Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 14, 2022

😂😂😂Σε απόγνωση λόγω της καραντίνας η Μπέτυ Μπαζιάνα: «Ο Αλέξης κάθε μέρα μου ζητάει δημοψήφισμα για το τι θα φάμε το μεσημέρι»

Δύσκολες ώρες φαίνεται να βιώνει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολυήμερος εγκλεισμός του πρώην πρωθυπουργού στο σπίτι την έχει οδηγήσει στα όρια της.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στη σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού, η κ. Μπαζιάνα φέρεται να είναι σε απόγνωση καθώς, λόγω της πολυήμερης καραντίνας, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αντιπολιτευθεί καθημερινά στην κυβέρνηση όπως επιθυμεί, με αποτέλεσμα να κάνει αντιπολίτευση στο σπίτι.
«Κάθε μέρα μου ζητάει να κάνουμε δημοψήφισμα για το τι θα φάμε το μεσημέρι» φέρεται να είπε η κ. Μπαζιάνα σε φιλικό της πρόσωπο. «Μετά, αφού βγει το αποτέλεσμα, αν δεν του αρέσει το φαγητό το αλλάζει. Αναγκάζομαι να φτιάχνω κάθε μέρα δύο διαφορετικά φαγητά.»

Οι επιπτώσεις όμως της καραντίνας στον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται να μην σταματούν εκεί. «Προχθές πρότεινα να παραγγείλουμε ντελίβερι και ο Αλέξης μού φώναζε από μέσα να διαπραγματευτώ με τον ντελιβερά για την τιμή του πιτόγυρου. Όταν το φάγαμε τελικά ήταν κόκκαλο από το κρύο και όπως έμαθα αργότερα ο νεαρός παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ» φέρεται να είπε ταραγμένη.


«Εν τω μεταξύ, προχτές στο πρωινό, πάλι τού φάνηκε ότι είδε τη μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ψωμί του τοστ που τού είχα ψήσει. Μισή ώρα μου πήρε να τον πείσω ότι δεν είναι και να το φάει. Ήθελε να το στείλει στη Χαριλάου Τρικούπη να το δει ο Ανδρουλάκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου