Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2020

"Δράκος του Κάβου": Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του - Η καταδίωξη και ο τραυματισμός του σε χαράδρα -ΒΙΝΤΕΟ



Σε αγροτική περιοχή στα Σπαρτερά Λευκίμμης, κοντά στον τόπο καταγωγής και διαμονής του, εντοπίστηκε ο 47χρονος αποκαλούμενος "Δράκος" του Κάβου, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και βιασμό μιας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες, ενώ είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον καταδίωξαν. Είχε μαζί του κυνηγετική καραμπίνα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει σε ορεινό δύσβατο σημείο, σε δασώδη περιοχή, έπεσε, χτύπησε και ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί τον έχουν υπό έλεγχο και έχει ειδοποιηθεί κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί καθώς είναι χτυπημένος. Συνελήφθη για πρώτη φορά το 2007 για βιασμούς που είχε πραγματοποιήσει την περίοδο 1997-2005 σε βάρος τουλάχιστον 5 Βρετανίδων τουριστριών στην περιοχή. Το 2010 αποφυλακίστηκε αλλά λίγο αργότερα καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξης για τα σεξουαλικά του εγκλήματα. Έπειτα από περίπου 6,5 χρόνια αποφυλακίστηκε και κυκλοφορούσε ελεύθερος. Πριν από λίγο καιρό γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι αυτός ο άνθρωπος την είχε απαγάγει και την είχε οδηγήσει για δύο μέρες σε χώρο δικό του όπου την κακοποίησε σεξουαλικά επανειλημμένα. Έκτοτε ο άνδρας αγνοείτο. Οι πληροφορίες θέλουν να προσέγγιζε την περιοχή της Λευκίμμης κοντά στη θάλασσα όπου κάποιος τον αναγνώρισε και αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς το σημείο, ίσως είχαν και οι ίδιες κάποιες πληροφορίες, και τότε ξεκίνησε το κυνηγητό με κατάληξη τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τώρα αναμένεται ο απεγκλωβισμός του αφού είναι τραυματισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου