Μια εύκολη και παραδοσιακή συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Κρεμμυδοκεφτέδες με άρωμα Σαντορίνης. Ο καλύτερος μεζές για
το ουζάκι σας. Κατάλληλοι και κατά την περίοδο της νηστείας. Δοκιμάστε τους!Υλικά συνταγής
Μισό κιλό κρεμμύδια
Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ματσ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. αλάτι
Μισό κ.γλ. πιπέρι
Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, τρίβουμε τα μισά κρεμμύδια στον τρίφτη και τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβουμε με το χέρι.
Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο μπωλ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε χλιαρό νερό, μέχρι το μείγμα μας να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Έπειτα, βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το μείγμα μας κουταλιά-κουταλιά.
Τέλος, μόλις οι κρεμμυδοκεφτέδες τηγανιστούν καλά και από τις δύο πλευρές τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε.
Οι κρεμμυδοκεφτέδες είναι έτοιμοι!
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
Συνοδεύουμε τους κρεμμυδοκεφτέδες μας, με ρύζι ή μακαρόνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου