Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2020

Κέρκυρα: Συνελήφθη ο "δράκος του Κάβου" - Ήταν οπλισμένος με καραμπίνα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 47χρονος "δράκος του Κάβου", σύμφωνα με πληροφορίες που
μεταδίδει το corfutvnews.gr. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο στην περιοχή Αγίου Γορδίου Λευκίμμης, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι οπλοφορούσε, καθώς βρέθηκε μια καραμπίνα.


Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ομάδες αστυνομικών που σάρωναν την περιοχή, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Τις τελευταίες ήμερες, μάλιστα, είχαν συλλέξει σημαντικές πληροφορίες.

Οι αναζητήσεις ξεκίνησαν όταν ο σύντροφος μίας 34χρονης ανέφερε στις αρχές ότι η γυναίκα αγνοείτο για περίπου δύο ημέρες. Τελικά, εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου