Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2021

Top Secret: Ο στρατος των ΗΠΑ επιβεβαιωσε video αερομαχιων με UFO;




Εκπροσωπος του πολεμικου ναυτικου επιβεβαιωσε την αυθεντικοτητα των video, λεγοντας πως δεν ειχε δοθει εγκριση για να παρουσιαστουν στο κοινο.

Η υπαρξη των εξωγηινων και το ταμπου γυρω απο αυτη, αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα ερωτηματα της εποχης μας…


Ειδικα οταν μιλαμε για τις ΗΠΑ που οι υπευθυνοι του στρατου αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι, να απαντησουν θετικα σε κατι που απο το μεγαλυτερο κομματι του κοσμου θεωρειται δεδομενο.

Το τελευταιο διαστημα κυκλοφορησαν τρια βιντεο, στα οποια αμερικανικα μαχητικα καταδιωκουν «αγνωστου ταυτοτητας αντικειμενα» η UFO οπως τα κατονομασαν, με τους περισσοτερους να θεωρουν οτι ειναι fake.

Αλλωστε το να διαρρευσει κατι απο τον αμερικανικο στρατο ειναι εξαιρετικα δυσκολο. Ωστοσο τα συγκεκριμενα φαινεται πως αποτελουν εξαιρεση, καθως ο εκπροσωπος του Πολεμικου Ναυτικου των ΗΠΑ επιβεβαιωσε την αυθεντικοτητα των βιντεο και προχωρησε ενα βημα παραπανω, λεγοντας πως «δεν ειχε δοθει εγκριση να παρουσιαστουν στο κοινο». Με αλλα λογια, τα βιντεο που κυκλοφορησαν ειναι περα για περα αληθινα και αγνωστο πως, διερρευσαν απο το αρχηγειο του αμερικανικου πολεμικου ναυτικου.

Το ενα βιντεο δειχνει ενα ιπταμενο αντικειμενο στο σκοταδι, δευτερολεπτα πριν… εξαφανιστει με ιλιγγιωδη ταχυτητα απο το οπτικο πεδιο του Αμερικανου πιλοτου και του ρανταρ.

Το αλλο βιντεο δειχνει ενα ιπταμενο αντικειμενο να κινειται με απιστευτη ταχυτητα απευθειας πανω στο αμερικανικο αεροπλανο, με τον πιλοτο να εχει εντυπωσιαστει..

Το τριτο βιντεο δειχνει ενα ιπταμενο αντικειμενο να ελισσεται μπροστα στο αμερικανικο μαχητικο, ενω οι πιλοτοι δεν μπορουσαν να κρυψουν την εκπληξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου