Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 08, 2020

Εξοργιστικό Βίντεο: Γυναίκα Χρησιμοποιεί Σκύλο Για Να Χτυπήσει Οδηγό!

Θλιβερή; Σοκαριστική; Εξοργιστική; Πως αλλιώς μπορεί να περιγράψει κάποιος την απάνθρωπη ενέργεια της συγκεκριμένης γυναίκας του βίντεο. Όπως φαίνεται χρησιμοποιεί έναν μικρόσωμο σκύλο για να χτυπήσει μια άλλη γυναίκα οδηγό.

Η περιφερειακή αστυνομία του Χάλιφαξ, στον Καναδά ερευνά ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου μετά από ένα βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει μια γυναίκα να κουνάει βίαια ένα μικρό σκυλί με λουρί, σύμφωνα με το CBC News.

Κάνε like στην σελίδα του kataggeilte.blog στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε το απόγευμα της 4ης Ιουλίου, η αστυνομία δήλωσε ότι το συμβάν συνέβη την 1η Ιουλίου στο Ντάρτμουθ.

Ένα βίντεο που τράβηξαν μάρτυρες μέσα από κοντινό όχημα δείχνει μια γυναίκα να βγάζει ένα σκύλο από ένα όχημα κρατώντας τον από το λουρί του.

Όταν η οδηγός του οχήματος την ακολουθεί, η γυναίκα την χτυπά με το ζώο, το οποίο το σηκώνει βίαια από το λουρί του. Οι δύο τους μαλώνουν για λίγα δευτερόλεπτα πριν η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον πάρει πσίω.

Τσακωμός στον δρόμο

Την ημέρα του συμβάντος, την 1η Ιουλίου, την Ημέρα του Καναδά, η αστυνομία απάντησε στις 5:30 μ.μ. σε κλήσεις σχετικά με «διαμάχη» μεταξύ τεσσάρων γυναικών. Ο τσακωμός ξεκίνησε όταν δύο γυναίκες σε ένα όχημα συγκρούστηκαν με δύο άλλες σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει καταγγελίες μέχρι στιγμής.

Η αστυνομία έμαθε για το βίντεο, το οποίο έγινε viral από τότε που δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουλίου και άρχισε αμέσως να ερευνά την υπόθεση της κακοποίησης του ζώου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου