Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 29, 2020

9 Πιο Καυτά Πράγματα Που Θα Δείτε Για Πρώτη Φορά Στη Ζωή Σας


 Η έννοια του καυτού νομίζω δεν σας έρχεται έτσι όπως θα την δείτε στο σημερινό μας καυτό τοπ….Από αμάξια που λιώνουν μέχρι φούρνο ηφαιστείου αυτά είναι τα πιο καυτά πράγματα που σίγουρα δε θα χετε ξαναδεί..


Κολλημένα παπούτσια - Stuck shoes

Στο παρελθόν οι επιστήμονες λέγαν ότι ο πλανήτης μας βιώνει μια παγκόσμια αύξηση θερμοκρασίας..Μια από τις χώρες που υποφέρουν πιο πολύ είναι η αυστραλία.Το 2013 σημειώθηκαν κάποια ρεκόρ θερμοκρασίας..Για πολλές μέρες η θερμοκρασία ήταν μεταξύ 35 και 50 βαθμών κελσίου...Το ζεστό κλίμα βοήθησε στην εξάπλωση πυρκαγιών και πολλοί άνθρωπ[οι αναγκάστηκαν να παρατήσουν την κατοικία τους.. Εκτός αυτού αντιμετώπιισαν και ένα άλλο πρόβλημα...Η άσφαλτος ΄’αρχισε να λιώνει και να γίνεται μια πραγματική χλαπάτσα, μια μαύρη μάζα που κολούσε παντού..Πολλοί αυστραλοί χάσαν τις παντόφλες τους στην άσφαλτο αφού κόλλαγαν και δε μπορούσαν να συνεχίσουν το περπάτημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου