Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 04, 2020

Τι σχέση έχουν οι ιοί με τους εξωγήινους?

«Ψευδοεπιστημονική παραπληροφόρηση» συμφωνα με τους συμμορίτες! που δεν έχουν
κανέναν αληθινό επιστήμονα εφευρέτη ιστορικά κυρίως λόγο ράτσας...Οι πλέον ακατάλληλοι να μιλάνε για θέματα που δεν έχουν σχέση ... Και ενώ οι μάζες νομιζουν ότι θα γίνει κάποια εισβολή τύπου ήμερα ανεξαρτησίας, δεν έχουν ιδέα ότι ήδη έχει γίνει εισβολή αλλα οχι έτσι όπως νομίζουν! βρείτε τι κοινό έχουν με τους ιούς:

Από τη Βικιπαίδεια, την “ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια” :Ο ιός είναι παθογενετικός παράγοντας που δρα μολύνοντας τα κύτταρα ενός οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό στο γονιδίωμα αυτών και χρησιμοποιώντας για τον πολλαπλασιασμό του τους μηχανισμούς αντιγραφής, μεταγραφής και μετάφρασης του κυττάρου, όπως και τα περισσότερα ένζυμα που χρειάζεται για την επιβίωση του.

Ως προς τη δομή τους οι ιοί είναι σωματίδια που αποτελούνται από ένα πρωτεϊνικό περίβλημα, μέσα στο οποίο υπάρχει το γενετικό τους υλικό. Αυτό είναι συνήθως ένα μόριο νουκλεϊκού οξέος (DNA, ή RNA) που μπορεί να είναι με μονό ή διπλό κλώνο, κυκλικό (αλυσίδα), γραμμικό ή και σε χωριστά τμήματα.

Το πρωτεϊνικό περίβλημα ονομάζεται καψίδιο, είναι ποικίλου σχήματος (ελικοειδές, ραβδοειδές, πολυεδρικό ή συνδυασμός) και αποτελείται από πολλές υπομονάδες ενός είδους πρωτεΐνης, ενώ η διάμετρός του ποικίλλει μεταξύ 10 και 300 νανομέτρων.

Μερικοί ιοί που προσβάλλουν ζωικά κύτταρα έχουν εξωτερικά του καψιδίου ένα μεμβρανώδες περίβλημα (έλυτρο), που αποτελείται τόσο από υλικό του ιού όσο και του ξενιστή, δηλαδή από λιπίδια, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, όπου σε μερικά συνυπάρχουν και προεξοχές που μοιάζουν με αγκάθια.

Μερικοί από τους ιούς που προσβάλλουν κύτταρα βακτηρίων (βακτηριοφάγοι ή απλά φάγοι) έχουν πιο περίπλοκα καψίδια, που αποτελούνται από πολύπλοκες κεφαλές και ουρές, με τις οποίες προσκολλώνται στα βακτήρια.

Ιοί και καρκίνος
Όλοι οι καρκινογόνοι ιοί μεταμορφώνουν τα κύτταρα σε καρκινικά, μέσω ενσωμάτωσης του νουκλεϊκού τους οξέος στο DNA των χρωμοσωμάτων του ξενιστή (αυτή η ενσωμάτωση είναι μόνιμη). Ο προϊός δεν αποσχίζεται όπως ο προφάγος). Οι DNA καρκινογόνοι ιοί, ενσωματώνουν τo DNA τους άμεσα. Οι ρετροϊοί πρέπει πρώτα να συνθέσουν DNA από τo RNA με την δράση της αντίστροφης μεταγραφάσης.

Η μόνιμη αυτή ενσωμάτωση τον DNA του ιού σε ένα χρωμόσωμα του ξενιστή δίνει το έναυσμα για την έκφραση ογκογονιδίων που υπάρχουν στο DNA του ιού αλλά και σε φυσιολογικά κύτταρα πολλών ειδών. Σε μερικές περιπτώσεις ο ογκογόνος ιός δεν έχει ογκογονίδια, αλλά μεταμορφώνει το κύτταρο σε καρκινικό, προκαλώντας την έκφραση ή αυξάνοντας την έκφραση ενός ή περισσότερων κυτταρικών ογκογονιδίων.

Μέσα σε 5 χρόνια ανακάλυψες όλα αυτά που ειναι τοσο άγνωστα στην μαζα που μοιάζει σαν να ζουν στο μεσαίωνα πλέον, το πρόβλημα αρχιζει απο τον ίδιο τον τρόπο που τους έχουν μάθει να σκεφτονται και συνεπώς να ελέγχονται εύκολα.....

Τι βλέπεις: αυτοί ειναι ο τελευταίος τρόχος, ο όρος επαναστάτες δεν ειναι τυχαίος, αυτοί ειναι οι προστάτες τους:


Τι δεν βλέπεις :

Η άλλη λέει: αχ δεν ασχολούμαι με πολίτικη, και της λες αυτό νομίζεις ότι ειναι θέμα πολίτικης? το ίδιο λάθος κάνετε πολλές γυναίκες που δεν έχετε ιδέα ότι σας χρησιμοποιούν για την αναπαραγωγή τους. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε αφού δεν μπορείς να πεις πολλά δημοσιά πλέον. Τι αλλα? πως τα περνάτε στον δημοκρατικό πλανήτη βυθισμένοι στην άγνοια σας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου