Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

«Το φως της Κόλασης»… στη μπανιέρα: Η viral ανάρτηση στο Facebook που προβλημάτισε το παγκόσμιο κοινόΜια γυναίκα έχει μαγνητίσει τη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα με τη μυστηριώδη ανακάλυψή της: ένα φως που βγαίνει μέσα από το σιφόνι μπανιέρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το post έχει γίνει viral και όλοι έχουν τη δική τους θεωρία για το παράξενο γεγονός.


«Είμαι σε ένα ξενοδοχείο και παρατήρησα μόλις ότι η αποχέτευση της μπανιέρας έχει ένα φως που βγαίνει από μέσα της. Τι θα μπορούσε να είναι;», έγραψε η πελάτισσα στο Facebook την Τετάρτη, στο γκρουπ «Things Found In Walls».

Οι φωτογραφίες με την περίεργη λάμψη έκαναν τον γύρο του κόσμου. «Είναι ξεκάθαρα το φως της Κόλασης», έγραψε αστειευόμενος ένας σχολιαστής.

Στις πιο αληθοφανείς προσπάθειες ερμηνείας, κάποιος έγραψε: «Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν έναν χώρο μεταξύ των δωματίων, όπου όλα τα μηχανικά συστήματα είναι εκτεθειμένα για εύκολη συντήρηση», έγραψε άντρας που δήλωσε υδραυλικός, ισχυριζόμενος ότι κάποιος ξέχασε ανοιχτό το φως σε αυτόν τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχολιο σας θα δημοσιευθεί συντομα αφού πρώτα ελεγχθει.
Ευχαριστούμε