Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 02, 2021

Ικαρία – Αντιδράσεις για την τοποθέτηση ιδιοκτήτριας ζαχαροπλαστείου σε διοικητική θέση νοσοκομείου – Ευχαρίστησε δημόσια βουλευτή

Αντιδράσεις και ερωτήματα προκαλεί ο διορισμός πρώην ιδιοκτήτριας γνωστού ζαχαροπλαστείου στη Σάμο, ως

αναπληρώτριας διοικήτριας στο νοσοκομείο Ικαρίας.

Ο διορισμός… λουκούμι της Ανεζινιώς Σταμούλη στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας στο νοσοκομείο της Ικαρίας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και πικρόχολα σχόλια.

Αιτία; Η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου με το όνομα… «Λουκουμαδόσπιτο» στη Σάμο. Σε προσωπική της ανάρτηση μάλιστα ευχαριστεί για τον διορισμό της τον βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλο Στεφανάδη.


«Το ότι είχε ζαχαροπλαστείο ή λουκουματζίδικο, το οποίο έκλεισε, νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια επαγγελματική. Δεν έχει σχέση, δηλαδή δεν χρησιμοποιήθηκε ως προσόν», σημείωσε ο βουλευτής.


Η ίδια, μιλώντας στο MEGA, επεσήμανε ότι ο διορισμός της είναι καθόλα νόμιμος καθώς διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα.


«Εξεπλάγην με όλη αυτήν τη συζήτηση που ξέσπασε για τον διορισμό μου, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Γιατί πραγματικά η διαδικασία έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και διαθέτω όλα τα τυπικά προσόντα που χρειάζονται για το διορισμό στη θέση του αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο της Ικαρίας και όσον αφορά τον πανεπιστημιακό τίτλο και μεταπτυχιακούς τίτλους».


Ο «γλυκός» διορισμός προκάλεσε μεγάλα ερωτήματα για το πώς αυτήν την κρίσιμη περίοδο ανέλαβε καθήκοντα σε νοσοκομείο μια απόφοιτος του Ελληνικού Πολιτισμού. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η θητεία της στο κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι της Σάμου.

«Δεν είναι μεμπτό να είναι ένας άνθρωπος να έχει μια επιχείρηση να εργάζεται. Δεν ήταν κάτι παράνομο είχα μια επιχείρηση που λειτουργούσαν 8 χρόνια νόμιμα και έκλεισε. Ήρθα με στόχο να φτιάξω το νοσοκομείο, να του φτιάξουμε τίποτα άλλο».


Η σελίδα της στο Facebοοk είναι γεμάτη με φωτογραφίες από τότε που διατηρούσε το κατάστημα «Λουκουμαδόσπιτο», το οποίο ωστόσο έχει κλείσει.


Ο διορισμός της πάντως θύμισε το διορισμό ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο νοσοκομείο Σαντορίνη, από τον Παύλο Πολάκη επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου