Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 08, 2020

Αργεντίνος Καθηγητής Προσφέρει Μπόνους Σε "Όποιον Βρει Έναν Φτωχό Εβραίο"



Τα χρήματα που έχουν οι Εβραίοι, είπε ο καθηγητής, «αποδεικνύουν τη δύναμη που έχουν οι Εβραίοι»
Ένας καθηγητής πανεπιστημίου στην Αργεντινή είπε στους μαθητές του ότι «θα δώσει ένα μπόνους σε όποιον βρει έναν φτωχό Εβραίο».




Κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού μαθήματος για τη διεθνή πολιτική στο Business University που βρίσκεται στην Κόρδοβα της Αργεντινής, ο καθηγητής Esteban Lizondo είπε επίσης ότι η δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ ήταν μια παραχώρηση στο «Σιωνιστικό λόμπι» με αντάλλαγμα χρήματα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.
Ένας από τους μαθητές του Lizondo, που δεν κατονομάζεται, ηχογράφησε τη διάλεξη και τη δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα. Ο μαθητής ανέφερε επίσης το περιστατικό στο γραφείο της τοπικής εβραϊκής οργάνωσης DAIA, η οποία παραπονέθηκε στο πανεπιστήμιο.
Τα χρήματα που έχουν οι Εβραίοι, είπε ο καθηγητής, «αποδεικνύουν τη δύναμη που έχουν οι Εβραίοι». Πρόσθεσε: «Είναι σε θέση να χειρίζονται επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, για να συνεχίσουν να πλουτίζουν. Και όχι για το τίποτα, ανταγωνίσου με έναν Εβραίο για χρήματα».
«Γιατί νομίζετε ότι οι Ναζί σκότωσαν τόσους Εβραίους; Λόγω του φθόνου που είχαν. Φανταστείτε τους Γερμανούς να αιμορραγούν σε μια οικονομική κρίση, με υπερπληθωρισμό, και οι Εβραίοι… συνέχισαν να γίνονται πλούσιοι », είπε.
Το DAIA στην καταγγελία του σημείωσε ότι τα σχόλια παραβιάζουν έναν νόμο της Αργεντινής κατά των διακρίσεων, ο οποίος αναφέρει ότι είναι παράνομο κανείς να "ενθαρρύνει ή να ξεκινήσει διώξεις ή μίσος εναντίον ενός ατόμου ή ομάδων ανθρώπων λόγω της φυλής, της θρησκείας, της εθνικότητάς του ή πολιτικών ιδεών"

Το πανεπιστήμιο απάντησε σε μια δήλωση ότι δεν επιτρέπει κανένα είδος διάκρισης. Ανέφερε ότι θα διερευνήσει το περιστατικό και εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες ότι θα επέβαλε «μέγιστη» ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου