Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 02, 2020

Με προβλήματα όρασης διακομίστηκαν χιλιάδες χρήστες του Facebook που άθελά τους είδαν εικόνες που εύχονταν καλό μήνα


Με προβλήματα όρασης διακομίστηκαν σήμερα χιλιάδες χρήστες του Facebook που ήρθαν
αντιμέτωποι με εικόνες που εύχονταν καλό μήνα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτές, από τις πρώτες πρωινές ώρες χιλιάδες χρήστες ήρθαν αντιμέτωποι με καταιγισμό εικόνων στις οποίες εμφανιζόταν η φράση ‘ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ’ πάνω σε κολάζ που περιείχαν ταυτόχρονα ένα ηλιοβασίλεμα, εικόνες αγίων, μερικές σημαίες, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και ένα ρητό που αποδίδεται στον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη αλλά πιθανόν να είναι και στίχος από τραγούδι του Σφακιανάκη.




Εικόνες όπως αυτές
Οι εικόνες είχαν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες που τις κοίταξαν για πάνω από τρία δευτερόλεπτα να τυφλωθούν προσωρινά, με πολλούς να πέφτουν από τις σκάλες ή να κουτουλάνε σε κολώνες, κρατώντας με αγωνία τα μάτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εικόνες με καλημέρες και καλό μήνα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου των υπαλλήλων της Adobe, της εταιρείας που παράγει το γνωστό πρόγραμμα Photoshop, είτε από εγκεφαλικά επεισόδια είτε γιατί οι ίδιοι αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους όταν άθελά τους δουν κάποια από αυτές τις φωτογραφίες στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου