάτια μας.
Τα περί 8 και 18 μέτρων προσωπικά θα με έκαναν να γελάσω αν δεν έκρυβαν πίσω υστερόβουλες σκέψεις όσων τα λένε.


Αυτά αφορούν βασικότατες γνώσεις για ένα τριτοετή φοιτητή Ιατρικής.
Αν τώρα κάποιος ακόμα και με τον τίτλο του εκπροσώπου οποιουδήποτε φορέα υγείας, ελληνικού ή διεθνούς, βγει και πει άλλα, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να μην μιλάει από μόνος του αλλά για συμφέροντα τρίτων.
Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής...


Πάμε τώρα και σε 2-3 ακόμα παραδοχές που θα μας ανοίξουν λίγο περισσότερο τα μάτια (ελπίζω)..
.
1. Το τεστ ταυτοποίησης του ιού με τη μέθοδο PCR δεν είναι ούτε ειδικό για τον Covid19 ούτε ενδεικτικό ενεργού λοίμωξης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ μπορεί να δώσει θετικό το τεστ ακόμα κι αν είχε προσβάλλει τον οργανισμό ένα τρίμηνο και παραπάνω πριν (και φυσικά πλέον έχει αποδράμει). Μπορεί με λίγα λόγια να ανιχνευτούν υπολείμματα γενετικού υλικού (RNA) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (από τους οποίους προσβαλλόμαστε πολύ συχνά και τα θεωρούμε "γριπούλες") ακόμα κι αν έχουμε αναρρώσει πλήρως και δεν είμαστε πλέον φορείς !!!...για φαντάσου...


2. Έχει γίνει επισήμως παραδεκτό (και όχι μόνο στη χώρα μας) ότι έχουν δηλωθεί αποβιώσαντες ως απώλειες κορονοϊού ακόμα και ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ενώ η αιτία θανάτου ήταν προφανέσταστη (εγκεφαλικό, ανακοπή κλπ.)
Αυτό φυσικά δεν συνέβαινε ούτε με τη γρίπη ούτε με άλλα λοιμώδη νοσήματα.
Αν συνδυάσουμε λοιπόν αυτό το γεγονός με τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω σε σχέση με τα τεστ καταλαβαίνουμε ότι ως "νεκροί από κορονοϊό" μπορεί να θεωρηθούν και άνθρωποι που έπαθαν εγκεφαλικό στα 85 τους και είχε τύχει να μολυνθούν από οποιονδήποτε κορονοϊό ακόμα και πριν από τα Χριστούγεννα !!!...για φαντάσου Νο 2..
.
3. Έχει επίσης γίνει επισήμως παραδεκτό (και όχι μόνο στη χώρα μας) ότι τα πραγματικά κρούσματα του ιού είναι ίσως και 10 φορές περισσότερα (το λιγότερο). Και φυσικά, όταν κάποιος "ινστρούχτορας" το δηλώνει αυτό, κανείς δημοσιογράφος δεν του ρωτάει το απλό
"Άρα, η θνησιμότητα του ιού είναι 10 φορές μικρότερη, άρα πολύ-πολύ μικρότερη από άλλες ιογενείς λοιμώξεις;"
Είναι προφανές γιατί δεν το ρωτάει κανείς (προφανές φυσικά σε όσους θέλουν να βάζουν το μυαλό να σκέφτεται).


Κλείνω με μια μικρή παραπομπή στον Ιπποκράτη (στο όνομα του οποίου ορκίζονται όλοι όσοι πρόκειται να γίνουν γιατροί)..
.
Ο όρκος του #Ιπποκράτη λοιπόν δηλώνει ευθαρσώς ότι κανείς γιατρός ή λειτουργός υγείας δεν έχει δικαίωμα να χορηγήσει δια της βίας οποιοδήποτε φάρμακο σε ασθενή ή υγιή εφόσον αυτός δεν θέλει να το πάρει και αρνείται κατηγορηματικά.
Ας το έχουν αυτό υπ' όψιν όσοι ονειρεύονται μαζικούς εμβολιασμούς υποχρεωτικούς διά νόμου...

30 σχόλια:

  1. Αυτα για τους ιους απο τη φυση οχι απο εργαστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά ,πολύ ενδιαφέροντα για μας τους μη έχοντας σχέση με την ιατρική.Μας κάνουν ασφαλώς να προβληματισθούμε και να απορούμε για ορισμένα από τα λεχθέντα των εκπροσώπων. Εκείνο όμως που με κρατάει πίσω και αποδέχομαι αυτές τις καταστάσεις , ως λέγονται, είναι η σιωπή του επίσημου ιατρικού συλλόγου της χώρας μας και η συμβάδισή του με τις αναφορές και τις ενέργειες των "εκπροσώπων". Πρέπει να υποψιαζόμαστε όλη την ιατρική κοινότητα; Πάμε σε άλλα ,τότε, μονοπάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://halithheia.blogspot.com/2020/04/blog-post_23.html?m=1

      Διαγραφή
    2. Οπως υπαρχουν κλικες παντου υπαρχει και στο ιατρικο συστημα!εαν

      Διαγραφή
    3. εγιναν αναφορες απο τον συλογο πανεπιστημιακων Ιατρων , εστειλαν επιστολη και στον Μητσοτακη

      Διαγραφή
  3. Οι ΜΗ ζωντανοί ιοί είναι ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΕΣ των κυττάρων, όπως και τα βακτήρια που τα κατηγορούν για να μη γίνεται συζήτηση για τις τοξίνες που μας επιβάλλουν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ βίντεο "αναπαραγωγής" ιών. Με το ψέμα ότι οι ιοί είναι δήθεν "παθογόνοι", φυλάκισαν τη μισή ανθρωπότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κύριο πρόβλημα της ανθρωπότητας: ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ και ανατίναξης των πυρηνικών εργοστασίων: https://LaserShieldEarth.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακολουθεί ο όρκος στα αρχαία Ελληνικά.[1]

    Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε.

    Ἡγήσασθαι μὲν τὸν διδάξαντά με τὴν τέχνην ταύτην ἴσα γενέτῃσιν ἐμοῖσι, καὶ βίου κοινώσασθαι, καὶ χρεῶν χρηίζοντι μετάδοσιν ποιήσασθαι, καὶ γένος τὸ ἐξ ωὐτέου ἀδελφοῖς ἴσον ἐπικρινέειν ἄῤῥεσι, καὶ διδάξειν τὴν τέχνην ταύτην, ἢν χρηίζωσι μανθάνειν, ἄνευ μισθοῦ καὶ ξυγγραφῆς, παραγγελίης τε καὶ ἀκροήσιος καὶ τῆς λοιπῆς ἁπάσης μαθήσιος μετάδοσιν ποιήσασθαι υἱοῖσί τε ἐμοῖσι, καὶ τοῖσι τοῦ ἐμὲ διδάξαντος, καὶ μαθηταῖσι συγγεγραμμένοισί τε καὶ ὡρκισμένοις νόμῳ ἰητρικῷ, ἄλλῳ δὲ οὐδενί.

    Διαιτήμασί τε χρήσομαι ἐπ' ὠφελείῃ καμνόντων κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν, ἐπὶ δηλήσει δὲ καὶ ἀδικίῃ εἴρξειν.

    Οὐ δώσω δὲ οὐδὲ φάρμακον οὐδενὶ αἰτηθεὶς θανάσιμον, οὐδὲ ὑφηγήσομαι ξυμβουλίην τοιήνδε. Ὁμοίως δὲ οὐδὲ γυναικὶ πεσσὸν φθόριον δώσω. Ἁγνῶς δὲ καὶ ὁσίως διατηρήσω βίον τὸν ἐμὸν καὶ τέχνην τὴν ἐμήν.

    Οὐ τεμέω δὲ οὐδὲ μὴν λιθιῶντας, ἐκχωρήσω δὲ ἐργάτῃσιν ἀνδράσι πρήξιος τῆσδε.

    Ἐς οἰκίας δὲ ὁκόσας ἂν ἐσίω, ἐσελεύσομαι ἐπ' ὠφελείῃ καμνόντων, ἐκτὸς ἐὼν πάσης ἀδικίης ἑκουσίης καὶ φθορίης, τῆς τε ἄλλης καὶ ἀφροδισίων ἔργων ἐπί τε γυναικείων σωμάτων καὶ ἀνδρῴων, ἐλευθέρων τε καὶ δούλων.

    Ἃ δ' ἂν ἐν θεραπείῃ ἢ ἴδω, ἢ ἀκούσω, ἢ καὶ ἄνευ θεραπηίης κατὰ βίον ἀνθρώπων, ἃ μὴ χρή ποτε ἐκλαλέεσθαι ἔξω, σιγήσομαι, ἄῤῥητα ἡγεύμενος εἶναι τὰ τοιαῦτα.

    Ὅρκον μὲν οὖν μοι τόνδε ἐπιτελέα ποιέοντι, καὶ μὴ ξυγχέοντι, εἴη ἐπαύρασθαι καὶ βίου καὶ τέχνης δοξαζομένῳ παρὰ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐς τὸν αἰεὶ χρόνον. παραβαίνοντι δὲ καὶ ἐπιορκοῦντι, τἀναντία τουτέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα μπαίνουμε σε μια συνομωσια που μετέχουν κυβερνώντες ανά την υφήλιο, αντιπολιτευομενα κόμματα ανά την υφήλιο, επιστήμονες και Πανεπιστήμια ανά την υφήλιο, μεμονωμενοι γιατροί από νοσοκομεία ανά την υφήλιο, κλείνουν τεράστια εργοστάσια έως και μικρές επιχειρήσεις ανά την υφήλιο, η παγκόσμια οικονομία ασφαλώς θα μπει σε ύφεση, όλοι θα χάσουν σε όλο τον πλανήτη, για να κερδίσουν από ένα φάρμακο (από τα χιλιάδες άλλα που παράγουν) μερικές και όχι όλες φαρμακευτικες εταιρίες.!!!! Είμαι γιατρός, αλλά θέλησα να απαντήσω με το κοινό μυαλό του οποιουδήποτε πολίτη. ΣΠΎΡΟΣ ΚΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα με το κοινό μυαλό του οποιουδήποτε πολίτη (όπως εγώ), μπορεί να μην γίνεται μόνο για το φάρμακο. Γι'αυτό αντί τα συμπεράσματα να βγαίνουν από την πίστη μας σε κάτι, θα ήταν ποιό ασφαλές να έβγαιναν από την γνώση μας σε αυτό. Ας απαντήσουμε λοιπόν αν αυτά που παραθέτει το άρθρο είναι αληθή ή ψευδή. Αν είναι αληθή θα μάθουμε μετα από καιρό ποιόν εξυπηρετούσαν. Όπως άλλωστε συνέβη στο παρελθον πχ με το Ιράκ, όπου μάθαμε μετά από χρόνια και αφού διαλύθηκε ένα κράτος ότι ποτέ αυτό το κράτος δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής. Από τότε και μετά άνθησε ή τρομοκρατία και εμεις μείναμε με τις κάμερες πάνω από το κεφάλι μας με αυστηρούς αντιτρομοκρατικούς νόμους και αποδεκτήκαμε κατάργηση μέρους των ελευθεριών μας που σε άλλη περίπτωση δεν θα το διανοούμασταν. Προσοχή λοιπόν στα γεγονότα και στις αποδείξεις.

      Διαγραφή
    2. αν εισαι λοιπον γιατρος τοτε πες μου εμενα που δεν εχω κανει κανενα εμβολιο λογω ασθενειας νεφρωσικο συνδρομο κ σωθηκα απο την πειραματικη τοτε κορτιζονη 53 ετη πριν κ απαγορεψαν οι γιατροι τα εμβολια σε μενα με ποιο δικαιωμα τωρα θα μου κανουν εμβολιο υποχρεωτικο κ να με πεθανουν κ αν αρνηθω θα παω φυλακη οτι θα μου παραβιασουν το σωμα μου κ θα μου καταργησουν το δικαιωμα στη ζωη ειναι αυτο ηθικη



      Διαγραφή
    3. Ειναι οργανωμένη καλά η δολοφονία των ανθρώπων απο δολοφόνους που δεν εχουν συνείδηση. Μηπως είναι όλοι τους ρομπότ.

      Διαγραφή
  7. Εσύ πρέπει να είσαι τελείως μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα. Οχι και μαλακας καποιος που πιστευει σε αστηρικτες συνομωσιες και ειναι αντιεμβολιαστης.

      Διαγραφή
  8. entaksi ena tsipaki theloun na mas valoun, sta skylia kai ta gatia pos to exoun diladi, den egine kai kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Εσείς εάν το θέλετε να το φορέσετε και το τσιπάκι και το εμβόλιο και ότι άλλο σας αρέσει! Καμία αντίρρηση σε αυτό! Δεν επιτρέπετε όμως να εξαναγκάζουν όλο τον πληθυσμό με φτιαχτη τρομολαγνεία να εμβολιαστεί- τσιπαριστει η οτιδήποτε άλλο. Έχουν καταργηθεί- καταπατηθεί οι βασικές έννοιες, ελευθερία - δημοκρατία. Καλή Ανάσταση

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς πίσω από όλα αυτό το διμιουργημενο κορονονιο είναι ο Bill Gates και Rockefeller Foundation Που θέλουν να κυριαρχήσουν την Γη και να βάλουν τζιπ στους ανθρώπους για να ελέγχουν τα πάντα, πάει η ελεφτερια του ανρθωπου...οποιος βάλει το τζιπ γίνετε οπαδός τους και τελειοσε σαν ανθροπος , αυτοί ομάδα είναι μασόνοι και ετιμαζουν έναν παγκόσμιο δικτάτορα τον αντιχριστο και με αυτό το τρόπο θέλουν να κυριαρχήσουν στην τελευταία 7 χρόνια της Γης.....ελάτε όλοι και δοστε την καρδιά σας Στον ΧΡΙΣΤΌ που ειρθε στην Γη για να ελεφτεροση την ταλαιπωρημένη ανθροποτιτα και θαρθει σε λίγο καιρό να πάρει της ανναγενημενους Χριστιανούς από την Γη με την Αρπαγή της Εκκλησίας πριν να γίνουν όλα αυτά τα κακά που ετιμαζουν ,σην 3το Πανκοσμιο Πόλεμο ετιμαζουν ... τίποτα καλό....Ο ΧΡΙΣΤΟΣ πήρε όλες τις αμαρτίες πάνω Του και πέθανε με αυτά από αγάπη για όλους μας ,ας μετανουμε και πιστέψουμε ,γιατί Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΕ!!!!

      Διαγραφή
  9. Αυτό ακριβώς,σχεδόν οι πάντες βρίσκονται κάτω από μια συνομωσία. Και ποιος,μας λέει ότι οι πιστεύοντες της συνομωσίας δεν λειτουργουν οι ίδιοι για τα συμφέροντα κάποιων? Πάντως οπως και αν είναι τα πράγματα, το άρθρο συμφωνεί για υπάρχοντα ιό, ο οποίος μπορεί να κολησει με στενη επαφη,σάλιο κλπ και να
    γίνε θανατηφόρος.Αυτο αρκει,οι υπερβολές που γίνονταί ειναι λανθασμενες.Ομως με ένα τόσο μεγάλο θέμα παγκόσμιας διασποράς ,λίγα ως καθόλου μπορούμε να κανουμε από το να υπακούσουμε στα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο που εδώ και δεκάδες χρόνια έχουν προσθέσει ως επιλογή όρκου, το εναλακτικο δικαίωμα ενός εβραϊκού όρκου που δεν δημιουργει κρίση συνείδησης ακόμα και στην αξιοποίηση ζωτικών οργάνων χωρίς την έγγραφη έγκριση του θανόντα, εξ ου και η δια νόμου οικειοποίηση τους δια νόμου σε Ελλάδα, και Ολλανδία πρόσφατα?, πέρα από το εμπόριο τους όπως κατά τον πόλεμο στο Κόσοβο, όπου έγινε καί παγκόσμιο θέμα ηθικής για μονάδα ισραηλιτική συμφερόντων που μετά από αυτό μετακόμισαν που?? πάντως ύστερα από κάποιους μήνες ψηφίστηκε ο νόμος στην επί ΠΑΣΟΚ Ελλάδα, έκτοτε καμία κουβέντα και καμιά παρουσίαση των ποσών ζωτικων οργάνων διαμεσολάβηση σε ποιις εταιρίες ποιοι η δια νόμου δότες,, ποιοι ευγνώμονες λήπτες, και ποιος ο ισολογισμός στην όλη μπίζνα των Ισραηλιτών συμφερόντων εταιρία μεταμοσχεύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε πιο σημείο ακριβώς το λέει αυτό {Ο όρκος του #Ιπποκράτη λοιπόν δηλώνει ευθαρσώς ότι κανείς γιατρός ή λειτουργός υγείας δεν έχει δικαίωμα να χορηγήσει δια της βίας οποιοδήποτε φάρμακο σε ασθενή ή υγιή εφόσον αυτός δεν θέλει να το πάρει και αρνείται κατηγορηματικά}
    ο όρκος του Ιπποκράτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ηλιθιότητα τωρα και σε ψηφιακή μορφή... η συνομωσιολόγοι όλου του κόσμου ενωθείτε. ειναι ακριβώς η κλασσική συνταγή από αρχαιοτάτων χρόνων... οι εχοντες ελλειμα γνώσεις θεοποιουν ή δαιμονοποιούν τα άγνωστα γι´αυτούς δημιουργόντας οπαδούς για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ναι είναι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    Σε αμερικανικό βιολογικό εργαστήριο υψίστης ασφαλείας επιστήμονες κατόρθωσαν να αναστήσουν τον περίφημο ιό της ισπανικής Γρίπης του 1918, που σκότωσε 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα χρόνο.
    Ο ιός εμφανίσθηκε κατά το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εξαπλώθηκε σε τρία κύματα, (το πρώτο ήταν ήπιο, σαν το σημερινό του Κορωνοϊού και τα δύο επόμενα φονικότατα), και ήταν μία από τις αιτίες που σταμάτησαν οι πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς τα στρατεύματα και των δύο αντιπάλων είχαν αποδεκατιστεί.
    Στελέχη του ιού βρέθηκαν σε κατεψυγμένα πτώματα στον Βόρειο Πόλο.
    Ο ιός αναστήθηκε, καλλιεργήθηκε και δοκιμάστηκε σε πειραματόζωα. Είναι τόσο φονικός ώστε σε λίγες ώρες τα πειραματόζωα κατέληγαν. Η νεκροτομή των πειραματόζωων έδειχνε μαζική αιμορραγία στους πνεύμονες. Και οι δύο πνεύμονες μετατρέπονταν σε σάκοι γεμάτοι αίμα και πύον.
    ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    Τα πυρηνικά όπλα ωχριούν μπροστά στα βιολογικά. Η χρήση τους θα φέρει την γενική καταστροφή. Με τα βιολογικά όπλα μπορεί να γίνει το εξής σενάριο: επί σειρά ετών μέσω των ΜΜΕ διαδίδεται στους ηλίθιους δημοσιογράφους και στον λαό, (όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα) ότι ο εμβολιασμός είναι κάτι κακό. Ο άσχετος λαός γίνεται επιφυλακτικός και αρνείται τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές και ίσως μερικοί δούλοι τους δεν κινδυνεύουν Προχωρούν σε μαζικούς προφυλακτικούς εμβολιασμούς στους δικούς τους και μετά εξαπολύουν και διασπείρουν τον θανατηφόρο ιό στην γη.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/04/300.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά αφορούν βασικότατες γνώσεις για ένα τριτοετή φοιτητή Ιατρικής.
    Αν τώρα κάποιος ακόμα και με τον τίτλο του εκπροσώπου οποιουδήποτε φορέα υγείας, ελληνικού ή διεθνούς, βγει και πει άλλα, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να μην μιλάει από μόνος του αλλά για συμφέροντα τρίτων.
    Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής...



    Πάμε τώρα και σε 2-3 ακόμα παραδοχές που θα μας ανοίξουν λίγο περισσότερο τα μάτια (ελπίζω)..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίσως να ξαναδιαβάσετε τον όρκο και να μην βάζετε λέξεις που δεν είπε στο στόμα του Ιπποκράτη. ΛΈΕΙ: Οὐ δώσω δὲ οὐδὲ φάρμακον οὐδενὶ αἰτηθεὶς θανάσιμον, οὐδὲ ὑφηγήσομαι ξυμβουλίην τοιήνδε. Ὁμοίως δὲ οὐδὲ γυναικὶ πεσσὸν φθόριον δώσω. ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ :Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη. Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. ΔΕΝ ΘΑ ΔΏΣΩ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΛΕΕΙ. Και το πρώτο εμβόλιο εμφανίστηκε το 1721 μ.Χ. πολύ αργότερα από τον Ιπποκράτη. Οπότε ο όρκος δεν λέει πουθενά για ΕΜΒΌΛΙΑ, είτε με το καλό είτε με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που ακριβώς απαγορεύει ο όρκος τα εμβόλια ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που ακριβώς απαγορεύει ο όρκος τα εμβόλια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γραφετε:
    4. Όλοι οι ιοί είναι ουσιαστικά εντελώς ανενεργοί έξω από τον ξενιστή τους (το ανθρώπινο κύτταρο π.χ.) και επομένως δεν μπορούν να "αιωρούνται" για ώρες ως παθογόνοι στον αέρα όπως ειπώθηκε (και το χειρότερο όλων, έγινε πιστευτό). ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΖΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, πού λεει ο ορκος κατι, που να μπορεί να συσχετισθεί όχι με τα εμβόλια (δεν υπήρχαν τότε), αλλά με μη υποχρεωτικη χορηγηση φαρμάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελλάς χώρα θαυμάτων. Η κ Κατίνα παίρνει 53 χρόνια κορτιζόνη και τώρα φοβάται ότι θα την σκοτώσουν με το εμβόλιο. Διαβάστε το χαρτί της κορτιζόνης κ Κατίνα μου, δεν φταίτε εσείς, σε 40% προκαλεί ψυχιατρικές διαταραχές. Και πάμε στον συνάδελφο κυτταρολόγο που θα τον δηλητηριάσουν με φαρμακευτικές με το εμβόλιο. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι βαθμούς είχε στο σχολείο, πόσα μόρια έπιασε στις Πανελλήνιες, που σπούδασε. Όμως εμείς δεν θα κάνουμε το εμβόλιο των πολυεθνικών, εμείς θα κάνουμε το σοσιαλιστικό κινέζικο που δεσμεύθηκαν ότι θα μοιράσουν στην υφήλιο δωρεάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή