Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 03, 2021

Φρίκη: Δολοφόνησε την πάμπλουτη σύζυγό του για εισπράξει την ασφάλεια

 

Ο 47χρονος έπνιξε τη γυναίκα σε μια πισίνα σε απομονωμένο χωριό.

Ένας 47χρονος μεσίτης κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του, μιας πάμπλουτης επιχειρηματίας, με στόχο να εισπράξει την ασφάλεια ζωής 3,5 εκατομμυρίων λιρών.


Ο Ντόναλντ ΜακΦέρσον και η Πόλα Λίσον, τον Ιούνιο του 2017 αποφάσισαν να ταξιδέψουν από την Αγγλία στη Δανία, στο απομονωμένο θέρετρο, Νόρε Νέμπελ. Εκεί, όμως, στο πολυτελές σπίτι που είχαν νοικιάσει, η Πόλα βρέθηκε νεκρή στην πισίνα από πνιγμό.




H Πόλα Λίσον
Σύντομα οι έρευνες της αστυνομίας δεν άργησαν να φτάσουν στον σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση με στόχο να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής της Πόλα.

Ο Νεοζηλανδός αρνείται κατηγορηματικά πως έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη, ωστόσο το δικαστήριο του Μάντσεστερ έχει διαφορετική άποψη.

Για την ιστορία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Πόλα, ο Μακ Φέρσον είχε προχωρήσει σε σωρεία ασφαλειών ζωής την τελευταία τετραετία εκ των οποίων δεν ήξερε καμίας την ύπαρξη η άτυχη γυναίκα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου