Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 06, 2020

11χρονος με IQ ψηλότερο του Αϊνστάιν!



Το IQ του ξεπερνά αυτό του Αϊνστάιν και του Στίβεν Χόκινγκ. Ο Kian Hamer είναι μόλις 11 ετών και ανήκει ήδη στο 1% των πιο ευφυών ανθρώπων του κόσμου. Το σκορ 162 που πέτυχε στο τεστ νοημοσύνης Cattell III B του έδωσε το εισιτήριο για τη Μensa που έχει μόλις 110.000 μέλη σε όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 20.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζει και ο 11χρονος.



«Νιώθω περήφανος που πέτυχα μια τέτοια καλή βαθμολογία και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Mensa. Πάντα εργάζομαι σκληρά σε ό,τι κάνω και είμαι πάντα έτοιμος για μια πρόκληση. Θέλω επίσης να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσω», δηλώσε μιλώντας στη βρετανική Sun. «Είναι έξυπνος, αλλά δεν τον αποκαλώ ιδιοφυΐα. Θέλω να πατάει τα πόδια του γερά στο έδαφος. Πολλοί είναι εκείνοι που αστειεύονται ότι είναι πάρα πολύ έξυπνος για να γίνει ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου