Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 15, 2020

Πλάσματα που Ελέγχουν το Μυαλό Άλλων για να κάνουν δουλειές προς όφελός τους

Οι άνθρωποι προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό ο ένας του άλλου εδώ και πολλούς αιώνες.
Εκείνο, που δεν ξέρετε είναι ότι ότι κάποια πλάσματα το έχουν καταφέρει εις βάρος κάποιων άλλων.



Μπορεί ο έλεγχος του μυαλού του ανθρώπου, γνωστότερο και ως mind control, να νομιζουν οι μάζες ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλα η λεγόμενη “πλύση εγκεφάλου” καταφέρνει να πείσει καταναλωτές, κυρίως, να αγοράσουν πράγματα που δεν χρειάζονται καν .

Επιστροφή στο ζωικό βασίλειο: Υπάρχουν πλάσματα εκεί έξω που πραγματικά μπορούν να ελέγχου το μυαλό άλλων και να τα βάζουν να κάνουν ό,τι θέλουν αυτά προς το δικό τους συμφέρον:

Πριν να γίνουν πεταλούδες, οι κάμπιες δεν έχουν ανάγκη μόνο από μπόλικη τροφή αλλά και να μην γίνουν τα ίδια τα τροφή κάποιων άλλων. Εκείνο που κατάφεραν για να προστατευθούν είναι να ελέγχουν τα μυρμήγκια. Ένα είδος σφήκας “εμβολιάζει” με τα αυγά της, τις κάμπιες στο σώμα τους. Δύο εβδομάδες αργότερα, τα αυγά εκκολάπτονται και εμφανίζονται οι προνύμφες της σφήκας, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της κάμπιας.

Η μαμά σφήκα έχει ήσυχο το κεφάλι της σχετικά με τα “μικρά” της, αφού ελέγχοντας το μυαλό μίας κατσαρίδας την ορίζει ως νταντά που θα κάνει όλη τη δουλειά γι ‘αυτήν.

Ο λεγόμενος “μύκητας ζόμπι” παίρνει τον έλεγχο του μυαλού και του σώματος ενός εντόμου, υποχρεώνοντάς το να πάει σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθεσία, εκεί όπου οι συνθήκες ταιριάζουν καλύτερα στον μύκητα.

Το δέντρο της ακακίας παράγει δύο είδη ουσιών: μία που έχει πραγματικά γλυκιά γεύση, πολύ αγαπημένη στα μυρμήγκια και μία άλλη που τα απωθεί όσο τίποτε άλλο. Αναδύοντας μία εκ των δύο περισσότερο ή λιγότερο, καθοδηγεί τα μυρμήγκια εκεί όπου τα έχει πιο πολύ ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου