Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 08, 2021

Pierre Cardin: Online το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού σχεδιαστή

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «House of Cardin» εξερευνά την ιστορία του «θρύλου» της μόδας, Pierre Cardin, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020, σε ηλικία 98 ετών.



Το ντοκιμαντέρ «House of Cardin» εξερευνά την ιστορία του «θρύλου» που ακούει στο όνομα Pierre Cardin, μέσα από συνεντεύξεις με συνεργάτες και ανθρώπους του περιβάλλοντός του, οι οποίοι θυμούνται τη ζωή και τη σταδιοδρομία του Ιταλο-Γάλλου σχεδιαστή, οραματιστή στιλίστα και πρωτοπόρου του πρετ-α-πορτέ.

Ο Jean Paul Gaultier, η Naomi Campbell, ο Guo Pei και η Sharon Stone είναι κάποια από τα πρόσωπα που μιλούν στο ντοκιμαντέρ για τη δημιουργική διαδρομή του πρωτοπόρου της μόδας, ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Cardin εμφανίζεται σε αυτό, δίνοντας τη δική του συνέντευξη, λίγο πριν από το θάνατό του σε ηλικία 98 ετών, στις 29 Δεκεμβρίου 2020.

Τώρα, το φιλμ «House of Cardin» σε σκηνοθεσία των P. David Ebersole και Todd Hughes, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει online στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, μέσω του Blue Finch Film Release, ενώ από τις 26 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά και για «download».

Μέσα από ένα τρέιλερ που μοιράζεται η Blue Finch λίγο πριν την κυκλοφορία του φιλμ, μάς προσφέρει μία μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε, από συνεντεύξεις σημαντικών ανθρώπων που μιλούν για τον ίδιο, μέχρι και κλιπ και φωτογραφίες από τα πιο τολμηρά σόου του, αλλά και πλάνα με τον ίδιο τον σχεδιαστή στο σπίτι του.


Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που διήρκεσε επτά δεκαετίες, ο Cardin έδωσε νέα πνοή στη μόδα με τη μοντέρνα, πρωτοποριακή ματιά του πάνω στα σχέδια, τον πειραματισμό και τη φρέσκια προσέγγιση για τη δημιουργία του δικού του brand.
Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου