Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2021

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Έσφαξε την 3χρονη κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία μιας 3χρονης από τη μητέρα της, η οποία την έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών αφού την κατέσφαξε!


 Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση της δολοφονίας μιας 3χρονης από τη μητέρα της, η οποία την κατέσφαξε και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών μέσα σε μια σακούλα.

H Justine Johnson, 22 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη της μετά από καταγγελία του αδερφού της, ο οποίος είδε το πόδι της ανιψιάς του (!) μέσα στον σκουπιδοτενεκέ.

H Johnson

Όπως αναφέρει το ABC12, ο άνδρας κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία εμφανίστηκε στο σπίτι της Johnson και αναζήτησε το άτυχο παιδί. Οι έρευνες οδήγησαν τις Αρχές στο μακάβριο εύρημα...
Το κορμί του κοριτσιού έφερε δεκάδες μαχαιριές ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως το παιδί έπεφτε διαρκώς θύμα βίας από τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να μένει για αρκετό καιρό με τη γιαγιά του.
Η Johnson κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση και έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές του Iosco.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου