Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 18, 2021

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η αγκαλιά του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν λίγες ώρες πριν ομολογήσει

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν και την ομολογία του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Το πρωί στο μνημόσυνο ο καθ' ομολογία δολοφόνος της μοναχοκόρης της έμεινε στο μνημόσυνο της Καρολάιν και αγκάλιασε την πεθερά του πριν φύγει από την Αλόννησο για να καταλήξει στη ΓΑΔΑ και να ξετυλίξει το κουβάρι της φρίκης.


Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε πάνω στη στεναχώρια της να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας Σούζαν, ο 32χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί. Όπως ανέφερε η γυναίκα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο, που είχε συλληφθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Κατά τον αποχωρισμό τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε στην αγκαλιά του συγκινημένος.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου