Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 24, 2021

Ανατριχιαστικό: Έθαψαν τη γιαγιά τους με το κινητό και τους απάντησε σε μήνυμα 3 χρόνια μετά!

 Και πώς όχι όταν αυτός δεν ήθελε και πολύ να πιστέψει πως προέρχονταν από τον άλλον…

κόσμο!


Λίγο έλειψε μάλιστα η 22χρονη Σέρι Έμερσον να μείνει στον τόπο όταν αντιλήφθηκε πως έλαβε μήνυμα από τη νεκρή γιαγιά της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, νικημένη από καρκίνο του παχέος εντέρου, το 2011.


Η γιαγιά Λέσι θάφτηκε μαζί με το κινητό της τηλέφωνο μετά από απαίτηση της οικογενείας της, καθώς, όπως υποστήριξαν, ήθελαν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης για όσο διάστημα αυτό θα παρέμενε ανοιχτό, προκειμένου να νιώθουν ότι είναι ακόμα κοντά τους…


Μία ημέρα ωστόσο, μετά από 3 χρόνια, η γιαγιά τούς… απάντησε!


Αδυνατώντας να ξεπεράσει το χαμό της γιαγιάς της, η 22χρονη εγγονή έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της «υπενθυμίζοντάς» της πόσο της λείπει… «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά», ήταν η απάντηση που έλαβε μετά από λίγο, ενώ αυτή απευθυνόταν και στο θείο της Γκράχαμ Έμερσον!


«Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», εκμυστηρεύτηκε αργότερα η νεαρή Βρετανίδα, η οποία κυριευμένη από τρόμο, απάντησε στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι, για να λάβει ένα νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος».


Πανικόβλητη τότε η 22χρονη ενημέρωσε την οικογένειά της για το μακάβριο περιστατικό, με αποτέλεσμα ο γιος της νεκρής γιαγιάς, Τζον, να σχηματίσει το νούμερο της μητέρας του προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.


Ανακάλυψαν πως παρά το γεγονός ότι είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο ώστε να μη δοθεί ποτέ ξανά σε άλλο χρήστη, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κάποια στιγμή φαίνεται πως το… ξέχασε!


Μόλις ο νέος κάτοχος του αριθμού ενημερώθηκε πού είχε μπλέξει, ζήτησε συγγνώμη για τη μακάβρια εμπειρία που πρόσφερε άθελά του στην οικογένεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου