Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2020

Ολλανδία: Η απολογία του βασιλικού ζεύγους για τις διακοπές στην Ελλάδα (vid)


Έξαλλοι οι Ολλανδοί για τις χαλαρές στιγμές στη βίλα τους εν μέσω πανδημίας



Σε απολογία, για τις διακοπές τους στην Ελλάδα ενώ ο κορονοϊός «σαρώνει» στην Ολλανδία προχώρησαν ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.


Στο βίντεό τους οι δύο γαλαζοαίματοι παραδέχονται ότι «δεν ήταν σοφό εκ μέρους μας να αγνοήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων στην κοινωνία μας».

«Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από αρκετούς Ολλανδούς. Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς» λένε ο Γουλιέλμος και η Μάξιμα.



Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα αναγκάστηκαν να διακόψουν τις διακοπές τους στη βίλα που διαθέτουν στο Κρανίδι, στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου και να επιστρέψουν υπό το βάρος της κατακραυγής στα Μέσα.


Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι «κίτρινη» και όποιος την επισκέπτεται δεν χρειάζεται να μένει σε καραντίνα, οι Ολλανδοί τα έβαλαν με το βασιλικό ζεύγος.

«Σταματάμε τις διακοπές μας. Είδαμε τις αντιδράσεις στα Μέσα Ενημέρωσης. Είναι έντονες και μας έχουν επηρεάσει. Δεν θέλουμε να δημιουργούμε αβεβαιότητα: για να περιορίσουμε τον κορονοϊό είναι απαραίτητο να ακολουθούμε τις οδηγίες. Και η όλη συζήτηση για τις διακοπές μας δεν συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση» ανέφεραν στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, όπως αναφέρει ο Guardian, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι γνώριζε για το ταξίδι, έπρεπε να το είχε αποτρέψει και ανέλαβε την ευθύνη για την επιλογή του Γουλιέλμου και της Μάξιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου