Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 22, 2022

Στρατιώτης επέστρεψε στο σπίτι και… έπιασε τους γονείς του επί τω έργω

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral

Το σχέδιο ενός στρατιώτη από το Κολοράντο να αιφνιδιάσει τους γονείς του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του άδειας απέτυχε φρικτά αφού τους έπιασε να κάνουν σeξ κατά την επίσκεψή του. Το βίντεο με τη στιγμή που ο νεαρός ανοίγει την πόρτα και κάνει τους γονείς του τσακωτούς έχει ήδη γίνει viral

«Μείναμε έκπληκτοι και ντρεπόμασταν», είπε η Κάτι Πένια, 39 ετών, στην πρακτορείο Caters για το ταπεινωτικό περιστατικό, που συνέβη όταν ο γιος τους Τζόζεφ, 20 ετών, εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο σπίτι τους αφού πέρασε δυόμισι χρόνια στη Γερμανία.

«Δεν είχαμε ιδέα ότι ο γιος μας επέστρεφε σπίτι και είπε στην αδερφή του Ζοζεφίν, την κυρία που κρατά την κάμερα, ότι ήθελε να μας κάνει έκπληξη», εξήγησε η μητέρα τριών παιδιών.

Περιττό να πούμε ότι αυτή δεν ήταν η χαρούμενη επανένωση που είχε στο μυαλό του.


Μία έκπληξη που δεν πήγε καθόλου καλά

Η Κάτι περιέγραψε πώς εκείνη και ο σύζυγός της, Ρίτσαρντ, 54 ετών, «μιλούσαν» – την κωδική τους λέξη για το σeξ όταν τα παιδιά ήταν μικρά – όταν ο γιος τους άνοιξε την πόρτα..

Στο viral βίντεο, το οποίο δεν δείχνει τη σeξουαλική πράξη, ο Τζόζεφ φαίνεται να μπαίνει στο δωμάτιο, και μόλις καταλαβαίνει τι γίνεται φωνάζει «Ω όχι όχι όχι». Ο τρομοκρατημένος γιος αποσύρεται στο διάδρομο καθώς η μητέρα του ξεσπά σε γέλια.

«Ούρλιαξα γιατί είδα τον γιο μου και, φυσικά, συνειδητοποίησα ότι τα είδε όλα εκτεθειμένα», εξήγησε.

Η στιγμή φέρεται να «τραυμάτισε» τον γιο τους τόσο άσχημα που πέρασε τον υπόλοιπο χρόνο της άδειάς του με την κοπέλα και την αδερφή του. Η Κάτι εξήγησε: «Έστελνε μηνύματα και τηλεφωνούσε καθημερινά, αλλά απέφευγε να έρθει στο σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου