Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 02, 2020

Τρίο ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί - Θα το θηλάζουν και οι δύο γυναίκες - ΦΩΤΟ



Γονείς ετοιμάζονται να γίνουν ένα ζευγάρι και η σύντροφός τους από το Ντένβερ των ΗΠΑ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με την 36χρονη Τζούντι Μπέιμ πριν από δύο χρόνια και αποφάσισε να την παντρευτεί στη γαμήλια επέτειο των 17 ετών, στις 24 Μαΐου. Έτσι, όπως έγραψαν σε ανάρτησή τους στο instagram "η φυλή μας συνεχίζεται. Δύο χρόνια πριν, οι δύο έγιναν τρεις". Εκείνη την εποχή μιλώντας στη Sun, η 41χρονη Μέλανι Κάουφμαν είχε πει ότι περνούν την καραντίνα στο σπίτι, ο σύζυγός της και η σύντροφός τους με την οποία απολαμβάνουν να μοιράζονται το κρεβάτι τους και το σεξ είναι καταπληκτικό "γιατί ο άνδρας μου είναι φοβερή μηχανή".



Ο Τζον κοιμάται ανάμεσά τους. "Το σεξ είναι καλύτερο από το κανονικό. Μπορείς να αγγίξεις περισσότερο, έχεις να δεις πιο πολλά, πιο πολλές αισθήσεις να νιώσεις. Επιπλέον ο Τζον είναι μηχανή για να ικανοποιεί δύο γυναίκες ταυτόχρονα" είπε η Μέλανι που σημείωσε πως "είμαστε ανοιχτοί με τα σώματά μας και τα ενδιαφέροντά μας που οδηγούν σε μία εκπληκτική σεξουαλική ζωή. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να περιλάβουμε και τους τρεις μας κάθε στιγμή, αν αυτό είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει ζήλια όσο είμαστε μέσα στη σχέση. κάποια τρίο έχουν ανοιχτή σχέση, αλλά εμείς είμαστε κλειστή τριάδα και αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας ως κανονικό ζευγάρι, απλώς με περισσότερα άτομα".

Η Μέλανι είναι μαία ενώ ο 45χρονος Τζον Κάουφμαν μένει σπίτι. Το τρίο γνωρίστηκε πριν από έντεκα χρόνια και αμέσως υπήρξε χημεία ανάμεσά του αλλά τότε η Τζούντι ήταν σε σχέση με άλλον άνδρα. Ωστόσο, το 2018 αποφάσισαν να είναι μαζί αφού εξομολογήθηκαν τα πραγματικά στους συναισθήματα. Η σχέση τους είναι πολύ ισχυρή και το σεξ καταπληκτικό, όπως λένε. Ο γάμος έγινε στην πίσω αυλή του σπιτιού τους και οι τρεις ήταν πανευτυχείς. Τώρα οι τρεις τους ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους που κυοφορεί η Μέλανι, αλλά όπως λένε θα συνεισφέρει και η Τζούντι, η οποία θα θηλάσει επίσης το μωρό τους. Όπως προσθέτουν στη σχετική ανάρτηση στο instagram "Τώρα οι τρεις θα γίνουν τέσσερις. Δεν υπήρξε πιο θεϊκός συγχρονισμός να φέρουμε μια νέα ζωή στον κόσμο. Αυτό το μικρό πνεύμα είναι μαζί μας εδώ και λίγο καιρό και επιτέλους είναι ώρα να κάνει την εμφάνισή του σε μία μικροσκοπική ανθρώπινη μορφή. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που μας επέλεξες. Ήδη είναι τόσοι άνθρωποι που σε αγαπούν. Σου τραγουδάμε και σου δίνουμε γλυκά φιλιά κάθε μέρα. Είναι μία διασκεδαστική διαδρομή και περιμένουμε τόσα να έρθουν. Σε έναν άγνωστο κόσμο , ένα πράγμα είναι βέβαιο. Αυτό το παιδί θα γνωρίσει τη δύναμη, θα γνωρίσει την κατανόηση, θα γνωρίσει την αγάπη. Η περιπέτεια συνεχίζεται,. Έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου 2020".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου