Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2021

Ρόδος: 47χρονος μαχαίρωσε την σύζυγό του τραυματίζοντάς την


 Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Ιαλυσό Ρόδου, με θύμα μία 36χρονη γυναίκα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, αργά χθες βράδυ ένας 47χρονος αρχικά απείλησε με μαχαίρι την σύζυγό του και στη συνέχεια την κυνήγησε μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεση του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος την τραυμάτισε στα χέρια, το λαιμό και την κοιλιά. 


Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι γείτονες, στο σπίτι ξέσπασε καυγάς λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι φωνές της, τον έκαναν να σταματήσει προσωρινά και να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, αλλά επέστρεψε ξανά λίγη ώρα αργότερα. Η 36χρονη άρχισε και πάλι να καλεί σε βοήθεια όταν ο σύζυγός της άρχισε να την τραυματίζει.


H dimokratiki.gr επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αφορμή της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν.


Ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων της, και αποχώρησε.


Το νέο αιματηρό επεισόδιο συνέβη μόλις μία μέρα μετά την δολοφονία 31χρονης από τον σύζυγό της, με μαχαίρι, μέσα στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη.


Γειτόνισσα του ζευγαριού είχε ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. είκοσι μέρες νωρίτερα, αλλά, σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί δεν μπήκαν στον κόπο ούτε καν να κατέβουν από το περιπολικό όταν έφτασαν στο σημείο με αποτέλεσμα να τεθούν χθες σε διαθεσιμότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου