Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2020

Η χειραγώγηση των μαζών είναι πολύ πιο εύκολα από νομίζουν ένα πείραμα αυτό δείχνει


 Ο επιστήμονας ήθελε να αποδείξει μια θεωρία και αναζητούσε έναν εθελοντή.

Βρήκε έναν θανατοποινίτη τον οποίο περίμενε μια ηλεκτρική καρέκλα. Προσφέρθηκε να συμμετάσχει σε ένα επιστημονικό πείραμα για το οποίο θα γινόταν μια μικρή τομή στο χέρι του για να επιτρέψει στο αίμα του να ρέει αργά έως την τελευταία σταγόνα.


Του είπαν ότι πρόκειται να πεθάνει, αλλά θα ήταν ένας θάνατος χωρίς να υποφέρει, και δεν θα παρατηρούσε καν τον πόνο. Ο κρατούμενος συμφώνησε επειδή αυτός ο θάνατος ήταν καλύτερος από έναν θάνατο σε ηλεκτρική καρέκλα.


Τον έβαλαν σε φορείο και έδεσαν το σώμα του, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί. Έκαναν μια μικρή περικοπή στον καρπό του και έβαλαν ένα μικρό κύπελλο αλουμινίου κάτω από το χέρι του. Το κόψιμο ήταν ρηχό, αλλά ήταν αρκετό για τον άνδρα να πιστέψει ότι οι φλέβες του είχαν κοπεί.


Ένας μικρός διανομέας τοποθετήθηκε κάτω από την κλίνη για να ρυθμίσει τη ροή ενός υγρού με τη μορφή σταγονιδίων.

Ο κατάδικος άκουσε τις σταγόνες και μέτρησε κάθε σταγόνα, νόμιζοντας ότι ήταν το αίμα του. Ο επιστήμονας μείωνε αργά τον αριθμό των σταγόνων με το διανομέα, έτσι ώστε ο κατάδικος να πίστευει ότι το αίμα του εξαντλείται αργά. Με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνισή του έχασε το χρώμα της, ο παλμός του επιταχύνθηκε και άρχισε να αναπνέει βαριά.


Όταν η απόγνωση του έφτασε στο αποκορύφωμά της, ο επιστήμονας έκλεισε εντελώς τις βαλβίδες, ο κρατούμενος υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.


Ο επιστήμονας κατάφερε να αποδείξει ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι αυστηρά γεμάτο από ότι είναι αποδεκτό, θετικό ή αρνητικό, επηρεάζοντας ολόκληρο το πνευματικό και οργανικό μέρος του ανθρώπου.


Αν και πιστεύουμε ότι ο νους δεν έχει όρια και δεν εξαπατά τον εαυτό του, μερικές φορές όταν δεν καταλαβαίνει κάτι, δημιουργεί κάτι άλλο που δεν υπάρχει καν.


Είναι το ίδιο όταν όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να σε πείσουν ότι κυκλοφορεί ένας θανατηφόρος ιός coronavirus - και οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τη δύναμη ούτε την θέληση να πολεμήσουν, αν και είναι γνωστό πια ότι τα τέστ δείχνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα και δεν υπάρχει απειλή θανάτου εάν το ανοσοποιητικό σύστημα κάποιου είναι υγιές.


Άρα....αξίζει να προσέχετε ΤΙ ακριβώς πιστεύετε, γιατί γίνεται πραγματικά αληθινό, επειδή το υποσυνείδητο είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον άνθρωπο.


Το θέμα δεν άφορα μονο το coronavirus αλλα πολλά αλλα θέματα, ενημερωτικά στην Ελλάδα το 70% από αυτό που μπαίνει στο ίντερνετ (αυτοί που βλέπουν δελτία των 8 ειναι ήδη καμμένοι ), και διαβάζει καθημερινά δήθεν ανεξάρτητες ανήκουν έμμεσα η άμεσα στην εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ στελεχωμένες ακόμα και με άναρχο-μασόνους που παριστάνουν τους αρθρογράφους, εκτός από άναρχο-συμμορίτες..


Όλες οι σελίδες που εχουν μεγαλη απήχηση στο facebook οχι γιατί βάζουν ενδιαφέροντα θέματα αλλα γιατί προωθούνται απο το ίδιο το facebook, και πάνω από 100.000 like δίκες τους ειναι, αν κάποιους του φαίνεται παράξενο αυτό, επειδή εσείς δεν έχετε ιδέα τι γίνεται στο ίντερνετ, αυτοί που έχουν πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες (και δεν ειναι πολλοί) ξερουν πολύ καλυτερα από εσάς, ήδη από το 2016 άρχισαν εκστρατεία φίμωσης και συκοφάντησης ανεξάρτητων πηγών, και οχι μονο έχουν ελάχιστη απήχηση στο facebook σε σχέση με δίκες τους, αλλα και τα like έχουν μείνει στάσιμα πάρα τα νέα like καθε εβδομάδα, για το απλο λόγο ότι το facebook κάνει αυτόματη αφαίρεση ατόμων σταδιακά, παρόμοια κατάσταση και στην αναζήτηση google, οτι και να ψάχνει κάποιος οι έγκυρες πήγες τους εμφανίζονται στην πρώτη θέση ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου