Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Καραϊβική: Βίντεο Που Σοκάρει-Βρήκαν Φίδι Τεραστίων Διαστάσεων Και Το Σήκωσαν Με...ΓερανόΣοκαρισμένοι έμειναν εργάτες που θα καθάριζαν τροπικό δάσος της

Δομινικανής Δημοκρατίαςμε το θέαμα που αντίκρισαν. Ανακάλυψαν ένα τεράστιο φίδι με μήκος τουλάχιστον 10 πόδια.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr στο βίντεο ακούγεται ένας έκπληκτος εργάτης να αναφωνεί: «Μάνα μου τι είναι αυτό;». Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας γερανός προκειμένου να το σηκώσει και να το μεταφέρει για να καθαριστεί η περιοχή.


Από την μέρα που το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες μάλιστα, εξέφρασαν την έκπληξή τους με το μέγεθός τους. «Φαίνεται ότι φίδι έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ», έγραψε κάποιος.

δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους φίδι φαίνεται στο βίντεο. Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι ένας παράδεισος της Καραϊβικής που έχει ονομαστεί «το νησί της φύσης».

Ένα από τα φίδια που ευδοκιμούν στο νησί είναι ο βόας, ο οποίος μπορεί να φτάσει τα 13 πόδια. Όταν επιτίθεται στο θήραμα, το δαγκώνει πρώτα με τα δόντια του και στην συνέχεια το τυλίγει και το πιέζει μέχρι θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου