Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 04, 2020

Κορωνοϊός: Συναγερμός στις Αρχές για τα κρούσματα – Ανεύθυνη Σουηδή τουρίστρια θετική στον ιό έσπασε την καραντίνα – Πιάστηκαν στα χέρια στη Ξάνθη...

Από το βράδυ της Πέμπτης, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει επιχείρηση ιχνηλάτησης των επαφών των συγκεκριμένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων


Έντεκα κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στα πρώτα 6.500 μοριακά τεστ, που έγιναν, στους επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων από την 1η Ιουλίου, που ξεκίνησε το μέτρο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.


Κάποια από τα κρούσματα αφορούν σε τρεις γυναίκες από Σουηδία, Σερβία και Ρουμανία, ενώ θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε και ένα ζευγάρι Ελλήνων. Από το βράδυ της Πέμπτης, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει επιχείρηση ιχνηλάτησης των επαφών των συγκεκριμένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.


Υπενθυμίζεται, ότι χθες από τα 28 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, τα 7 είναι εισαγόμενα. Από αυτά 2 εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα και 1 στην Κάρπαθο (ταξιδιώτης από ΗΠΑ). Τα υπόλοιπα 4 εισαγόμενα κροούσματα προέρχονται ένα από τη Βουλγαρία, ένα από τη Βοσνία, ένα από την Αλβανία και ένα από την Ινδία μέσω πτήσης από την Ολλανδία.


Επίσης, από τα υπόλοιπα 21 που δεν είναι εισαγόμενα, δέκα εντοπίστηκαν στην Ξάνθη, 2 στην Καστοριά, 2 στη Ροδόπη, 3 στη Δράμα, 1 στην Κοζάνη, 2 Λάρισα και 1 στην Αττική.


Ξάνθη: Συγγενείς ασθενή με κορονοϊό απαίτησαν να τον πάρουν από το νοσοκομείο


Τα αίματα άναψαν και παρενέβη η Αστυνομία


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στην μονάδα Covid-19. Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν μέσα στο Νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα, σύμφωνα με το xanthinea.gr μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορονοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.


Σουηδή τουρίστρια στην Αθήνα βρέθηκε θετική στον ιό κι έσπασε την καραντίνα!


Ανάμεσα στα 11 εισερχόμενα κρούσματα του κορονοϊού συμπεριλαμβάνεται και μία Σουηδή τουρίστρια, η οποία εισήλθε στη χώρα μας, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, ωστόσο, δεν τήρησε το 24ωρο που έπρεπε να μείνει σε καραντίνα και βρέθηκε να κάνει βόλτες στην ηλιόλουστη Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου