H Honey Birdette κυκλοφόρησε την Κυριακή ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας 90 δευτερολέπτων που δείχνει έναν κόκκινο διάβολο να αποπλανεί ένα μοντέλο! «Μην τους συγχωρήσεις, πάτερ, γιατί ξέρουν τι κάνουν» είναι το μήνυμα που ακούγεται στη διαφήμιση, που είναι στην ουσία μια παραλλαγή της φράσης που είπε ο Ιησούς από τον Σταυρό: «Συγχώρεσέ τους, Πατέρα, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν»!


Τόσο το σενάριο όσο και το «πείραγμα» αυτής της ρήσης του Χριστού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κάνοντας πολλούς να μιλούν για διαφήμιση του Σατανισμού.

«Τι είναι το επόμενο; Θυσία παιδιού;», έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram. «Γιατί τόσο εξόφθαλμη λατρεία στον Σατανά; Ποιος σας πληρώνει», σχολίασε ένας άλλος. Η εταιρεία πάντως επιμένει ότι πρόκειται απλώς για ένα πρωτότυπο κόνσεπτ.

«Να διεγείρουμε τον κόσμο»
«Με όλους να περνάνε την κρίση του κορωνοϊού, απλώς θέλαμε να διεγείρουμε τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ιδρύτρια της Honey Birdette.

Η εταιρία κυκλοφορεί κάθε χρόνο μια καμπάνια για το Halloween και το φετινό της βίντεο είχε ως πηγή έμπνευσης ένα κλαμπ του Βερολίνου γεμάτο μοντέλα με λάτεξ, δερμάτινα και αλυσίδες, δίνοντας τον… bondage τόνο της ομώνυμης κολεξιόν.

Τους ενόχλησε που λέει μια ρήση του Χριστού και οχι που δείχνει αυτό που γίνεται στα αλήθεια εν μέρη (!) και που τόσες πολλές φόρες έχουμε αναφέρει εδώ, το ότι το φίδι εξαπάτησε την Εύα και έσπειρε το κακό στην Γη κρύβει μια αλήθεια, αλλα λόγο ότι έχουν άγνοια και καμιά σχέση με μεταφυσικά και μυστικισμό οι μάζες δεν μπορουν να καταλάβουν τι συμβαίνει, αλλα αυτό γίνεται έως σημερα σε πολλές γυναίκες που πέφτουν θύματα του σατανά για να βαλει το αυγό του κακού και να γεννήσει "δαίμονες", που και αυτοί έτσι δείχνουν το κακό ως δαίμονα γιατί έτσι ξέρουν το κακό οι μάζες. Αυτά τα ήξεραν πριν 80 χρονιά οι κακοί Γερμανοί που ηταν μύστες πάντως!

Γιαυτό απομάκρυναν τον όχλο από ανεξάρτητες πήγες και με τέτοια θέματα πνευματισμού, και τον μάζεψαν δίκες τους που δεν θα βρείτε ούτε ένα post με μεταφυσικά και μυστικισμού, και κάπως έτσι έριξαν τον κόσμο σε κατώτερο υλιστικό επίπεδο και να μείνουν μονο αυτοί μύστες, και οι μάζες να μην καταλαβαίνουν τίποτα, τις δε γυναίκες τις εκαναν να ειναι υλιστικές να πηγαίνουν με όσους έχουν λεφτά, και να κάνουν ανούσιες σχέσεις από 15 χρόνων κτλ

Δείτε το… αφορισμένο διαφημιστικό σποτ: