Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2021

UFO: Πάνω από την Αγγλία εντοπίστηκε το "Tic Tac"



Το UFO που μοιάζει με λευκό Tic Tac και είχε εντοπιστεί το 2004 από τον πρώην Διοικητή πιλότο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ Ντέιβιντ Φρέιβορ που υπηρετούσε στο αεροπλανοφόρο του Νίμιτς, επέστρεψε και αυτήν τη φορά εθεάθη πάνω από την Αγγλία.



Η Λούσι Τζέιν Καστλ από το Χίνκλεϊ στο νοτοδυτικό Λέστερσαϊρ κατάφερε να βγάλει φωτογραφία από το ανεξήγητο αντικείμενο και την ανήρτησε σε σελίδα κυνηγών UFO στο Facebook την οποία διαχειρίζεται η Daily Star.




"Πετούσε για λίγο και στο ανοιγοκλείσιμο των ματιών εξαφανίστηκε" είπε η γυναίκα. "Ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο, σε αυτό το σχήμα... Εβγαλα γρήγορα φωτογραφία ενώ ήταν ακίνητο και μέχρι να ανοιγοκλείσω τα βλέφαρα εξαφανίστηκε".




Ο Νταν Γουάτσον από την ιδιωτική βρετανική ομάδα παρατήρησης ανέβασε μία φωτογραφία από δύο παρόμοια αντικείμενα τα οποία ισχυρίζεται ότι τα έχει δει πάνω από το Σουίντον τον περασμένο χρόνο ενώ ένας άλλος άνδρας, ο Τέρι Μουρ παρατήρησε: "Έχουν αυξηθεί οι θεάσεις πάρα πολύ... Απ' ό,τι έχω ακούσει ο αμερικανικός στρατός πέρυσι μόνο είχε καταγράψει 6.000 θεάσεις, οπότε είτε έχουμε επισκέψεις ή κάποιος έχει νέα τεχνολογία".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου