Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 09, 2021

Repeat-Τελεταί Μπούκουρας: Μια συνέντευξη που σε κάνει να πεθαίνεις… από το γέλιο!


Μιλήσαμε με τον ίδιο τον κύριο Αλκίνοο Μπούκουρα και πήραμε τις απαντήσεις για όλα τα ζητήματα ζωής και θανάτου. Κυριολεκτικά.



Καταρχάς να σου πούμε πως όντως ο Αλκίνοος Μπούκουρας διαθέτει γραφείο τελετών και δεν είναι απλά η πιο cult σελίδα στο Facebook. Με έδρα την Δραπετσώνα (οδός ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 50, και δεν κάνουμε καμία πλάκα) από το 1987, δίνει άλλον τόνο στο ταξίδι στον χλοερό τόπο, με χιούμορ αλλά και φοβερές τιμές.

Είναι τόσο cult ο Αλκίνοος Μπούκουρας, που πλέον διαθέτει και το δικό του ραδιόφωνο, το Radio Mpoukouras. Να πούμε και δυο λόγια για τον σταθμό επί γραμματικά:




Διαχείριση: Αλκίνοος Μπούκουρας
Παραγωγή / Εκμετάλλευσις: Αλκίνοος Μπούκουρας
Τεχνικό Τμήμα: Αλκίνοος Μπούκουρας
Καλλιτεχνικό Τμήμα: Αλκίνοος Μπούκουρας
Τμήμα Marketing: Αλκίνοος Μπούκουρας
Best Boy: Αλκίνοος Μπούκουρας
Γενική Βοηθός (δούλα), ήταν η Ιμέλντα, ωστόσο πληροφορηθήκαμε πώς συγχωρέθηκε…





Και τώρα η ανάκριση του Αλκίνοου Μπούκουρα από το That’s Life, με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις μας, να διαδέχονται οι in cold blood απαντήσεις του πιο χιουμορίστα ιδιοκτήτη γραφείου τελετών της υφηλίου. Και του κάτω κόσμου…

Πώς πάνε οι δουλείες γενικώς; Πεθαίνει ο κόσμος;

Οι δουλειές πάνε μια χαρά. Ο κόσμος μας αγαπά και ακριβώς αυτό είναι που μας κρατά «ζωνδανούς».

Πώς λέτε πώς τα κόλλυβα σας είναι τα καλύτερα; Ο σεφ έχει θητεύσει σε εστιατόριο με αστέρι Michelin;


Δεν διαθέτομε ασθέρι Μισελέν αν και ίσως το αξίζουμε. Τα κόλλυβά μας είναι βραβευμένα και βραβεύονται καθημερινά από τα χιλιάδες σθόματα που τα γεύονται και μετά τα διαδίδουν (προφορικώς) προς όλους. Αυτήν την επιβράβευση επιδιώκουμε.

Η καύση των νεκρών σας βρίσκει σύμφωνους ή θα πληγεί ο κλάδος;

Όχι μόνο είμεθα σύμφωνοι αλλά βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για να έχουν οι πελάτες μας περισσότερες επιλογές. Σθηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός να φύγει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το επιθυμεί. Η σθήριξή μας πλαισιώνεται εκτός από τη νοοτροπία μας και από διάφορες υπηρεσίες του Γραφείου μας όπως το «ΘΑΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ», «το Αυτοκτονήσι™» και φυσικά το «YODO™».

Ποιον διάσημο θα θέλατε να επιμεληθείτε όταν θα έρθει εκείνη η στερνή ώρα;

Προσπαθούμε να μην έχουμε «προτιμήσεις» και συμπάθειες. Παρόλαυθά η αγάπη σας μας αξίωσε να αναλάβουμε πολλά μεγάλα ονόματα από όλους τους χώρους, από όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο. Να σας πω επίσης τούτο. Έχουμε «κλείσει» με διάσημα ονόματα τα οποία έχουν επιλέξει τα πακέτα τους, τα έχουν αποπληρώσει και κοιμούνται ήσυχοι για τα επέκεινά τους.


Είστε cult αλλά παράλληλα και μια σοβαρή επιχείρηση. Πώς το αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτό;

Ψύχραιμα.

Αληθεύει τελικά πως στις 9 του μακαρίτη, μπορεί η χήρα να βάλει άλλον μες το σπίτι;

Μην μετράτε καλύτερα γιατί εδώ τα μαθηματικά δεν βρίσκουν εφαρμογή που δύναται να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Για παράδειγμα υπάρχει περίπτωση που η χήρα έβαλε άλλον μεσ’στο σπίτι από τις -9 μέρες του μακαρίτη.

Θα μας κάνετε μια ευχή για το 2018 (αν καταφέρουμε να επιζήσουμε από αυτό)


Να είσθε καλά και να ενημερώνεσθε-τε. -Αλκίνοος Μπούκουρας.

Στο σημείο αυτό η θανατερή συζήτηση μας με τον κύριο Μπούκουρα ολοκληρώθηκε (τρέχουν και οι δουλειές), ωστόσο να σου πούμε πώς μπορείς να προμηθευτείς και το DIE HARD merchandise του μέσα από την σελίδα του στο Facebook.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου