Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2021

ΒΡΙΣΙΔΙ & ΑΓΡΙΟΣ Τσακωμός Ελληνικού Ζευγαριού Στη Γερμανία - Εξαγωγή Ελληνικού Πολιτισμού!


 Ο καυγάς ενός ζευγαριού Ελλήνων στη Γερμανία γίνεται viral, δείχνοντας εκτός από τις χυδαίες προσβολές μεταξύ τους, την ανεξέλεγκτη αντίδραση της γυναίκας που χτυπά το αυτοκίνητο του άντρα με το τζιπ της!


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία.


Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε για πρώτη φορά στο Facebook, ο άνδρας προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του τζιπ χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια, μπαίνει στο όχημά του συνεχίζοντας τις βρισιές. Η τότε γυναίκα εκτός ελέγχου χτυπά με το τζιπ της το όχημα του άνδρα επανειλημμένα, παγιδεύοντας τον στον τοίχο.


Μετά κατεβαίνει από το τζιπ της και φωνάζει «δώσε μου τα κλειδιά του σπιτιού» και χωρίς δισταγμό ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του άντρα, μπαίνει και ο καβγάς συνεχίζεται.


Βγαίνει από το όχημα, μπαίνει στο τζιπ της και φωνάζει «κάθαρμα» και χτυπάει το αυτοκίνητό του για άλλη μια φορά.

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ένας πολίτης που ζει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, ακούγεται να φωνάζει ότι θα καλέσει την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου