Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 08, 2021

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η καταδίωξη ληστών μέρα-μεσημέρι

Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν μέρα-μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, με αστυνομικούς να καταδιώκουν ληστές στον Περιφερειακό.


Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφονται οι εικόνες από την καταδίωξη ληστών, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.


Σύμφωνα με το thestival.gr, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για το περιστατικό. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, ηλικίας 21,52, 40 και 25 ετών, μπήκαν παράνομα σε οικόπεδο σε αγροτική περιοχή των Ταγαράδων, απ’ όπου πρόλαβαν να αφαιρέσουν εργαλείο, πριν γίνουν αντιληπτοί από τον 47χρονο ιδιοκτήτη. Με λεκτικές απειλές και προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγό όχημα και κατάφεραν να φύγουν από το σημείο.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και το συγκεκριμένο φορτηγό εντοπίστηκε να κινείται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων. Οι δράστες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ανέπτυξαν ταχύτητα και πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ εμβόλισαν δύο φορές υπηρεσιακό όχημα. Στη συνέχεια, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου