Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 23, 2021

Ο Αντίχριστος η δεύτερα παρουσία και λοιπά χριστιανικά ευτράπελα σε μια παλιά εκπομπή στην τηλεόραση

 

Ο Αντίχριστος (γερμανικά: Der Antichrist) είναι βιβλίο του "φιλοσόφου" (μύστη) Φρίντριχ Νίτσε, το οποίο δημοσιεύθηκε το 1895. Στον πρόλογο ο Νίτσε ξεκαθαρίζει πως το βιβλίο του προορίζεται για τους λίγους αναγνώστες που έχουν το θάρρος να αντέξουν την αλήθεια...



Στο βιβλίο του "Ο Αντίχριστος", καταγγέλνει όχι μόνο τον Χριστιανισμό ως πίστη, θρησκεία και πρακτική, αλλά και το ηθικό σύστημα αξιών που κληρονόμησε ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός. Ο Νίτσε εκτιμά πως ο Χριστιανισμός έχει καταστήσει τους ανθρώπους αδύναμους και άβουλους, ενώ θέτει την ελεημοσύνη και παρόμοια συναισθήματα ως υψηλές αρετές.

Αυτά που έλεγε τότε ο Νίτσε αν τα πεις σήμερα θα σε πουν κακό και ότι είσαι του "συστήματος" τόσο τους κόβει,άσε που θα σου κάνουν και επίθεση οι πιστοί, οι πρώτοι που έκαναν επίθεση στην αρχή αυτής της σελίδας ηταν οι πιστοί χριστιανοί,επειδή είχαμε βαλει περί Χριστιανισμού και του σκοταδισμού του, και μετά εκαναν επίθεση οι ελληνόφωνοι επειδή μετά τον χριστιανισμό περάσαμε σε όλους σκοταδισμούς τους...εδώ εμφανίστηκαν άλλοι δογματικοί ακόμη χειρότεροι απο τους χριστιανούς αριστεροί κομμουνιστές και δεν συμμαζεύεται.

Ο Νίτσε όμως ειναι φιλόσοφος που έλεγε παρόμοια πράγματα για πολλούς που το παίζουν αφυπνισμένοι, το πρόβλημα ειναι ότι όλοι αυτοί περιμένουν να βρουν τι είπαν άλλοι για να το κάνουν σημαία, δηλαδή δεν είδαν από μονοί τους από μικρη ηλικία ότι κάτι δεν πάει καλά με τον χριστιανισμό, ενώ απο ηλικία των 14 χρόνων είχες αναρωτηθεί τι ειναι αυτός ο χριστιανισμός που τους κανει φανατικά δογματικούς όλους? με άπλα λογία έξυπνος δεν γίνεσαι με το ζόρι αλλα γεννιέσαι..Και επίσης πολλοι που ειναι κατα του Χριστιανισμού δεν ειναι διότι δεν ειναι δογματικοί άπλα ειναι δογματικοί σε αλλα δόγματα και στον μαρξισμό, τα ίδια με τους χριστιανούς δηλαδή η και χειρότεροι άπλα έχουν άλλη ομάδα (!) οι άλλοι λένε ότι ειναι άθεοι και την ίδια στιγμή ειναι αριστεροί κομμουνιστές 20 φόρες χειρότεροι από τους χριστιανούς .

Σε αυτό το βίντεο ειναι μαζεμένοι 10-20 φανατικοί δογματικοί χριστιανοί που τσακώνονται μεταξύ τους πότε θα έρθει ο Αντίχριστος και αν ειναι Εβραίος η Αμερικάνος και με ηλιθιότητες πέραν καθε λογικής:

Θλιβερά κακομοίρα ανθρωπάκια που το παίζουν σοβαροί και έξυπνοι, απο τους 10 νοματαίους μονο ένας μίλησε σωστά, που αν έχει αριστερές τάσεις ειναι επίσης άκυρος, επειδή θα λέει κατα οχι γιατί δεν ειναι δογματικός και έξυπνος αλλα επειδή έτσι λέει το δόγμα του , όπως σφάζονται για ομάδες ποδοσφαίρου, σε άλλη περίπτωση αν πράγματι δεν ειναι δογματικός πουθενά ειναι ένας στους 20, αυτο σημαίνει ότι στους 1000 στην κοινωνία μονο οι 10 θα ειναι μη δογματικοί , δηλαδή αναμεσα σε εκατομμύρια μονο ένα μικρό ποσοστό σκέφτεται και ειναι μη δογματικό, μαντέψτε ποιοι θα υπερισχύσουν επειδή ειναι πολύ περισσότεροι και συνεχώς παρασύρουν και άλλους, αυτο δεν ισχύει μονο για τον χριστιανισμό άλλα και στα κόμματα τους το ίδιο γίνεται..



Απορίας άξιο ειναι το πως κολλημένοι χριστιανοί την ίδια ώρα που δηλώνουν απόγονοι αρχαίων, υπερασπίζονται με λυσσά μια εβραϊκή θρησκεία και σε κατηγορούν κιόλας αν πεις κατα του Χριστιανισμού ότι είσαι άθεος και δικός τους και κατα της πίστης τους, ενώ αυτοί οι ελληνόφωνοι δηθεν άθεοι που σε κατηγορούν οτι είσαι σαν αυτούς επίσης έκαναν πόλεμο στην σελίδα μας, γιατί επίσης λες κατα τους και για οτιδήποτε προέρχεται απο Εβραίους συμπεριλαμβανομένων και της ιδίας της δημοκράτιας τους.

Και επειδή κάποιοι θα ξινίσουν λέγοντας για την δήθεν Ελληνική δημοκρατία και για την δήθεν χώρα που γέννησε την δημοκρατία, καταρχήν αυτο το πολίτευμα δεν προέρχονται απο το ευρωπαϊκό γένος, πως ειναι των αρχαίων όπως εντελώς αρρωστημένα και δογματικά ισχυρίζονται πολλοί Νεοέλληνες? δηλαδή θα δίνω εξουσία σε κατώτερους μου χωρις ίχνος από αρετές και ηθικές που χρισιμοποιουν οι Ιουδαίοι να με εξουσιάζουν? τελικα με μια μικρη ερευνά επιβεβαιωθεί οτι και την λεγόμενη αθηναϊκή δημοκρατία που τοσο πολύ κόπτονται όλοι την ίδρυσαν επίσης Ιουδαίοι στην πόλη κράτος της Αρχαίας Αθηνάς και εκφύλισαν ως συνήθως τα πάντα... Δείτε τι έγινε σε μόλις 30 -40 χρονια δημοκρατίας στην Ελλάδα εκφυλίστηκαν τα πάντα..

Αλλα ο Νεοέλληνας σε τέτοιο ηθικό και πνευματικό επίπεδο που εχει πέσει που να τα καταλάβει αυτά? το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να είσαι κολλημένος χριστιανός και "πατριώτης" επίσης δογματικός με την Ελλάδα ακριβώς όπως θέλουν οι ελληνόφωνοι (αλλα δογματικός με την Ελλάδα ως ενα σημειο και να ψηφίζεις ΝΔ και να είσαι γενικά δογματικός με κόμματα τους και μονο .

Μερικοί αντίχριστοι (εκτός από μένα) για να μην ψάχνεται τσάμπα αντίχριστους και πότε θα έρθουν οι πιστοί ενώ ήδη έχουν έρθει πολλοί: Αυτοκράτορας Τίτος, Χίτλερ, Νίτσε , Έλενα Μπλαβάτσκι, και λοιποί που ηταν και κατα του Χριστιανισμού συμπεριλαμβανομένου οτιδήποτε προέρχεται απο Εβραίους , δηλαδή οχι μονο του Χριστιανισμού και παρακλάδια αυτού Ιεχωβάδες καθολικοί και δεν συμμαζεύεται ,αλλα και κομμουνισμού μαρξισμού δημοκρατίας Ισλάμ κτλ κτλ.... Και δωδεκαθεϊσμού της δήθεν πατρώας θρησκείας, ενώ πότε δεν ηταν θρησκεία στον αρχαίο κόσμο... Όταν είσαι κατα όλων αυτών τοτε μπορείς να δηλώνεις αφυπνισμένος και ανώτερο πνεύμα , το να φεύγεις από το ένα δόγμα και να πηγαίνεις στο άλλο το ίδιο πράγμα ειναι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου