Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2020

Τα 3 πιο πικάντικα ζώδια στο σεξ (που δεν τους φαίνεται)

Με τον κατάλληλο παρτενέρ, τη σωστή διάθεση και την ανάλογη φάση ζωής, όλοι μπορούμε να εκδηλώσουμε έναν διαφορετικό εαυτό στο σεξ.

Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που το έχουν στη φύση τους. Δεν ντρέπονται καθόλου να γίνουν kinky και να δοκιμάσουν νέα πικάντικα πράγματα. Αν βρουν τον σωστό σύντροφο, μπορούν να γράψουν νέα κεφάλαια στο Kama Sutra. Το θέμα όμως είναι ότι δεν τους το έχεις με τίποτα. Είναι πέραν πάσης υποψίας.

Ταύρος

Ένα γήινο ζώδιο που παίρνει τον χρόνο του σε όλα τα πράγματα. Αλλά μιλάμε για πολύ χρόνο. Μέχρι να γνωρίσει καλά κάποιον, να τον εμπιστευτεί και να αφεθεί πλήρως. Να απελευθερωθεί μαζί του στο σεξ και να κάνει όλα αυτά τα πικάντικα κόλπα που δεν περιμένεις να δεις από έναν Ταύρο. Κι όμως. Το ζώδιο που επενδύει σε ακριβά εσώρουχα και απολαμβάνει τα υλικά αγαθά, ξέρει πώς να περνάει καλά στο σεξ και να μεγιστοποιεί την απόλαυση μέσα από όλες τις αισθήσεις.

Παρθένος

Περιμένεις ότι ο Παρθένος θα παθαίνει μικροβιοφοβία και θα λούζεται με αντισηπτικό πριν κάνει σεξ. Κι όμως, ο Παρθένος είναι ένα από τα πιο πικάντικα ζώδια εκεί έξω. Εκεί ξεχνά τους καλούς τρόπους και την εμμονή στη λεπτομέρεια. Θα δοκιμάσει τα πάντα και προτιμά να είναι σε θέση ισχύος, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Υδροχόος

Αν και στο τέλος της λίστας, στην πραγματικότητα είναι ο βασιλιάς του kinky σεξ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τα πράγματα πικάντικα στο γραφείο, στο ασανσέρ, στο σούπερ μάρκετ δίπλα στα αλλαντικά. Αν μιλάμε για τον Υδροχόο, δεν χωρούν αναστολές. Θα δοκιμάσει τα πάντα με μεγάλη χαρά και είναι μάλλον το πιο απελευθερωμένο σεξουαλικά ζώδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου