Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2020

Ταξιδεύεις στους 45 βαθμούς με τα φερρυ χωρις κλιματισμό λόγω λοιμωξιολόγων!!!

Μαρτύριο το ταξίδι όσων ταξιδεύουν στη γραμμή Ηγουμενίτσα Κέρκυρα..Οι λοιμωξιολόγοι (Τσιόρδας-Συψας κ.α) πρότειναν και η Κυβέρνηση αποδεχθηκε όσοι ταξιδεύουν με πλοία θα φοράνε μάσκες για δυο ώρες θα βρίσκονται μέσα σε ΚΑΜΙΝΙ 45 βαθμών χωρίς να λειτουργούν τα αιρ κοντίσιονς με εναλλακτική να βγεις στο κατάστρωμα να σε καίει ο ήλιος για δυο ώρες!!!
Οι λοιμωξιολόγοι που τα σκέφτηκαν αυτά είναι αυτοί που μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια μας και πήραν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ χρήμα από τις Φαρμακοβιομηχανίες ώστε να σωθείτε από τον Κοροιδοιό και να πάθετε θερμοπληξία αναπνευστικά και να πεθάνετε πριν την ώρα σας..

Yποδείξεις απο Φωστήρες Γιατρούς που εμπιστεύτηκε η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές Σόρος Bill Gates και των οπαδών της μείωσης πληθυσμού. Αν δεν πεθάνετε απο Κορονωιό θα πεθάνετε απο τα μέτρα για να γλυτώσετε..Εφαρμόζοντας την παράνοια δεν θα γλυτώσετε με τίποτα αν ακούτε αυτές τις ανοησίες. Αλλού επιτρέπεται αλλού όχι και τα σαΐνια τα έχουν κονομήσει και οι Ελληνες στην ΠΕΙΝΑ και στη Θερμοπληξία στα Φερρυ της γραμμής!!!

Αυτοί που έβγαλαν όλες αυτές τις αποφάσεις κυκλοφορούν με τις αμαξάρες τους με αιρ κοντισιον στο τέρμα με λιαρ τζετ και αεροπλάνα που σε αυτά επιτρέπεται το αιρ κοντισιον…Σκάστε λοιπόν μέχρι τελικής πτώσεως..








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου