Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2020

Κρεμμυδοκεφτέδες

Μια πολύ καλή συνταγή για κρεμμυδοκεφτέδες

Υλικά συνταγής

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

20 γρ. μαγιά νωπή
Φύλλα πράσινα από 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
λίγο αλάτι και πιπέρι
100 γρ. τυρί φέτα

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το οποίο το αναμειγνύουμε με το αλάτι και το πιπέρι.

Στη συνέχεια στο κέντρο κάνουμε ένα βαθούλωμα και βάζουμε τη μαγιά με λίγο χλιαρό νερό. Αναμειγνύουμε τη μαγιά με το νερό μέχρι να διαλυθεί η μαγιά.

Συνεχίζουμε την ανάμειξη με το αλεύρι (προσθέτουμε αν χρειάζεται σιγά-σιγά νερό) τόσο όσο να γίνει ένας πηχτός χυλός (να στέκεται)!!!

Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά σε ζεστό χώρο.

Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμυδάκια και τη φέτα ελαφρά τριμμένη. Μπορούμε επίσης αν θέλουμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένο δυόσμο.

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και καλή απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου