Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 15, 2022

ΑΠΕΤΥΧΑΝ Τα Πιστοποιητικά Εμβολίου! Το ΑΙΜΑ Πολιτών Θα Ελέγχουν Αστυνομικοί – «ΑΛΑΛΟΥΜ» Στην Ευρώπη,



Όλα για να έρθει μετά η παγκόσμια λύση σαν «σωτηρία»! Σάλος με το ρεπορτάζ από την Γερμανία

Αυτά που ζει ο κόσμος δεν υπάρχουν!

Στην Γερμανία ανακοινώθηκε επιχείρηση για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών, όπως αναφέρουν τα εκεί ρεπορτάζ, τα οποία έγιναν θέμα και στην Ελλάδα.

Οι φαρμακοποιοί στην Γερμανία λένε πως πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα οποία κυκλοφορούν πολίτες στον δρόμο. Το 15% των πιστοποιητικών που κυκλοφορούν στην Γερμανία, λένε, είναι πλαστά.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ;;; Και τώρα έρχεται το ωραίο!!!

Επειδή τα πιστοποιητικά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και είναι δύσκολο να ελεγχθούν, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ για να πιστοποιήσουν πως έχουν κάνει το εμβόλιο!

Πρόκειται για ένα αλαλούμ, το οποίο θα γίνει χειρότερο, αν ισχύει αυτό που σημειώνουν επιστήμονες και φαρμακοποιοί πως το 1/3 των εμβολίων είναι placebo! Πώς θα εντοπίζεται, σε μια τέτοια περίπτωση, εμβόλιο στο αίμα;;;

Δείτε πως μεταδίδουν την είδηση στα ελλαδικά ΜΜΕ, αλλά και ελάχιστους γραφικούς «εμβολιαστές» που βγήκαν δήθεν στους δρόμους της Γερμανίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου