Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2020

Eγκατάλειψη σκύλου με σημείωμα: Με άφησαν γιατί δεν είμαι καλός

Ο ιδιοκτήτης του τον είχε για 10 χρόνια

Ένας σκύλος στο Κεντ της Αγγλίας βρέθηκε δεμένος έχοντας ένα προσωπικό μήνυμα,
ζητώντας από κάποιο κυνοτροφείο να τον παραλάβει, καθώς εγκαταλείφθηκε γιατί δεν ήταν καλός.

Το ηλικιωμένο μαύρο λαμπραντόρ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και δεμένο σε μία πύλη, με ένα σημείωμα που έγραφε: «Γεια σας, παρακαλώ μπορείτε να με πάρετε, καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, οπότε με επέστρεψε εδώ όπου με βρήκε. Σας ευχαριστώ που με φροντίσατε, συγγνώμη για την ταλαιπωρία».




Με αφορμή το γεγονός αυτό, η υπηρεσία αδέσποτων σκύλων απευθύνει έκκληση για πληροφορίες με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα που λέει: «Αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα, στο Jasmil Kennels σήμερα το πρωί. Θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη για να διαπιστώσουμε γιατί εγκαταλείφθηκε ο σκύλος. Εάν τον αναγνωρίζετε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συμβούλιο εμπιστευτικά. Τώρα θα τον φροντίσουμε εμείς».

Μάλιστα κάποιος εκπρόσωπος είπε ότι η υιοθεσία σε άλλο σπίτι σε μία τέτοια περίπτωση είναι η τελευταία επιλογή, αλλά όχι αυτή η μορφή εγκατάλειψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου