Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2021

😂😂😂 Είχα προβλέψει ότι τα ψωμιά της Μέρκελ τελειώνουν και μόλις 2000 μέρες μετά δικαιώθηκα


Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στον στίβο της πολιτικής, λοιδορήθηκα και πολεμήθηκα ανηλεώς. Τα έβαλα

με τα συμφέροντα και φυσικά έπεσαν να με φάνε. Εν μέρει τα κατάφεραν, αλλά δεν πτοήθηκα και συνεχίζω να δίνω τις μάχες μου.


Δεν θα ξεχάσω την κόντρα μου με την κυρία Μέρκελ στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του 2015. Τότε που προσπαθήσαμε να αντισταθούμε στην επεκτατική πολιτική και την καταστροφολογία της Ευρώπης και της καγκελαρίου και να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας.


Η κ. Μέρκελ ήταν αδίστακτη, αλλά φαινόταν να έχει επηρεαστεί από όσα άκουσε από την πλευρά μας. Στο βλέμμα της έβλεπα την κούραση και τις αμφιβολίες και δεν θα ξεχάσω ότι γύρισα στον Αλέξη και του είπα πως σύντομα θα αποσυρθεί, έχοντας στις πλάτες της το κρίμα για το κακό που μας έκανε.


Μόλις 2000 περίπου μέρες μετά, δικαιώνομαι, αφού η Μέρκελ δεν είναι πια καγκελάριος της Γερμανίας. Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά όπως κάθε πολιτικός οφείλει, είδα μπροστά εκείνο το καλοκαίρι του 2015. Τότε μπήκαν οι βάσεις και 2000 μόλις μέρες μετά, έγινε πράξη η πρόβλεψή μου.


Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και καταθέτω αποκλειστικά για εσάς μία πρόβλεψη ακόμα: Σε 3000 μέρες από τώρα, δεν θα είναι πια πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου